Senin evladın nekadar oldu luca hiç kendini garip hissettiğin oldu mu donasyon olduğu aklına geliyo mu
2 buçuk yaşını geçti 3’e yaklaştı bazen geliyor. Gülüp geçiyoruz eşimle. Şu an babasıyla oynuyor. Babası ile birbirini çok seviyorlar. Zaten önemli olan biyolojik anne baba olmak değil. Anne babalık biyolojik olmakla ölçülmez. Yumurta donasyonu yada embriyo donasyonu olsaydı hiçbirşey değişmeyecekti benim ve eşim için. İkimizde şu an onun gözlerinin içine bakıyoruz. İkincinin tedavisine heyecanla başladık. Allah herkese nasip etsin bu duyguyu. Herkese tatlı ve sağlıklı bir evlat versin.

Maşallah canım Allah uzun ömürler versin inşallah tekrar anne olmayı nasip etsin

Kızlar çocuklar bayramınız kutuyorum rabbim hiç bir evi çocuksuz burakmasın
Tedavi düşünen,başlayan,hamile olan,doğum yapan arkadaşlarım hepinize rabbim hayırlı evlatlar versin
Bunu hak ediyorsunuz
Onlar için bukadar mucadele ediyorsunuz
Çocuğu hayal etmek bile çok güzel
Hayallerimiz gerçek olsun inşallah

Yaaa arkadaşım sen benimle bozmuşsun ben sana diyorumki çoçuğum yooooook bir daha şakın ama şakın beni bununla ağzına alma sinirimden şuan yerimde duramıyorum uzun zamandır buradaki yazılanları okudum ve yeni kayıt oldum son çare donosyon dedi doktorum kim ister bunları yaşamak kiiiim bizler sen gelene kadar sahte profil kelimesini ağzımıza almadık tecrübeli arkadaşlarımızın ağızlarından çıkacak tek kelimeyi okumak için burda bekliyoruz sen kimsin ya kim Z Zaza74 arkadaşımızın ağzından çıkacak tecrübeleri duymak için burdayız

Rabbim bir daha sana yazdırmasın bu sözü çocuğum yok diye
Çok yakında hamile kal ve ben anne olucam diye yaz
İnşallah ben anne oldum diye yaz
Ve benim çocuğum vaaaaar diye yaz
İnan göz yaşlarımla bunu içten diliyorum sana
Kalbim okadar dolu ki
Çok istiyorum onu
İçimde hiss etmemi
İçimde büyümesini
Beni tekmelemesini
Dünyaya gelmedini
Beni emmesini
Ve bana anne anne demesini
Rabbim duy sesimizi!!!

Amiiiiiin arkadaşım buradaki hepimizin tek duası bu ama böyle kötü düşünen insanlarlamı uğraşalım yoksa derdimizlemi beddua etmek nasıl bir insanlık dışı davranıştır bizler can yoldaşı can arkadaşlarıyız aileyiz burda (

Burada kimsenin niyetinin kötü olmadığına ama bazen yazı dilinin anlaşılmamasından kaynaklanan sorunların doğduğuna inanıyorum.
Zaza benim için çok kıymetli bi can.
Onun kalbi asla kötü değil
canım benim o kadar çok çekmişki bu uğurda, çırpınmakdan kolu kanadı kırılmış.
Sadece bildiğini.gördüğünü paylaşiyo.Her duygusal insan da olduğu gibi duygularını yoğun yaşıyo. Sevgiside büyük , öfkeside.
Biraz enpati kurun
Zaza verdiği tüm mücadele ile Saygıyı fazlasıyla hakediyo.Buna dikkat etmenizi öneririm.
Artık bi klinikden bahsetmeye çekinir olduk zira hemen reklam mı yapıyosun olacak diye.
bu yazımdan dolayı zazanın reklamını yaptığım düşünülse : )
umrumda değil.gülerim sadece.

Son düzenleme:

Hoşgeldin zazacim..ne iyi ettinde geldin..sana yazayım mı iyilestinmi acaba diye çekinip duruyordum..Daha iyi olacaksın insallah canim..

A68 ile ilgili son bur şey söylemek istiyorum..Anladigim bu kişi özellikle bahceciye öfke içinde..Bu forumda bahçeci neden eleştirilmiyor diye kendi kendini yedi bizlere saldirdi. Gürcistan bahane bu arada... Profilinden bakarsanız daha önce fulya bahcecide denemeleri olmuş ve maalesef evlat sahibi olamamış.. Bahceci fulya sitelerinde kliniği ve dokyorunu burda ki gibi eleştirmeye başlamış ve bahcecide çocuk sahibi olanlarin yorumlarına saldırmış, aynı burda yaşananlar yaşanmış.. Valla ne desek boş...bu arkadaşta sahte profil değil ama acısını aktarma biçimi başkalarına saldırma olumsuzlama ve hırpalama şeklinde.. Allah yolunu acik etsin...Ama lutfen artik kimseye saldirmasin...Kazem kapatmış sanirim..hakkinda hayırlısı.. ..

Canım mavim annem misafirimdi artık kendimi toparlamıştım ama dün yine burda yaramı kanatılar gece okadar ağladımki şuana kadar kalbimde bir sıkışma varki inanamasın
A68 bana kötü kalpli diyor aynı sözleri bana mesajla telefonuma hemşire yazmıştı hatırlıyorsanız,belkide tesadüftü
Ama ne işin peşindedilerse başardılar
Çok acıyor yaram
Allah en güzel hakim

Sahsen yorumlarini okurken yoruluyordum. Okumamaya baslamistim artik.

ManolyaBaby canım allah tamamına erdirsin maşallah kaçıncı denemen ve ne kadar ödedin kaç embriyo verdiler
Sagol Minni, darisi sizlere ve tum arkadaslara. Hepimiz saglikla kavusalim evlatlarimiza insallah. Biz konaklama ve ucak dahil 5400 eur odedik. Paketi oyle aldik. Ilk denememdi.2 embriyo konuldu.

Tatlım orası ucuz demedim ki konuşmamda,Başka yerde Türkçe konuşulmuyor da demedim, Doktorlar çok ilgili o yüzden gidelim de demedim. Cevap verdiğin hiçbirşeyi söylemedim ben :)

Ben pahalı olduğu için iyi demedim yanlış anlaşılmış. Hiç bilinmeyen bir yerde 2 kere denemek bana daha fazla israf geliyor. Allah korkusun kanser olsam az tercih edilmiş hastaneye gitmemek için zorlarım bütçemi bundan bahsettim

anlaşılmak hiç bu kadar zor olamamıştı :) sadece ucuz olması orayı tercih etmek için yeterli değil. Söylemek istediğim bu

Ahh evet zazacim canim arkadaşım allah biliyor sen gönlünü ferah tut...

Karıncayı bile incitmem deme!
Bile'den incinir karınca;
Söz söylemek irfan ister,
Anlamak insan…
Fuzûli

Ne guzel.demis fuzuli ama maalesef her kez.ayni olamıyor ve kendi ifade biçimi saldırgan vb.ya da gerçekten içi kötü olabiliyor allah karar versin ..
Sen kendini pamuklara sar zırhlarla çevreni ör kimsenin sana kaba ve saldırgan bir şekilde ulaşmasına izin verme icin i iyice iyileştir zazacim. Iyi olacaksın kuzum sabır...
Nasıl diyete, spora başladınmı, gerçi anne yemekleri olunca diyette neymis:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…