yani belki 3 katman katmana zarar vermiş olabilir ama sonuçta hiparpilazi tedavi edilmezse allah korusun kansere dönüşebilirdi, ya da iltihap tedavi edilmeseydi belki rahim hiç kalınlaşmayacaktır...Şimdi düşününce iyi ki olmuş diyorum..Bence çok çok tecrübeli bir doktor zarar vermeden yapabilir diye inanıyorum ama bir kaç doktora danışmak lazım canım...rahime biyopsi yapıldığında içeriye zarar vermiyor mu peki? yani parça alındı değil mi? birkaç dr bana bnm endometrium ince olduğu için önermedi içeriye zarar verebilir diye
Eveett sorma etimden et kptu..Ama en fazla 7-8 sn sürdü hemen geçti...Eğer histereskopi yaptıracaksan ozaman narkozluykende biyopsi alabilirler...hatta daha iyi olur...birde biyopsi yapılırken çok acı çektin mi
Eveett sorma etimden et kptu..Ama en fazla 7-8 sn sürdü hemen geçti...Eğer histereskopi yaptıracaksan ozaman narkozluykende biyopsi alabilirler...hatta daha iyi olur...
Çok geçmiş olsun canım helal sanaBende firdevs uğuzda yaptırdım kıbrısta. bin pişman oldum, Allah sorsun hesabını ireme ve o ekibe. Bizi çok üzdüler.
Hastaneye ilk gittik sperm örneği aldılar ,1milyonun altında çıktı dediler,halbuki eşimin sperm testi var 2 hafta önce 48 milyon çıkmıştı ve hep bu sayıydı yıllardır hiç sperm sorunu yaşamadık.mikrocip yapıcaz dediler, 550 euro istediler.ürolog tanıdığım var sorayım bi çok saçma birşey bu dedim, sonra kıvırdılar bu haliyle yapmaya çalışalım dediler, halbuki 1milyonun altında sağlam sperm bulunamazmış. O anda dolandırılacağımızı anladık. Yani sperm 1 milyon falan değildi. 2 haftada 47 milyon spermin kaybolması mümkün değilmiş. Parayı vermedik onlara ve yaptırmadık o işlemi.resmen tezgah kurmuşlar. Gidince sahte güleryüzleriyle karşılıyorlar sizi. Özellikle irem.eminim burdaki iyi şeylerin çoğunu kendileri yazıyordur.
Hastanenin aracı var diyorlar bir saat araç bekliyorsun.Eski bir hastanenin 1.katında saçma bir yerde.
otellerine de güvenmeyin. Servis var yazıyor, görevli 10.30da bırakıyor girneye 3te alıyor. Ya 3te otele gelip patlayacaksın otelde, yada 50 tl verip taksiyle gideceksin girneye.bakkal bile yok otelin etrafında. Dağın başında.
Halkı esnafı da tuhaf. Ulaşım yok otobüs yok. Heryere taksiyle gidiyorsun.Ülkemize şükredip döndük.
Usg de anlaşılmadı canım..Sadece rahim niye ince kalıyor diye araştırmak istedi doktorum..ozaman biyopsi yapmaya karar verdi ..Ankara da Mehmet Erdem...( korktum yaa peki bu bahsettiğin atipisiz hiparpilazi, ara ara lezyonlar ve iltihap usg de görülmüyor mu
bnmki adet olduğum ilk gün 3mm idi ama bnm genelde ince kalıyor senin kaç çıktıArkadaslar ilac almadan once rahim kalinliginiz ilk olculdugunde kacti?
kuzum her halde 2-3 defa transfer öncesi yapıldızazacım sen neupogen i kaç defa aldın
peki sana kimse biyopsi önermedi mikuzum her halde 2-3 defa transfer öncesi yapıldı
ve her defasında 2 prosedür
benim 3.8 mm cikti.bnmki adet olduğum ilk gün 3mm idi ama bnm genelde ince kalıyor senin kaç çıktı
Ay haydi bakalim beklemek zordur eminim ama dayanmaya calis cnm.Kime yaptirdin ?yeni transfer yapıldı bugün 4. günüm beklemek cok zor
merhaba transferin hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlanır hangi merkezde yaptırdın kaç embriyo kondu endometrium kaçtıyeni transfer yapıldı bugün 4. günüm beklemek cok zor
Ay haydi bakalim beklemek zordur eminim ama dayanmaya calis cnm.Kime yaptirdin ?
merhaba transferin hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlanır hangi merkezde yaptırdın kaç embriyo kondu endometrium kaçtı
rahim zarının kalınlığı yani 8-12 mm ideal olarak biliniuyor onu sordum seninki normal tüp bebek sanırım donasyon değiliki embriyo kondu bana sormadan. bir tanesi donduruldu. diğer söylediğin nedir tam olarak onu anlamadım?
Canım çok geçmiş olsun evet talihsizlik olmuş ama inan herseyde bir hayır var Rabbim bekletiyorsa guzellestiriyordur inşallahMerhaba arkadaşlar.. benim hesabım pasif edildiği için uzun zamandır yazamıyordum ama sizi takip etmeye devam ettim.. zazacım çok ama çok geçmiş olsun.. inan çok fazla üzüldüm senin için.. Allahım inşallah bundan sonrasını hayırlı eder de bu sefer bebek sahibi olmanı nasip eder... Ben ayın 14 ünde buradaki son kontrolümü oldum ve doktorum 8,4 mm rahim duvarı ölçümü ile hazırsın dedi ve 18 inde yani geçen hafta çarşamba günü kıbrısta olmak üzere planımı yaptım. ulaç bileti ve oteli ayarladım.perşembe merkezde olmamız gerekiyordu.. fakat bende buradaki doktor kontrolünden sonra hafif bir pembe lekelenme başladı.. ve ayın 16 sı yani geçen hafta pzt günü oldu lekelenme çoğaldı.. buradaki doktorum hormon aldığın için olabilir takip et dedi.kıbrısa da bildirdim durumu onlar da aynı şekilde takip edin dediler.. ama maalesef geçmedi.. salı günü plan değiştirip uçak biletlerini açığa aldım dedim sadece eşim gidip sperm versin ve dönsün diye. transfer günüm de 24 nisan yani salı günü olacaktı.. ama 24 saat kaldığı için otele girmemize otel iptal edilemedi ne yazık ki..ve ben gitmek zorunda kaldım.. dedim o kadar parasını verdim gideyim dedim.. benim lekelenme bildiğiniz regl kanamasına döndü ve benim transferim de ne yazık ki bir sonraki regl dönemine kaldı.. bizim de zaten canımız sıkıldı erkenden döndük geriye..
Senin hangi merkezdi listeye baktım ama goremedimMerhaba arkadaşlar.. benim hesabım pasif edildiği için uzun zamandır yazamıyordum ama sizi takip etmeye devam ettim.. zazacım çok ama çok geçmiş olsun.. inan çok fazla üzüldüm senin için.. Allahım inşallah bundan sonrasını hayırlı eder de bu sefer bebek sahibi olmanı nasip eder... Ben ayın 14 ünde buradaki son kontrolümü oldum ve doktorum 8,4 mm rahim duvarı ölçümü ile hazırsın dedi ve 18 inde yani geçen hafta çarşamba günü kıbrısta olmak üzere planımı yaptım. ulaç bileti ve oteli ayarladım.perşembe merkezde olmamız gerekiyordu.. fakat bende buradaki doktor kontrolünden sonra hafif bir pembe lekelenme başladı.. ve ayın 16 sı yani geçen hafta pzt günü oldu lekelenme çoğaldı.. buradaki doktorum hormon aldığın için olabilir takip et dedi.kıbrısa da bildirdim durumu onlar da aynı şekilde takip edin dediler.. ama maalesef geçmedi.. salı günü plan değiştirip uçak biletlerini açığa aldım dedim sadece eşim gidip sperm versin ve dönsün diye. transfer günüm de 24 nisan yani salı günü olacaktı.. ama 24 saat kaldığı için otele girmemize otel iptal edilemedi ne yazık ki..ve ben gitmek zorunda kaldım.. dedim o kadar parasını verdim gideyim dedim.. benim lekelenme bildiğiniz regl kanamasına döndü ve benim transferim de ne yazık ki bir sonraki regl dönemine kaldı.. bizim de zaten canımız sıkıldı erkenden döndük geriye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?