- 1 Şubat 2018
- 772
- 811
- 53
Allah bağışlasın cnm :)hiç merak etme çok tatlı oluyor. Bizimkisi şu an büyüdü ve ikinciyi düşünüyoruz tedaviye başladık. Eşimde bende çok mutluyuz. Güle güle büyütün bebişinizi
2 buçuk yaşını geçti 3’e yaklaştı bazen geliyor. Gülüp geçiyoruz eşimle. Şu an babasıyla oynuyor. Babası ile birbirini çok seviyorlar. Zaten önemli olan biyolojik anne baba olmak değil. Anne babalık biyolojik olmakla ölçülmez. Yumurta donasyonu yada embriyo donasyonu olsaydı hiçbirşey değişmeyecekti benim ve eşim için. İkimizde şu an onun gözlerinin içine bakıyoruz. İkincinin tedavisine heyecanla başladık. Allah herkese nasip etsin bu duyguyu. Herkese tatlı ve sağlıklı bir evlat versin.Senin evladın nekadar oldu luca hiç kendini garip hissettiğin oldu mu donasyon olduğu aklına geliyo mu
Teşekkürler canım allah en kısa zamanda sizede nasip etsin.Allah bağışlasın cnm :)
Ayy ne güzel ya ...İnşallah bize de nasip olur
Maşallah canım Allah uzun ömürler versin inşallah tekrar anne olmayı nasip etsin2 buçuk yaşını geçti 3’e yaklaştı bazen geliyor. Gülüp geçiyoruz eşimle. Şu an babasıyla oynuyor. Babası ile birbirini çok seviyorlar. Zaten önemli olan biyolojik anne baba olmak değil. Anne babalık biyolojik olmakla ölçülmez. Yumurta donasyonu yada embriyo donasyonu olsaydı hiçbirşey değişmeyecekti benim ve eşim için. İkimizde şu an onun gözlerinin içine bakıyoruz. İkincinin tedavisine heyecanla başladık. Allah herkese nasip etsin bu duyguyu. Herkese tatlı ve sağlıklı bir evlat versin.
Teşekkürler canım.Maşallah canım Allah uzun ömürler versin inşallah tekrar anne olmayı nasip etsin
Yaaa arkadaşım sen benimle bozmuşsun ben sana diyorumki çoçuğum yooooook bir daha şakın ama şakın beni bununla ağzına alma sinirimden şuan yerimde duramıyorum uzun zamandır buradaki yazılanları okudum ve yeni kayıt oldum son çare donosyon dedi doktorum kim ister bunları yaşamak kiiiim bizler sen gelene kadar sahte profil kelimesini ağzımıza almadık tecrübeli arkadaşlarımızın ağızlarından çıkacak tek kelimeyi okumak için burda bekliyoruz sen kimsin ya kim Z Zaza74 arkadaşımızın ağzından çıkacak tecrübeleri duymak için burdayızSinir olmana gerek yok ben sana cevap yazmam yok çocuğum diyorsa profildede var gözüküyorsa sorgularım profilinden anlaşılmıyor kimse ben ne zaman toplu bir soru sorsam yok niye soruyorsun burası Kıbrıs topiği diyen birisi geçmiş mesajı yok sorgularım neyin acısı onu anlamadım ama sizin psikolojiniz kalmamış
Rabbim bir daha sana yazdırmasın bu sözü çocuğum yok diyeYaaa arkadaşım sen benimle bozmuşsun ben sana diyorumki çoçuğum yooooook bir daha şakın ama şakın beni bununla ağzına alma sinirimden şuan yerimde duramıyorum uzun zamandır buradaki yazılanları okudum ve yeni kayıt oldum son çare donosyon dedi doktorum kim ister bunları yaşamak kiiiim bizler sen gelene kadar sahte profil kelimesini ağzımıza almadık tecrübeli arkadaşlarımızın ağızlarından çıkacak tek kelimeyi okumak için burda bekliyoruz sen kimsin ya kim Z Zaza74 arkadaşımızın ağzından çıkacak tecrübeleri duymak için burdayız
Amiiiiiin arkadaşım buradaki hepimizin tek duası bu ama böyle kötü düşünen insanlarlamı uğraşalım yoksa derdimizlemi beddua etmek nasıl bir insanlık dışı davranıştır bizler can yoldaşı can arkadaşlarıyız aileyiz burdaRabbim bir daha sana yazdırmasın bu sözü çocuğum yok diye
Çok yakında hamile kal ve ben anne olucam diye yaz
İnşallah ben anne oldum diye yaz
Ve benim çocuğum vaaaaar diye yaz
İnan göz yaşlarımla bunu içten diliyorum sana
Kalbim okadar dolu ki
Çok istiyorum onu
İçimde hiss etmemi
İçimde büyümesini
Beni tekmelemesini
Dünyaya gelmedini
Beni emmesini
Ve bana anne anne demesini
Rabbim duy sesimizi!!!
Rabbim bir daha sana yazdırmasın bu sözü çocuğum yok diye
Çok yakında hamile kal ve ben anne olucam diye yaz
İnşallah ben anne oldum diye yaz
Ve benim çocuğum vaaaaar diye yaz
İnan göz yaşlarımla bunu içten diliyorum sana
Kalbim okadar dolu ki
Çok istiyorum onu
İçimde hiss etmemi
İçimde büyümesini
Beni tekmelemesini
Dünyaya gelmedini
Beni emmesini
Ve bana anne anne demesini
Rabbim duy sesimizi!!!
Canım mavim annem misafirimdi artık kendimi toparlamıştım ama dün yine burda yaramı kanatılar gece okadar ağladımki şuana kadar kalbimde bir sıkışma varki inanamasınHoşgeldin zazacim..ne iyi ettinde geldin..sana yazayım mı iyilestinmi acaba diye çekinip duruyordum..Daha iyi olacaksın insallah canim..
A68 ile ilgili son bur şey söylemek istiyorum..Anladigim bu kişi özellikle bahceciye öfke içinde..Bu forumda bahçeci neden eleştirilmiyor diye kendi kendini yedi bizlere saldirdi. Gürcistan bahane bu arada... Profilinden bakarsanız daha önce fulya bahcecide denemeleri olmuş ve maalesef evlat sahibi olamamış.. Bahceci fulya sitelerinde kliniği ve dokyorunu burda ki gibi eleştirmeye başlamış ve bahcecide çocuk sahibi olanlarin yorumlarına saldırmış, aynı burda yaşananlar yaşanmış.. Valla ne desek boş...bu arkadaşta sahte profil değil ama acısını aktarma biçimi başkalarına saldırma olumsuzlama ve hırpalama şeklinde.. Allah yolunu acik etsin...Ama lutfen artik kimseye saldirmasin...Kazem kapatmış sanirim..hakkinda hayırlısı.. ..
Sahsen yorumlarini okurken yoruluyordum. Okumamaya baslamistim artik.Hoşgeldin zazacim..ne iyi ettinde geldin..sana yazayım mı iyilestinmi acaba diye çekinip duruyordum..Daha iyi olacaksın insallah canim..
A68 ile ilgili son bur şey söylemek istiyorum..Anladigim bu kişi özellikle bahceciye öfke içinde..Bu forumda bahçeci neden eleştirilmiyor diye kendi kendini yedi bizlere saldirdi. Gürcistan bahane bu arada... Profilinden bakarsanız daha önce fulya bahcecide denemeleri olmuş ve maalesef evlat sahibi olamamış.. Bahceci fulya sitelerinde kliniği ve dokyorunu burda ki gibi eleştirmeye başlamış ve bahcecide çocuk sahibi olanlarin yorumlarına saldırmış, aynı burda yaşananlar yaşanmış.. Valla ne desek boş...bu arkadaşta sahte profil değil ama acısını aktarma biçimi başkalarına saldırma olumsuzlama ve hırpalama şeklinde.. Allah yolunu acik etsin...Ama lutfen artik kimseye saldirmasin...Kazem kapatmış sanirim..hakkinda hayırlısı.. ..
Sagol gercek. Ictenlikle hepimize saglikli ve hayirli evlatlar diliyorum. Yumurta donasyonu. Ilk deneme. Yasim 45Canim senide cok tebrik ederim allah bizede yasatsin ins. seninki ne donasyonu kacinci sefer tuttu.bide yas kac:)
Sagol Minni, darisi sizlere ve tum arkadaslara. Hepimiz saglikla kavusalim evlatlarimiza insallah. Biz konaklama ve ucak dahil 5400 eur odedik. Paketi oyle aldik. Ilk denememdi.2 embriyo konuldu.ManolyaBaby canım allah tamamına erdirsin maşallah kaçıncı denemen ve ne kadar ödedin kaç embriyo verdiler
Tatlım orası ucuz demedim ki konuşmamda,Başka yerde Türkçe konuşulmuyor da demedim, Doktorlar çok ilgili o yüzden gidelim de demedim. Cevap verdiğin hiçbirşeyi söylemedim ben :)Canım sana katılmıyorum Kıbrıs kadar batum dada Türkçe konuşuluyor ayrıca ysrı yarıya fark var kıbrısta olumsuz alanlarda çok kıbrıs a göre gidiştee kolay oradan bir doktorla görüştüm adam cebini verdi bende çok araştırıyorum yarı fiyatı kıbrısın olumsuzta çok yıkılmaz insan ama Kıbrıs adamın iliğini sömürüyor en iyi klinikte olumsuz alan var nasip kısmet meselesi
Ben pahalı olduğu için iyi demedim yanlış anlaşılmış. Hiç bilinmeyen bir yerde 2 kere denemek bana daha fazla israf geliyor. Allah korkusun kanser olsam az tercih edilmiş hastaneye gitmemek için zorlarım bütçemi bundan bahsettimBilmiyorum hangi merkez başarılı,hangisi başarısız ama Kıbrıs'ta da denedim olmadı artık hiç birine tam manasıyla güvenemiyorum ama el mahkum mecburen gidiyoruz fakat şuda varki biyerin pahalı olması oranın çok kaliteli olduğunu göstermez keza ucuzuda kötü bı merkez olduğunu göstermez evet burda kimsenin çöpe atacak parası yok ama yarı yarıya da bi fiyat farkı var Kıbrıs'ta bir kez denemek için verdiğin parayla Gürcistan da iki kez deneyebiliriz çünkü benim en korktuğum şey negatifi görmekbidaha kaldiramam gibi geliyor bunu
anlaşılmak hiç bu kadar zor olamamıştı :) sadece ucuz olması orayı tercih etmek için yeterli değil. Söylemek istediğim buBenim öyle bir daystmam yok gürcistana gidince paranız boşa gider gibi yorum var ona katılmadım kıbrıstada çok negatif alan var o para boşa gitmiş olmuyor mu orayı bende bilmiyorum ama ucuz erin suyu yorumunu da yapmam ne kadar biliyoruz ne olduklarını kıbrısta hem pahalı yapııp hem de negatiften yüzüne bakmayan klinikleri buradan okuyoruz ama burada bir önyargı var ben ona cevap verdim
Canım mavim annem misafirimdi artık kendimi toparlamıştım ama dün yine burda yaramı kanatılar gece okadar ağladımki şuana kadar kalbimde bir sıkışma varki inanamasın
A68 bana kötü kalpli diyor aynı sözleri bana mesajla telefonuma hemşire yazmıştı hatırlıyorsanız,belkide tesadüftü
Ama ne işin peşindedilerse başardılar
Çok acıyor yaram
Allah en güzel hakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?