Bende bugün progesteron testi yaptirdim ve rahmimi ölçtüler 7mm dediler iyi gibi ama progesteron sonucum yarin cikicak 1.8 altinda olmasi gerekiyomus sabirsizlikla bekliyorum eger 1.8 ustu olursa tedavi iptal olurmuş esimde yarin gidicek insaalh su sonuc 1.8 altinda olurda emriyolar dondurulmaz kizlar dondurulmuşta fark oluyormu acaba ?

kızlar bu artık 6 düşük bıktım artık
nedenini bulamıyorlar

çok sağol canım kardeşim allahım seni ve hepimizi tez bir zamanda sevindirsin

rahat ol hiç stres yapma bakarsın progesteron 0,1 çıkıcak

İnsaalahh sende stres yapma bence cok güclü birisin ve bir gun buralarda cocuklarini konusucaz senin gercekten cok inaniyorum inanarak yaziyorum bu kadar caba asla boşa gitmez gitmicek sadece pesinden koşalim pes etmek yokk
inşallah canım arkadaşım ağlatın beni

Canım hamilelikte de 3 ay kullanıcaksınız estrofemi dedi merkez.O yüzden 3 kutu vermişler.Günde 3 tanr içicekmişim bugün başlattılar hemen :) Yani kısacası hemen başladım sürece :)Donorlerimi konuştuk bugün israrla sordum.Bize güvenin inanın sizin kadar güzel dediler:) İnşallah tutarda sağlığıda güzel olur bebişlerin Allahım nasip ederse

Arkadaşlar size bişey sorucagim,konu sahibi ile bikac arkadaşı vardı,onlar çocuk sahibi oldular mi?bazen onların yazışmalarını okuyunca okadar kötü oluyorum ki....Ne umutlarla başlamışlar tedavilere.İNŞALLAH hepsinin çocuğu,çocukları olmuştur.

Efsun du adı
Oda eczacıydı. .
Çok bilgiliydi...
En son Berk beyde hamile kaldı...
Kanamam var dedi...
Tutmadı dedi. ..
Sonra hatırlamıyorum birisi kanama olmuş ama hamileliği devam etmiş...
İkizleri varmış...
Bir dahada yazmadı sanırım.
Arada bende okumadım...
Diğerlerini bilmiyorum...
:::)))

Eczaci olan ayseviydi berkte ikizleri olmustu. Efsunenin de kizi oldu diye sonradan biri yazmisti. O da firdevste yaptirmis. Efsune forumu birdenbire birakmis. Ben hikaye okur gibi epey okumustum.

Arkadaşlar ilk 50. Sayfada listeleri var.Benim çok dikkatimi çekmişti.Size ekte yolluyorum.Merak ettiğiniz arkadaşları bulabilirsiniz kimin durumu nerde nasıl olmuş .Sırasına göre ekledim.

Eklentiler

• 554B70B5-CC93-4D47-9522-F911C8E91114.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 131
  • A3D0DCDF-FC8B-40F8-8697-797D5CCDF017.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 114
  • 6BBE1CBE-80D1-46C4-B3BC-8A289FC08DB7.webp
    27 KB · Görüntüleme: 112
  • AC7286CE-2F2B-4845-BD88-E30E51D5371D.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 112
Eczaci olan ayseviydi berkte ikizleri olmustu. Efsunenin de kizi oldu diye sonradan biri yazmisti. O da firdevste yaptirmis. Efsune forumu birdenbire birakmis. Ben hikaye okur gibi epey okumustum.

Yaaaa. .
Ben yarım yamalak hatırlıyorum işte...
Doğru Aysevi idi..
Aklımda öyle kalmış..
O zaman Efsune nin hikayesini bilmiyorum ben...
Bana da hikaye okur gibi gelirdi...
Evlerinden. Bahçelerinden. ..teknelerinden bahsederlerdi...
Sonra kayboldular...
::))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…