Bakalım ne diyecek zaza bende merak ediyorum...
Mavicim ben artık vücudumu okadar iyi biliyorumki bak budefa 2 ampul günde birdefa progesteron her halde iyi emilmedi
çünkü halilde her 8 saate bir progesteronu veriyorlar bence böyle 3 kez almak daha iyi emilim sağlar
çünkü fazla doz bir anda yarı emilir yarı atılır vucutan
sonra implantasyon olunca tansiyonum artıyor ve kalp çarpıntılarımda mesela normalde 11-7 ve kalp atışlarım 70-80
ilk gebeliğimi öyrenince 14-9 kalp atışlarıda 100 üstü
her halde kardiyo vasküler sorunum var
pıhtı sorunum çokmu acaba

murat bey koraspirini hiç burakma dedi ve tedavide klexanın dozunu artırıcaklar
kızlar kanda heterozigot ve homozigotum çıkmıştı kanda

Zaza gebe kaldığında hemen tiroid de baktır..Benim düşük olan gebeliğimde hamile kaldığım 5. haftasında tsh ım 26 ya çıkmıştı...Düşürdük değeri hemen ama bebek in 7. haftada kalbi durdu..
Progesteronu ben jel aldım canım..Sbah 1 , akşam 1 şeklinde hala devam ediyorum..
Evet tansiyonun gerçekten artıyor, ee bunun için için bir şey yapılabilir mi acaba? Normal durumdayken bir şey yok gebelik olunca falza..Gerçi gebelikte vücutta ki kan miktarı %50 oranında artar buna baklı nabızda artıyor ama daha ileri haftalarda, 7-8 . haftlar gibi...
Kalp, tansiyon vb. sorun bulunsunda önlem alınsın zazacım...

Arkadaşlar doğurganlık aşısı diye birşey varmış bilgisi olan var mı?
Ben oldum sanırım aynı şeyden bahsediyorsun. Gebelik aşısıydı ismi. Transferden hemen önce tutunmayı desteklemek amaçlı rahimden oldum. Tutunmayı desteklemek için yapılan işlemlerden biri

murat bey koraspirini hiç burakma dedi ve tedavide klexanın dozunu artırıcaklar
kızlar kanda heterozigot ve homozigotum çıkmıştı kanda
Bende clexanı günde 2 doz kullanıyorum sabah akşam vuruyorum. Etrafımdaki herkes bir vuruyor. Corasprin ise devam bu ikisinide doğumdan sonra da kullanacakmışım bilgin olsun tatlım

Arkadaslarr bugun evlat edinme basvurum icin cagirdilar oraya gitti.nasil bir ortam anlatamam birsuru aile kimse kimseye bakamiyo bi yanda cocuklari gormeye gelmis koruyucu aileler bu duygu nasil anlatilir bilmiyorum.o binanin oninde durup uzun uzun bakmak bu duygunun tarifi yok.cocugu oldugunda geri vermek isteyen aileler varmis.allahim ins donasyonlada ilk seferde cocugum olur.ve belkide evlat edinmek istemem benim cocugum olmasina vesile olur.cunku eger cocugum olursada onuda almak istiyorum.bugunde boyle iste.

Kızlar tramsferim oldu dün döndüm kıbrıstan. Bundan snra beklemek kaldı inşallah bebeklerimle birlikte dönmüşümdür. Dua edin hepimiz anne olalım emeklerimizin karşılığını alalım inşallah. Embriyolar orta kaliteydi oyüzden biraz moral bpzukluğu oldu ama Allah bilir kaderimizde ne varsa yasıcaz.

Mervecim hayirli olsun. Guzel sonuclanir inşallah. Musait bir vakitte yorumlarini yazar misin. Hastanede ne kadar kaldiniz.kac donmus kaldi, kalite ne , ulasimi nadil yaptiniz. Bu anneler gununu anne olarak kutlarsin insallah

onu bende çok düşündüm ve Allah bana da donasyonla bir evlat nasip etsin taşıyım doğurayım sütümü vereyim onu yaşamak çok istiyorum ondan sonra bende bir tane de oradan bir çocuk alıp büyütmek çok istiyorum eşimde sıcak bakıyor bi ara çok okumuştum alanların hayatlarını gerçekten çok büyük bir fedakarlık

Gerceek ben de evlat edinmek istiyordum. Esim donasyon deneyelim sonra karar verelim dedi. Eger evlat edinseydim sirf onun icin yasadigim sehri degistirecektim. Annelik benim ruhumda var sanırım. Ister benim kanim yumurtam olsun ister olmasin. Annelik bambaska bi sey. Hepimiz yasayalim inşallah

hayırlı olsun canım rabbim tuttuğunu taşıdığını doğurduğunu görmeyi nasip etsin göz aydınlığı evlatların olsun inşaallah

Transferin hayırlı olsun tatlım. Allah gönlüne göre versin

O kadar çok düşündüm ki evlat edinmeyi. Kalbiyolojik anne ve babaların muhteşem insanlar olduğunu düşünüyorum. Şüreç çok Zor. Süreçten sonrası ise bambaşka bir zorluk. Çok çok güçlü olmalı insan herşeye göğüs gerebilecek nitelikte olmak gerekiyor. Etrafa karşı çocuğa karşı kendine karşı sağlam irade lazım. Malesef bu sınav çok ağır. Allah herkesin yardımcısı olsun

Ben oldum sanırım aynı şeyden bahsediyorsun. Gebelik aşısıydı ismi. Transferden hemen önce tutunmayı desteklemek amaçlı rahimden oldum. Tutunmayı desteklemek için yapılan işlemlerden biri
Artemis gebelik aşısını kıbrıstamı yaptılar transfer le aynı günmü gebelik aşısını aczanedenmi aldırıyorlar

İşe yarıyor mu peki tatlım? Önerir misin?

Canım hayırlı uğurlu olsun ilaç ne verdiler ve kaç emriyon kaldı kaliteleri neydi biraz anlatabilirmisin

Z Zaza74 kuzum sen çok daha iyi bilirsin ama kızlar sizede soruyorum bir arkadaşım 8 gün önce firdevs hanımda donasyon yaptırdı 3 tane 5.gün embriyosu transfer edildi yarın tam 8. Günü kan vericek beta hcg çıkarmı bu arada 4 günde birde pruluton vuruluyor 4.gün önce vurulmuş en son ilk kan vericek sonra iğne yaptırıcak çıkarmı? Ben
Çıkar dedim ama kaç çıkarsa iyiye işaret scaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…