Yok mavim diyeteyim 1 haftadır ekmek yemiyorum yürüyüş yapıyorumAhh evet zazacim canim arkadaşım allah biliyor sen gönlünü ferah tut...
Karıncayı bile incitmem deme!
Bile'den incinir karınca;
Söz söylemek irfan ister,
Anlamak insan…
Fuzûli
Ne guzel.demis fuzuli ama maalesef her kez.ayni olamıyor ve kendi ifade biçimi saldırgan vb.ya da gerçekten içi kötü olabiliyor allah karar versin ..
Sen kendini pamuklara sar zırhlarla çevreni ör kimsenin sana kaba ve saldırgan bir şekilde ulaşmasına izin verme icin i iyice iyileştir zazacim. Iyi olacaksın kuzum sabır...
Nasıl diyete, spora başladınmı, gerçi anne yemekleri olunca diyette neymis:)
yumurta donasyonu benim ki ...görüşmeye başlamadım daha.aklımda 3 yer var.hangisi kafama yatarsa karar vericem...İnşallah kolay bir işlemdir günlük iğneler
inşallah kolay olur .. senin ne donasyonuydu canım neye karar vermiştin
ayyy luca biraz anlatsana hislerini bize ne olur...hiç merak etme çok tatlı oluyor. Bizimkisi şu an büyüdü ve ikinciyi düşünüyoruz tedaviye başladık. Eşimde bende çok mutluyuz. Güle güle büyütün bebişinizi
Kızlar bebiş iyi büyük bir et parçası düştü bebek sandık değilmiş kalbi atıyor kanama da durdu inş birdaha başlamaz. Sanırım işten rapor alcam bir süre evde olayım.
Allah kimseye acı yaşatmasın
progestron tahlili nedir??Cok sevindim cok gecmis olsun arkadasim bende yarin progestrn tahlili yaptiricam bide rahim kontrol icin cagirdilar rabbim nasip ederse 30 da kibrisa gidicem progesteron kac olmali yuksek yada düsük olmasi tedaviye etkilermi ?
Cok şükür canım nekadar oldu senin 6. Haftaya mı girdin ? Darısı basımıza inşallah ben de kıbrısa gidiyorum yarın sabah transferim olcak Allah izin verirseKızlar bebiş iyi büyük bir et parçası düştü bebek sandık değilmiş kalbi atıyor kanama da durdu inş birdaha başlamaz. Sanırım işten rapor alcam bir süre evde olayım.
Dualarım seninle herşey güzel olsun ve bebekleri kap gel :)Cok şükür canım nekadar oldu senin 6. Haftaya mı girdin ? Darısı basımıza inşallah ben de kıbrısa gidiyorum yarın sabah transferim olcak Allah izin verirse
Dua bekliyorum kızlar rabbim yardımcımız olsun hepimizin
Saol cnm hiç bilmiyorum değerleri bana iyi uygun dediler gittim hiç kaç olması lazım araştırmadım sormadımCok sevindim cok gecmis olsun arkadasim bende yarin progestrn tahlili yaptiricam bide rahim kontrol icin cagirdilar rabbim nasip ederse 30 da kibrisa gidicem progesteron kac olmali yuksek yada düsük olmasi tedaviye etkilermi ?
Saol cnm 7. Haftaya girdikCok şükür canım nekadar oldu senin 6. Haftaya mı girdin ? Darısı basımıza inşallah ben de kıbrısa gidiyorum yarın sabah transferim olcak Allah izin verirse
Gule gule git gule gule gel canim. Guzel sonuc olsun inşallahCok şükür canım nekadar oldu senin 6. Haftaya mı girdin ? Darısı basımıza inşallah ben de kıbrısa gidiyorum yarın sabah transferim olcak Allah izin verirse
Cok şükür canım nekadar oldu senin 6. Haftaya mı girdin ? Darısı basımıza inşallah ben de kıbrısa gidiyorum yarın sabah transferim olcak Allah izin verirse
Amin çok şükür her şey yolundaKızlar bebiş iyi büyük bir et parçası düştü bebek sandık değilmiş kalbi atıyor kanama da durdu inş birdaha başlamaz. Sanırım işten rapor alcam bir süre evde olayım.
Progesteron 0.1-1arası olmalı nakadar düşük olsa bir okadar iyiCok sevindim cok gecmis olsun arkadasim bende yarin progestrn tahlili yaptiricam bide rahim kontrol icin cagirdilar rabbim nasip ederse 30 da kibrisa gidicem progesteron kac olmali yuksek yada düsük olmasi tedaviye etkilermi ?
Canım rabbim yüzünü güldürsünCok şükür canım nekadar oldu senin 6. Haftaya mı girdin ? Darısı basımıza inşallah ben de kıbrısa gidiyorum yarın sabah transferim olcak Allah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?