Sperm donasyonu olacak arkadaslar lutfen cevaplarsaniz cok sevinirim.ben 32 yasindayim.bu sperm donasyonunda 1 kerede tutan arkadaslar varmi.yada kacinci denemenizde tuttu bilgi veririmisiniz.ve hangi kurum.

tevafuk3306 minniemouse35 bu iki rumuz tek kişiye ait acaba profilleri farklı çünkü aynı mesajı atınca dikkatimi çekti biri ankara biri izmir biri memur biri çalışmıyor gibi

Kızlar bebiş 5+5 günlük olmuş. Kalp atışını duyduk bugün :)
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah bizlere de dua et senin adına çok sevindim rabbim hayırla devam ettirsin

tevafuk3306 minniemouse35 bu iki rumuz tek kişiye ait acaba profilleri farklı çünkü aynı mesajı atınca dikkatimi çekti biri ankara biri izmir biri memur biri çalışmıyor gibi

Yapmayın ne olur :)) onca zaman sabrettikten sonra dostluk dayanışma içerikli bir mesj yazayım dedim fake hesap olmakla suçlandım :)) 33 memleketim 06 yaşadığım şehrin plakası,ama illaki emin olmam lazım diyorsanız yönetime mesajla bilgi alabilirsiniz sonuçta ip adreslerinden açıklayabilirler size :)))

ne alaka aynı kişi nerden bu kanıya vardınız anlamadım
aynı mesaj olunca o yüzden artık özelime de çok acayip mesajlar geliyor beş tane mesajı olan kişi bana kıbrıs dışında başka kliniklere bakınca neden soru soruyorsun bak zaten sana cevap veren yok burada bazı klinikler kutsanmış diğerleri hakkında konuşmak yasak galiba

arkadaşlar başka kliniklerde yaptıran varsa yazsın ne olur kıbrıs dışında da yaptıran varsa yazsın ne olur çünkü batum çok uygun geliyor lütfen

minnie de alıntı yapmış ondan öyle geldi sana demek canım burası ağırlıkla kıbrıs olduğu için sanırım sorun yanıtsız kalıyuor

minnie de alıntı yapmış ondan öyle geldi sana demek canım burası ağırlıkla kıbrıs olduğu için sanırım sorun yanıtsız kalıyuor
aynen canım ya benim kafam çok karıştı ilk defa yaptıracağım ama nasıl olacak bilmiyorum pozitiflere çok seviniyorum ama negatif olanlara da çok üzülüyorum bu sefer bütün motivasyonum düşüyor bakalım nasıl olacak tevafuk arkadaşım kusura bakma iyice paranoyak oldum burada gerçekten içimizde hem okuyan hem de yazıp akıl karıştıranlar var bana özel mesaj geliyor bir bakıyorum tek bana gelmiş geçmiş mesajı yoksa şüpheleniyorum ben buraya kayıt olalı çok oldu fakat yeni kayıt olmuş anında klinik kötülemeler anında sivrilmeler veya klinikleri göklere çıkarmalar bunların hiçbirine itibar etmiyorum ama bu şekilde görünce de müdahale ediyorum

göbekten vurduğumuz gonol f 500 tl falan, yumurta büyütmek için kullandığımız mı???

Merhaba arkadaşlar.Ben yum.donasyonundan vazgeçtim. Klubede girmeyecegim.Sizin için hep dua edeceğim emin olun... alllah hepinizin kucağınızi bebişlerle doldursun inşallh.Hoşçakalin sevgiyle kalın. ..

arkasaşlar kullandığınız ilaçlar ve fiyatı hakkında bilgi verebilir misiniz gonol f ve diğer hormon ilaçlarını nereden temin ediyorsunuz. Biz ilaçları alıyoruz ama çok pahalıya geliyor bu gidişle 2500 lirayı geçecek

Merhaba arkadaşlar.Ben yum.donasyonundan vazgeçtim. Klubede girmeyecegim.Sizin için hep dua edeceğim emin olun... alllah hepinizin kucağınızi bebişlerle doldursun inşallh.Hoşçakalin sevgiyle kalın. ..
hakkında hayırlısı olsun arkadasım. eger sorun maddı ıse ınsallah hazır olur yaptırırsın. yok yumurta naklınınden emın degılsen. emın olana kadar ara vermen guzel olsun.ınsallah mucıze olurda kendı bebegın olur

Canım hayırdır ben ne kadardır burda üyeyim neden Aktif hesabım varken tekrar bi hesap açıp böyle şeylere gerek duyayım ben anlayamadım ip adresime bakarbilirmi rica etsem Kazen görüp bilgilendirebilir !!!! Ama sen bence böyle iftira atmak yerine kafanı başka şeylere yor bence

Ve rica edicem arkadaşlar tamam hepimiz burda biraz daha fazla bilgilenmek paylaşmak için burdayız haklısınız sahte hesaplar daha doğrusu kliniklerinde hesapları var hepimiz farkındayız ama bunlara çok takılmayın önerilerden kaçının içinizin kafanızın kesenizin uyduğu yere gidin !!! Ve en çok rica ediceğim şey burada hepimiz yeterince zorluk çekmiş yıpranmış üzülmüş insanlarız kısacası piskolojisi bitmiş insanlarız kendi adıma özellikle bunu rica edicem ben kimseye karışmıyorum kimseyi etkilemiyorum herkesin derdine inanın veya inanmayın ama dertlerinizi derdime ekliyorum beni sahte hesap öylemi şeylerle yormayın öyle olanlarda vardır yoktur demiyorum ama gerginim kimseyi kırmak istemiyorum !!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…