arkadaşlar kyrenia tüp bebekte yaptıran varmı? ve dondurulmuşların transferine ne kadar istiyorlar başka merkezler? burda 1500 eu dediler, bence fazla geldi.

Gözün aydın canım çok şükür karşına çok anlayışlı doktor çıktı
su gibi işin aksın ve güzel sonuçlansın inşallah

rabbim bebeğine kavuştursun seni inşallah
manolyamızda orda ikizlerine kavuştu darısı başımıza kızlar

kızlar dün gittiyim akupunkturcu doktor transfer sonrası hemen uçağa binme basınç artıyor
dedim bir çok arkadaşlarım öyle aynı transfer günü uçağa binmişler ve bebeklerine kavuşmuşlar
dedi sende bukadar olumsuz olunca artık her şeye titiz davranmalıyız
kızlar özelikle hamile kalanlar transfer günü uçağa bindinizmi

Ben binmedim..transferin 3. Günü bindim..

Bir sonraki gun ucaga bindim canim

acaba budefa öylemi yapsam
Transferden sonra ki gün çok önemli demişlerdi... o yüzden bekledim bende...
Akapunktur amerikada 1 numaralı ek tedavi özellikle rahim icin..zita west diye bir kadın var meshur tüp bekçi oda özellikle oneriyor..denemeye değer zaza...

Gözün aydın canım çok şükür karşına çok anlayışlı doktor çıktı
su gibi işin aksın ve güzel sonuçlansın inşallah
Çok sağol cnm benim sonucuda güzel olsun inşallah.3 kutu estroferm ama bunda 28 tablet var.1 kutu da folbiol.Mayısta olucağım transfer için bu ilaçlar çok değilmi ?
Arayıp bilgi vericekler bugün nasıl kullanıcağıma

kuzum inşallah hamileliğinde bile kullanıcaksın estrofemi
transfere gitmeden transfer sonrası kullanılan tüm ilaçlarını al hemşireye sor hangi ilaçlar olucak diye
katiyen kıbrıstan ilaç alma türkiyrden daha pahalı

mavicim sen yaptırdınmı akupunktur

mavicim sen yaptırdınmı akupunktur
Yok zaza ben nefes terapisi, yoga yaptım 2 ay..bir de 2 ay l-arginin ile e vitamini içtim..Akapunkturu çok istiyordum ama çok yoğun çalışıyorum, rahmi bile ölçtürmeye zor izin alıyordum, akapunktura hiç alamazdım..Ama tutmasaydı, çok şükür tuttu, mutlaka 2 ay akapunktur yaptırıp donmuşları öyle almayı planlıyordum...

bende transferle aynı gün binmiştim canım

Z Zaza74 canımsın inan çok üzüldüm nedenini bile anlamakta güçlük çekiyorum bende transferin ertesi gün dönüş yaptım ama bunlarla çok alakası olacağını sanmıyorum rabbim bekletiyor senin de zamanın var bir gün herşey gönlüne göre olacak inşallah morali her zamn yüksek olsun kuzum

Z Zaza74 akapuntur önerebilirim onada gittim canım hem rahatlatıyor hemde pozitifi gördüm sonra düşsede değerim görebildim canım aklında olsun

Zazaa cok gecmiş olsun herşeyde bir hayir vardir rabbim en kisa zamanda gönlüne gore versin okuyodum ama düstügünu anlamamistim senin icin dua edicem arkadasim bukadar caban boşa gitmicek insaalh vardir bir zamani ben inaniyorum bebişlerin sana gelicek sadece zamanini bekliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…