- 4 Kasım 2017
- 307
- 338
- 18
- 37
Canım bana folbiol tablet vermişti doktorum.haziran sonu dusunuyoruz gitmeyi. Doktora girmedim daha. Bahceci de kullan demedi. Kafam cok daginik kendimi toplayamiyorum.stresten kuduracagim sanki.eskiden burada herkes yazisirdi bilgiler guncel kalirdi unutsak da aklimiza gelirdi. Millet uzaklasti buradan hep. Herkes zan altinda kalmaktan korkuyor ama ben herkesin fikrini iyi ya da kotu ogrenmek istiyorum. Arkadaslar ne olur yazin hep. Mavisufi hizir gibi yetisiyosun bazen. Boyle olmali zaten. Peki folik asit hangi markalar kullaniyorsunuz. Morkanatlarim solgar folat dedi bu aklimd. Baska kullanan var mi
Bu son olsun kendimizi yipratmaya gerek yok. Zaten gerginiz daha da uzatmayalkm. Biz birbirimize goz kulak olalim. Ben daha başlamadım dedeli gibi savunmuyorum. Allah hepimize mutlu sonuc yazsin. Allah mahcup etmesin inşallah. Kim ne yazarsa yazsin okumadan gecelim hatta. Kaç arkadaş gitti insallah forum toparlanir. Ne buyuk vabal.
A68 belki 15 _20 sayfa önceye gidersen bir dönem kızların toplanıp neredeyse ukraynaya gideceklerini zaza nin bu konuda ciddi araştırma yaptığını ama ne kadar olsada kıbrıs da ki merkezler kadar güven vermediği için vaz geçildigini görebilirsin.. O zaman da hic kinse illede.kibris demedi care aradi..Yanı hiç kimse illede kıbrıs demiyor..Her kez bir cok klinigi elestiriyor..Kibrista klinik degistiriyor...Arkadaşlar olumsuz alsanız ölmüş gibi savunuyorsunuz neden olumsuz diye kliniğinize sordunuz mu yoksa gösterilen ilgi alaka yetiyormu size tost gelsin negatif hiç önemli değil mi diyorsunuz ben sadece gürcistan ve arnavutluğu sorguladım başıma bunlar geldi aforoz edildim sizler deneyiminizi paylaşın deneyim dediğiniz fanatiklik gördüük
Arkadaşım eleştiren mesajlar var benim mesajlarıma girersen görürsün neden bu kadar üstüme gelindi bilmiyorum ikincisi umutsuz arkadaşımız sormuş oradan ucuz etin suyu yorumu yapıldı ki çok çirkin geçen yine embriyolar karışmış yorum yazdım anında eleştirildim bahçeci kliniğini çok överek anlatılıyor zaza zy2009 yazdıklarına cevap yazamadı veya beni tatmin etmedi hatta tedavi de iken herkesten 14 yumurta olunca yine sordum arkadaşlar donmuş yumurta değil demi diye çünkü her donör aynı yumurta veremez öz eleştiri yapılmıyor bahçeci dışındaki yerler anlstılıncs insanlar çirkinleşiyor neden bahçecinin tostuna ilgisine bu kadar ön planda önemli olan bebek değil mi benimle on mesajı bile olmayan çoğunu da bsns atan ve profilin de çocuğum var yazanlar neden görülmüyor buranın adı sperm donasyon bahçeci olsunA68 belki 15 _20 sayfa önceye gidersen bir dönem kızların toplanıp neredeyse ukraynaya gideceklerini zaza nin bu konuda ciddi araştırma yaptığını ama ne kadar olsada kıbrıs da ki merkezler kadar güven vermediği için vaz geçildigini görebilirsin.. O zaman da hic kinse illede.kibris demedi care aradi..Yanı hiç kimse illede kıbrıs demiyor..Her kez bir cok klinigi elestiriyor..Kibrista klinik degistiriyor...
Benim gözlemlediğim üslup ve tarz konusunda sıkıntı var sanirim a68....hic kimse sana gürcistana gitme demiyor hatta araştır, fiyatları paylaşa, hangi protokolleri kullanıyorlarmış, donörler neredeymiş vb. anlat dene burada paylaş.. ama kimseyi niye kıbrı ı seçtin okadar sana tost verdiler de yettimi gibi kışkırtıcı dille elestirme lütfen.. Sen gurcistani anlattiginda kimse sana yine burda pas vermeye bilir, yorum yapmayabilir ama yapacak bisi yok zorla kimseyi ikna edemez yada kendini dinletemezsin.. Sen kendine doğru geleni yap..Gurcistan doğru geliyorsa orada dene, kibris pahalı geliyorsa yine gürcistanda dene..kimse seni niye denedin diye elestirmez..Insallah düşüncelerimi anlatabilmiş anlatirkende duygularımi kelimelere yansitabilmisimdir..
canım iğne falan yok.bayıltmaya da gerek yok.rahmine çok ince bir tüp ile embriyoyu koyuyorlar...normal muayene gibi...korkma sakın.çok kolay...Yok cnm yaptırmadm bnde hiç umut yoktu oyüzden direkt donasyon dediler hep biz de basladık tedaviye. Yani anestezi yoksa nasıl olcakki iğne mi yapıyolar
Sen benimle uğraştın asıl benimle sen muhatap olma Allah'ım sonunu hayırlı etsin göz aydınkığı evlat versin fark etmene sevindimBak arkadaşım profili açarken ben beceremedim eşime açtırdım onunda Dikkatından kaçmış beni şakın bir daha çoçukla damarımdan basma yıllardır ben bu özlemle yaşıyorum ve en duygusal yönümü önüme sürme beni çıldırtma yeter artık benim çoçuğum olsa burda ne işim var herkesin tecrübelerinden faydalanıp bilgi sahibi olmaya çalışıyorum sen ilk gün Z Zaza74 arkadaşıma yapmadığın eleştiri kalmadı yazdıklarını oku bence ve benimle muhatap olma artık ve benimde tedavim yakında başlıyo ama Kıbrıs’ta bilgine sunulur
salı cnmBir de arkadaşlar transfer 5.gün oluyo ya aklıma takıldı eşim persembe günü sperm verdi bu durumda benim transferim pazartesi mi olmalı salı mı
Arkadaşlar olumsuz alsanız ölmüş gibi savunuyorsunuz neden olumsuz diye kliniğinize sordunuz mu yoksa gösterilen ilgi alaka yetiyormu size tost gelsin negatif hiç önemli değil mi diyorsunuz ben sadece gürcistan ve arnavutluğu sorguladım başıma bunlar geldi aforoz edildim sizler deneyiminizi paylaşın deneyim dediğiniz fanatiklik gördüük
Başka klinikte olumsuz olunca hemen yerin dibine sokun belli merkezlere tolerans tanıyın şaka gibi olan sizsiniz neyse ki erken farkettim fanatik değilim başkaları klinik övüp durmuyorum veya kötülemiyorum ama size ben dokundum klinik elemanı davranıyorsunuz kimin de ufacık çıkarı varsa da Allah biliyorŞaka gibisin yaa. ..
İnan herkesin psikolojisini bozdun. ..
Emin ol neden olmadı diye herkese soruyorlardır...
Başına gelmediği için anlamazsın...
Konu ile ilgili okunacak bütün mecmuaları, tıbbi dökümanları okuyorlardır...
Doktorlara neden olmadı soruyorlardır...
Gittikleri kliniğe de soruyorlardır...
Tostun hatrına sessiz kalmıyorlardır. ...
Yaşamadığın için bilmezsin....
Bence sen buraya çocuk için gelmemişsin. ..
:((
Başka klinikte olumsuz olunca hemen yerin dibine sokun belli merkezlere tolerans tanıyın şaka gibi olan sizsiniz neyse ki erken farkettim fanatik değilim başkaları klinik övüp durmuyorum veya kötülemiyorum ama size ben dokundum klinik elemanı davranıyorsunuz kimin de ufacık çıkarı varsa da Allah biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?