Başka klinikte olumsuz olunca hemen yerin dibine sokun belli merkezlere tolerans tanıyın şaka gibi olan sizsiniz neyse ki erken farkettim fanatik değilim başkaları klinik övüp durmuyorum veya kötülemiyorum ama size ben dokundum klinik elemanı davranıyorsunuz kimin de ufacık çıkarı varsa da Allah biliyor
Aklı başında insan olsan böyle yazamazsın sana acıyorum sadece ben sana ne kadar kızarsam kızayım böyle bir şey yazmam inşallah evladına kavuşursun kalbin bu kadar kötüyken Allah yardımcın olsun yazıkNe garipsin ve takıntılısın...
2 tane klinikte 3 defa yaptırdım...
Yeni bir yer arıyorum...
Herhalde aynı yerde devam edemem...
Sende 3_5 defa yaptır...
100 milyarın üstünde paran gitsin...
Senide göreceğim. ..
Ama sen kesinlikle !!!
Klinik elemanısın ve senin çocuk problemin yok...
Sallıyorsun havaya havaya...
Allah sana kolaylık versin...
:::))) :::)))
Sinir olmana gerek yok ben sana cevap yazmam yok çocuğum diyorsa profildede var gözüküyorsa sorgularım profilinden anlaşılmıyor kimse ben ne zaman toplu bir soru sorsam yok niye soruyorsun burası Kıbrıs topiği diyen birisi geçmiş mesajı yok sorgularım neyin acısı onu anlamadım ama sizin psikolojiniz kalmamışArkadaşlarım yazmıycam yazmıycam diyorum ama Şunu da söylemeden geçemiycem U Umutluyum79 a profilinde çocuğun var diyorsun oladabilir keşke olsaymış yine donasyon hakkı var bu bizim bilceğimiz veya eleştirme hakkımız olan birşey değil!!!! Benim burda bildiğim bizimle beraber çocuğu olan arkadaşlarımız var sayfada napalım onları atalımmı ! Ya arkadaşım bak tedavi insanın piskolojisini inan bitiriyor ben artık intaharı düşünüyordum düşün hadi ben bu yolda kaybettim aklımı ! Sen daha başlamadan bu hale geldiysen bence piskolojik destek al biz hiç birimiz kalp kırmak istemiyoruz ama sahip olduğumuz bir şurası var burdada sinir olmaya başladık .!!!
Aynen cnim benim var.benim durumumuda biliyorsun.Arkadaşlarım yazmıycam yazmıycam diyorum ama Şunu da söylemeden geçemiycem U Umutluyum79 a profilinde çocuğun var diyorsun oladabilir keşke olsaymış yine donasyon hakkı var bu bizim bilceğimiz veya eleştirme hakkımız olan birşey değil!!!! Benim burda bildiğim bizimle beraber çocuğu olan arkadaşlarımız var sayfada napalım onları atalımmı ! Ya arkadaşım bak tedavi insanın piskolojisini inan bitiriyor ben artık intaharı düşünüyordum düşün hadi ben bu yolda kaybettim aklımı ! Sen daha başlamadan bu hale geldiysen bence piskolojik destek al biz hiç birimiz kalp kırmak istemiyoruz ama sahip olduğumuz bir şurası var burdada sinir olmaya başladık .!!!
Aklı başında insan olsan böyle yazamazsın sana acıyorum sadece ben sana ne kadar kızarsam kızayım böyle bir şey yazmam inşallah evladına kavuşursun kalbin bu kadar kötüyken Allah yardımcın olsun yazık
Dalga geçmiyorum kötü temenni de bulunmuyorum benimde çocuğum yedi kez tedavi gördüm ama başka klinik duymaya tahammülünüz yok onu anlamıyorum ucuz diyerek yermeleri anlamıyorum ben hala araştırıyorum Kıbrıs dışını da sorgulamam gerek zor bir süreç sabah yazan arkadaşında mm egatifi var ve giden var mı diye sordu hatta iki defa deneyebilir fiyat uygun dedi artemissi arkadaş ucuz etin suyu yazıncs çok üzüldüm gitmedi oraya bende gitmedim böyle bir yorum yazmam ha bana özeldsn araştırıyorsun bize de bilgi ver diyenler var ayrıca o kadar üstlerine gitme onlar senin üstüne gelirler diye doğruymuş sahte hesap kurup falan yerin hemşiresi çalışanı varsa Allah bin türlü belasını versin kolay olmayan paralar umutlar Benimde kendimi düşünüp diğer kliniklet ile kıbrısı karşılaştırmam gerek arada ciddi fiyat farkı varBak canım sen bizi normalmi sanıyorsun. ..
11 yıldır tüp bebek vede donasyonla uğraşıyorum...
Tabiki normal değilim...
Tabiki kalbim kötü...
Sizin gibilerin çocukları var ama benim yok...
Yazık dimi çok üzülüyorsun bize ve dalga geçiyorsun...
Allah yardım ederse oluruz olmazsa da napalım hayat devam ediyor...
Canım benim ::)) hayat senin gibilere güzel dalganı geç sen...
Çok güzel bir haber :)arkadaşlar nasılsınız ben sperm donasyonu ile gebeyim... doğuma iki hafta var ikizler...sperm donasyonu ile bebeklerini kucaklarına alan var mı ? biraz korku var içimde... bebekleriniz size benziyor mu Rabbim herkesin gönlüne göre versin...
İnşallah kolay bir işlemdir günlük iğnelercanım iğne falan yok.bayıltmaya da gerek yok.rahmine çok ince bir tüp ile embriyoyu koyuyorlar...normal muayene gibi...korkma sakın.çok kolay...
inşallah kolay olur .. senin ne donasyonuydu canım neye karar vermiştincanım iğne falan yok.bayıltmaya da gerek yok.rahmine çok ince bir tüp ile embriyoyu koyuyorlar...normal muayene gibi...korkma sakın.çok kolay...
Canim cokkkk cok sevindimm.inan sanada esinede benzicektir hic stres yapma.senin ilk denemendemi oldu ve nerde denesin.benimde ilk olacak. Arkadaslar nolur artik konumuza donelim bakin ne guzel haberler aliyoruz bunlar bize hep unut..i ns saglikla al kucagina canim.arkadaşlar nasılsınız ben sperm donasyonu ile gebeyim... doğuma iki hafta var ikizler...sperm donasyonu ile bebeklerini kucaklarına alan var mı ? biraz korku var içimde... bebekleriniz size benziyor mu Rabbim herkesin gönlüne göre versin...
Kuzularım dayanamıyorum ama yazıcam size faydam olsun diyeCanım bana folbiol tablet vermişti doktorum.
cnim senin yumurtalar olduğu için tabiki sana benzeyecek.inşa babasinada benzer.hayirli doğumlar dilerim Allah bi avazda kurtarsin..arkadaşlar nasılsınız ben sperm donasyonu ile gebeyim... doğuma iki hafta var ikizler...sperm donasyonu ile bebeklerini kucaklarına alan var mı ? biraz korku var içimde... bebekleriniz size benziyor mu Rabbim herkesin gönlüne göre versin...
Sende dene tadını gör kliniklerinArkadaşlar olumsuz alsanız ölmüş gibi savunuyorsunuz neden olumsuz diye kliniğinize sordunuz mu yoksa gösterilen ilgi alaka yetiyormu size tost gelsin negatif hiç önemli değil mi diyorsunuz ben sadece gürcistan ve arnavutluğu sorguladım başıma bunlar geldi aforoz edildim sizler deneyiminizi paylaşın deneyim dediğiniz fanatiklik gördüük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?