- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Arkadaşım ne sıkıyorsun kendini, kime ne? olmazsa rahim kalinligindan dolayi sıkıntı çekiyorum.o yüzden sürekli olcturmem lazım,tedaviye başlamam için.doktorlar bile ters tepki verecekse vay halimize!Yani Ankaradan bir yer önemli.Aslında İsim olarak merkezler biliyorum ama ya söylediğim kişi arkadaşı çıkarda ararsa :)
Ayyy delirdim galiba şuan :) 1000 tane senaryo geçiyo aklımdan
Amin canım inşallahGule gule git gule gule gel canim. Guzel sonuc olsun inşallah
Çok teşekkürler sanırım bu en iyisi olucak.Merkez sorarsa da napiyim uydurucam artıkEşim azospermi ameliyatı olmuştu olmazsa onu söylerim genart da ankarada.Tese olucak derim bulunursa tüp bebek yapılıcak hemen derim buda olur demi?
Sağol canımAllah yardımcın olsun canım..
İnşallah bebişlerini alır gelirsin....
Teşekkür ederim zaza kıbrısta nerde kalmıstınız sizCanım rabbim yüzünü güldürsün
Güle güle git stres yapma
Allah senden razı olsun iyiki söyledinBen ozon nöral terapi aldım 1.500 tl param gitti canım boş inan
Bana sibel hanım ayarladı ismini tam harırlayamadım royalmı nemi gecesi iki kişi 260 tl oda+kahvaltıTeşekkür ederim zaza kıbrısta nerde kalmıstınız siz
Tamam canım teşekkür ederim ben sibel hanıma ulasamadım da biraz gec yazmıştım umarım biyer buluruzBana sibel hanım ayarladı ismini tam harırlayamadım royalmı nemi gecesi iki kişi 260 tl oda+kahvaltı
City royal canım hastane ayarladıTeşekkür ederim kıbrısta nerde kalmıstınız canım
Çok sağol cnm böyle dicem artık :) rahatladım ohhhBen de bulunmadığım bir şehirden doktor söylüyordum dondurulmuş embriyo transferi olacak de onun için doktora bilgi vermem lazım de ..Kız kafana taktigina bak boşver onu bunu rahim kalınlığın iyi çıksın da gerisi faso fiso..
Canım ben nöral yaptırdım ama bak bu defa gitmeden yaptım sonuç negatifAllah senden razı olsun iyiki söyledin
İnan hep aklımdaydı gidimi devamına ya yok
Kadın ütü beni ya resmen
Tüm cevap veren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim :)Beni rahatlattınız çok sağolun kızlar.
Yarını atlatiyim güzelce inşallah burdan yazarım olan biteni.Umarım herşey yolunda gider.Dediğiniz gibi donmuşlarım var dicem,rahim kalınlığımı ölçtürüp ona göre işlem yapıcaz derim.
Çok ama çok sağolun.Umarım yarın güzel olur
Süper , şöyle yaz sonu kilo vermiş bol bol güneşlenmiş, taze bir vucutla miniklerini sağlıkla alırsın inşallah arkadaşım..Yok mavim diyeteyim 1 haftadır ekmek yemiyorum yürüyüş yapıyorum
Bugün gitim bir doktor yanına nöral tedavi birde makatan ozon verdi 550 tl aldı kendimi biraz ütülmüş gibi hiss etim
Birde 6 nöral 12 ozon tavsiye etti
Kızlar sizlerden böyle tedaviye giden varmı
Ben gittim bebegim suan 5 aylik bu merkezi bir kisi daha sordu ama cvp veremedim ilk denememde hamile kaldim bazilari gibi burada yok o merkez yo bu merkez demiyorum sadece yasadiklarimi soyluyorum rabbim yardim etsin bnmgibilere zor seyler hic kolay degil.Arkadaslar bu eoroivf ye giden varmi memnun kaldinizmi bilgi verirmisiniz.orayi aradim bugun gecen ayki basarilarinin %88 oldugunu soylediler.siz ne dusunuyorsunuz.
Mrhb ben orda yaptirdim ve pozitifi alfim bebegim 5 ayli rabbim hepinize nasip etsin burdan vazgecemiyorum hepinizi merak ediyoumArkadaşlar size bir klinik sorucam giden varmı Euro İVF diye kıbrısta bir arkadaşımıIn Arkadaşı transferi yapıldı paket fiyat vermişler ve çok uygun fiyat vermişler uçak otel donasyon paketi vermişler ben pek duymadım kliniği başarısı çok yüksek demişler 10 kadından 10 gebeymiş bende burda sormak istedim sizce de abartıyor olmasın lütfen bu kliniğe giden veya yakını giden varsa yazabilirmi
Rahatlamış olmana, tedavinin böyle güzel başlamasına çok sevindim , sonu da inşallah güzel olsun canım..:)Arkadaşlarımmm ben girdim çıktım doktora :) Allahtan çok tatlı bir doktor hanım:) Tabiki sordu nerde yaptırıcaksın diye,hocam araştırıyorum henüz dedim ,doktorum ile görüşüyoruz ama amh değerim düşük o yüzden donasyonda olabilir dedim.Doktorum Berk beyi önerdi dedim o yüzden bu değerle orası olabilir büyük ihtimal dedim :) çok ama çok tatlıydı :)
Bana dedi ki 2 gün önce donasyon ile 45 yaşında bir hastam anne oldu dedi :) bence de yaptırmalısın inan kendi çocuğun gibi seviceksin karnında büyücek dedi :) Beni resmen teselli etti :)
İşim rast gitti kızlar.Rahimde sıkıntı görünmüyor.Tek bir folikül var 6.3 mm yani 10 dan küçük,hiç önrmi yokmuş.Rahmim ters bunu bir kez daha kanıtlamış olduk ama oda sorun yaratmazmış.Onun dışında end kalınlığım 3.8 mm, herşey güzel dedi.Merkezine yazdık hemen ve çok iyi dediler tedavi için bir sorun yok dediler ve ilaçlarımı alıcam birazdan eczaneden:) folbiol ve estroferm verdiler.Herşey güzel gidiyor ,herşey güzel olucak :))
Çok teşekkürler Mavicim herşey güzel olsun hepimiz için inşallahRahatlamış olmana, tedavinin böyle güzel başlamasına çok sevindim , sonu da inşallah güzel olsun canım..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?