- 4 Kasım 2017
- 307
- 338
- 18
- 37
Ben ozon nöral terapi aldım 1.500 tl param gitti canım boş inanYok mavim diyeteyim 1 haftadır ekmek yemiyorum yürüyüş yapıyorum
Bugün gitim bir doktor yanına nöral tedavi birde makatan ozon verdi 550 tl aldı kendimi biraz ütülmüş gibi hiss etim
Birde 6 nöral 12 ozon tavsiye etti
Kızlar sizlerden böyle tedaviye giden varmı
Nerde hamile kaldınız ilk denemeniz de mi kaldınız inşallah eşinle sana çok benzer bebeğinarkadaşlar nasılsınız ben sperm donasyonu ile gebeyim... doğuma iki hafta var ikizler...sperm donasyonu ile bebeklerini kucaklarına alan var mı ? biraz korku var içimde... bebekleriniz size benziyor mu Rabbim herkesin gönlüne göre versin...
Arkadaşlar biraz canım sıkkın
Yarın regl 4.günü ve benim normalde yarın rahim kalınlığımın ölçülmesi gerekiyor.Doktorum beni genelde aradan alır ve randevu almadan giderdim.Çünkü istediğin zaman gel derdi.Buna güvenerek hiç aramadan yarın için gidicektim.Bugün kendisini arayıp ulaşamadım ve hastaneyi ariyim dedim ama kendisinin 1 hafta izinli olduğunu öğrendim
Moralim sıfır.Artık neredeyse son 2-3 haftam.
Hemen merkezi aradım ve ne yapmamız gerektiğini konuştuk.Yarın Berk bey bana başka bir doktor önericek tanıdığı ona gidicem ancak sorarsa bana ki sorucak doktor ne için bu işlemler diye,o zaman embriyo transferi demekten korkuyorum.Ters bir tepki verirmi diye?
Her zaman ki doktoruma gidememem bende stress yarattıYarın bilmiyorum ne olucak
Canım doktorların böyle bir şeyi anlamasına şu aşamada imkan yok, ben daha önce İstanbul da normal tüp bebek tedavisi görürken de bulunduğum şehirde rahim ölçtürme yaptırmıştım. Sen git doktora, tüp bebek tedavisi görüyorum başka şehirde de, doktorum rahim kalınlığına baktırmamı istedi de, bu kadarı yeter. Sadece sana nerede yaptırıyorsun, doktorun kim vs sorular sorabilir meraktan. Hiç canını sıkmaArkadaşlar biraz canım sıkkın
Yarın regl 4.günü ve benim normalde yarın rahim kalınlığımın ölçülmesi gerekiyor.Doktorum beni genelde aradan alır ve randevu almadan giderdim.Çünkü istediğin zaman gel derdi.Buna güvenerek hiç aramadan yarın için gidicektim.Bugün kendisini arayıp ulaşamadım ve hastaneyi ariyim dedim ama kendisinin 1 hafta izinli olduğunu öğrendim
Hemen merkezi aradım ve ne yapmamız gerektiğini konuştuk.Yarın Berk bey bana başka bir doktor önericek tanıdığı ona gidicem ancak sorarsa bana ki sorucak doktor ne için bu işlemler diye,o zaman embriyo transferi demekten korkuyorum.Ters bir tepki verirmi diye?
Sağol canım inşallahDualarım seninle herşey güzel olsun ve bebekleri kap gel :)
Teşekkür ederim kıbrısta nerde kalmıstınız canımSaol cnm 7. Haftaya girdik
Dualarım seninle rabbim isteyen herkese nasip etsin stres yapma çok kolay bir işlem
Bende yalan söyleyememe gibi bi durum varCanım doktorların böyle bir şeyi anlamasına şu aşamada imkan yok, ben daha önce İstanbul da normal tüp bebek tedavisi görürken de bulunduğum şehirde rahim ölçtürme yaptırmıştım. Sen git doktora, tüp bebek tedavisi görüyorum başka şehirde de, doktorum rahim kalınlığına baktırmamı istedi de, bu kadarı yeter. Sadece sana nerede yaptırıyorsun, doktorun kim vs sorular sorabilir meraktan. Hiç canını sıkma
hiç normal tüp bebek yaptırmadın mı onu anlat?Bende yalan söyleyememe gibi bi durum varPanik oluyorum o sırada.Neresi? hangi merkez ?doktorun kim derse
Hayır hiç yaptırmadımEşimden dolayı öyle bir ihtimal yoktu.Biz donasyona yeni karar verdikhiç normal tüp bebek yaptırmadın mı onu anlat?
Senin sperm donasyonu mu? Bahçeci kliniği diyebilirsin, Umut kliniği altunizade de, dr cem byHayır hiç yaptırmadımEşimden dolayı öyle bir ihtimal yoktu.Biz donasyona yeni karar verdik
hangi sehirdesin cnm? dr önereyimArkadaşlar biraz canım sıkkın
Embriyo donasyonu olucak şansım daha yüksek olduğu için cnm.Amh dğerim 0.59 idi.Doktorum çok düşük şans dediSenin sperm donasyonu mu? Bahçeci kliniği diyebilirsin, Umut kliniği altunizade de, dr cem by
Ankara cnm ,ama kendi doktorum Eskişehirdeydi.Ben yarın Eskişehirdeki başka bi doktora gidicem.hangi sehirdesin cnm? dr önereyim
Yani Ankaradan bir yer önemli.Aslında İsim olarak merkezler biliyorum ama ya söylediğim kişi arkadaşı çıkarda ararsa :)Ankara cnm ,ama kendi doktorum Eskişehirdeydi.Ben yarın Eskişehirdeki başka bi doktora gidicem.
Arkadaşlar biraz canım sıkkın
Yani Ankaradan bir yer önemli.Aslında İsim olarak merkezler biliyorum ama ya söylediğim kişi arkadaşı çıkarda ararsa :)
Ayyy delirdim galiba şuan :) 1000 tane senaryo geçiyo aklımdan
Çok teşekkürler sanırım bu en iyisi olucak.Merkez sorarsa da napiyim uydurucam artıkDonmuş embriyolarım var dersen anlamaz...
Daha doğrusu sormazlar...
Ben genelde öyle diyordum canım...
Ben de bulunmadığım bir şehirden doktor söylüyordum dondurulmuş embriyo transferi olacak de onun için doktora bilgi vermem lazım de ..Kız kafana taktigina bak boşver onu bunu rahim kalınlığın iyi çıksın da gerisi faso fiso..Bende yalan söyleyememe gibi bi durum varPanik oluyorum o sırada.Neresi? hangi merkez ?doktorun kim derse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?