Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım hiç kafana takma bu benzeme konusunu önceden çektiğin acıları düşün ve şükret evlat sahibi olabildiğince için ve tatlım bize de bol boldu et. İnşallah sağlıklı mutlu uzun hayırlı bir ömrünüz olur evladınız. Bu arada hangi merkezde yaptırdın ve kaçıncı denemede tuttu.?paylaşırsan sevinirim

Arkadaşım sen gerçekten donasyon düşünüyor musun? Sen sürekli bir şeyleri sorguluyorsun biraz da ben seni sorgulayayım. Gürcistan düşünüyorsan yabancı sitelerden araştırabilirsin diye sana yol gösteriliyor sen hala yok siz niye düşünmüyorsunuz. Yok onun çocuğu var, yok o bilmem ne dedi, biz çok kötüyüz hepimiz, sen gitsene o zaman buradan? Girme bu foruma, yorma kendini bizimle

Niye beddua ediyorsun bunlara gerek yok sen bir daha deneme Allah'ım hayırlı evlat vessin iyi niyetli olun herkes seninle aynı fikir olmaz senin ysptırdığın yerde tutanda çok şimdi gidecek olanda var bak bahçeci dedin olmayınca orada da olmaz bu Allah'ın takdiri siz biz çektik herşeuin doğrusunu biliriz girme birde beddua sana yakışmadu yazık ya sen deneyimini anlat başka birine beddua etme hakkını vermez gerçekten kalbin kötüymüş yazık sana

Ben siz niye düşünmüyorsunuz yaxımı bul hadi ben sadece yaptıran var mı bilen var mı dedim senden akıl alacak değilim yorum yazmazsın ben sana hiç yorum yapmadım tabi ki de sorgularım bu seni alakadar etmez rahatsızlığonız ne hep birden saldırıyorsunuz beddua ediyorsunux

Arkadaşlar size bir klinik sorucam giden varmı Euro İVF diye kıbrısta bir arkadaşımıIn Arkadaşı transferi yapıldı paket fiyat vermişler ve çok uygun fiyat vermişler uçak otel donasyon paketi vermişler ben pek duymadım kliniği başarısı çok yüksek demişler 10 kadından 10 gebeymiş bende burda sormak istedim sizce de abartıyor olmasın lütfen bu kliniğe giden veya yakını giden varsa yazabilirmi

Ve rica edicem bela yazmayın düşmanıma bile okumayın Kazen e de şikayet ettim ilk defa eğer birdaha bela okuyan olursa yine edicem dönüp dolaşır okuyanı bulur yapmayın
Niye alındın canım sahte hesabı olup akıl karıştıran hesap varsa ki var onların Allah belasını versin milletin umuduyla parasıyla oynayan kimse belasını versin

Ben orada yaptirdim. 10 haftaligim ikiz gebelik. Gerci 10 da 10 cok iddiali. Kendileri 10 da 7 veya 8 gibi demislerdi. Kismet tabii

merhaba canım

eşim 2 kere ameliyat oldu olmadı. 2 kere donasyon oldu olmadı. 3. denemede oldu hitte.

teşekkür ederim Allah her isteyene versin. hitte yaptırdım canım... ama doktorlar bir vesile.

Sen sudan çıkmış ak kaşık iki gün bu foruma yazdın benden bilgiler aldın sonra ayyy zaza denilen şahıs yalancıymış hakkımı ona helal etmiyorum deyen sen deyilmiydin
Ben kubrısta transfere odaklanınca senin nakadar kötü kalpli olup bana od püskürdüyünü görünce senin kalbin neymiş gördük
Kliniktenmi atıldın buraya yada orijinal üyemisin en düzünü Allah bilir
Ama anlaşılan senin kalbin cızzz görmemiş

bu
arada arkadaşınız cep telefonundan da nasıl bir karakterde olduğunu belli etti. Bu site onun içinbitmiştir.... Bu site yöneticisinin mesajı ben buna göre hareket ettim sonra sana da açıklama yaptım o zaman seni tanımıyorum ama asıl şimdi tanıdım seni neyse

Sen beni tanıyamadın
Beni tanıman için benim içimden geçenleri anlaman gerek
Benim yaşadıklarımın 0.01% en azından yaşaman gerek
İnşallah allahım güç verdikce ayakta olucam
Burada sesiz bizi takip edenlere belkide benim gibi içi acıyla dolu olanlara umut olucam

Allah'ım sana güç versin sabır versin yüzünü güldürsün hayırlı evlat versin sağlık versin herkese versin ben seni tanımıyorum sende beni tanımadın kimseye beddua etmem bu konuda yine diyorum sahte hesapları Allah bildiği gibi yapsın senin yaşadıkların benim yaşadıklstım bana ağır yazık ki beddua etmek çok iğrenç geldi dile nasıl gelir anlayamıyorum benim ilk olup araştıranda çok ben senin bahçeciyi yere göğe sığdıramamanı anlayamadım ilgi görmek tanımını anlayamadım her klinik parasını alıyor işini yapıyor embriyo karışma konusunda yazdığın etik değil ki o haberi ben vermedim servis etmedim hemen yalan demen de sana yakışmadı neyse sen beddua et

hiç merak etme çok tatlı oluyor. Bizimkisi şu an büyüdü ve ikinciyi düşünüyoruz tedaviye başladık. Eşimde bende çok mutluyuz. Güle güle büyütün bebişinizi

hiç merak etme çok tatlı oluyor. Bizimkisi şu an büyüdü ve ikinciyi düşünüyoruz tedaviye başladık. Eşimde bende çok mutluyuz. Güle güle büyütün bebişinizi
Senin evladın nekadar oldu luca hiç kendini garip hissettiğin oldu mu donasyon olduğu aklına geliyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…