Sevgısaygı ve ben ıkımızde 7.gundeyız, daha test yapmadım, korkuyorm, 12 mayıs test gunumuzCanım Sevgısaygı da HITte
kizlar son bir guncelleme yapsak, en son kim nerede basladi guncellemesi, yani karar vermis olduklariniz degil baslayanlar.
su ana kadar saniyorum;
Cakrac HIT de dondurulmus deniyor
Gerany Yakin dogu basladi sanirim
Yasayananlamaz Dunya ivf
Iklim22 bahceci?
Merveety Bahceci (12. gunu gelmedi ama insallah mucize olur, dua ediyorum.)
Sevgisaygi Gynolife heralde?
kafam karisti kim nerede nedir son durumlari takip edemiyorum kizlar icinizde en yasli benim heralde ondan:)
Sevgısaygı ve ben ıkımızde 7.gundeyız, daha test yapmadım, korkuyorm, 12 mayıs test gunumuz
Insallah guzel sonuclar alacaksiniz, hic aklina takmadan, baska islerle mesgul ol, aman olursa olur de, rahat ol, bir bakacaksin 2 cizgi insallah.Sevgısaygı ve ben ıkımızde 7.gundeyız, daha test yapmadım, korkuyorm, 12 mayıs test gunumuz
buldum , 30 tablet 73 tl, ben 50 tab 46 liraya alıyorum.
kizlar son bir guncelleme yapsak, en son kim nerede basladi guncellemesi, yani karar vermis olduklariniz degil baslayanlar.
su ana kadar saniyorum;
Yasayananlamaz Dunya ivf
Iklim22 bahceci?
kafam karisti kim nerede nedir son durumlari takip edemiyorum kizlar icinizde en yasli benim heralde ondan:)
Bazen insanlarda kanda mutasyon olduğunda folik asit emilmiyor ve kan koyulışyor. gebelik öncesi homosisteini kontrol edip, yüksekse normala indirmek gerekiyor, çünkü progeteron ilaçları alırken kandı daha da koyulaştırıyor ve kılcal damarlarda kan akışı zayıf olunca bebek ya tutunamıyor, ya da tutunsa bile düşük oluyor. 2. folik asit yetmezliğinde onuda burda inceleyebilirsin http://www.mynet.com/haber/saglik/gebelik-ve-folik-asit-eksikligi-1150828-1Bu tabletler ne işe yarıyor
benim b12 sınırın üstünde, o yüzden sadece folat kullanıyorum. bu arada benim tahlillerim(cd56,homosistein) hazır yarın alacam, çok heyecanlıyım.kanda pıhtı sorunu yaşayana her kese folik asit ve b12 mutlaka ikisi bir arada
Canım duaların için teşekkür ederim ama bugün de sonuc değişmedi negatif.kizlar son bir guncelleme yapsak, en son kim nerede basladi guncellemesi, yani karar vermis olduklariniz degil baslayanlar.
su ana kadar saniyorum;
Yasayananlamaz Dunya ivf
Iklim22 bahceci?
Cnm ne olur üzülme...Canım duaların için teşekkür ederim ama bugün de sonuc değişmedi negatif.
Bekleyen arkadaşların positiflerini duyarız inşallah teselli olur bize de hepiniz için dua ediyorum
Canım duaların için teşekkür ederim ama bugün de sonuc değişmedi negatif.
Bekleyen arkadaşların positiflerini duyarız inşallah teselli olur bize de hepiniz için dua ediyorum
Evet üzülüyoruz ama dediğin gibi kaderimizde bu varmış demekki inşallah hepimiz için hayırlısı olsun sen de rahat ol inşallah senden iyi haberler alcazHayirlisi olsun üzülme dicem ama üzülüyo insan buda bizim kaderimiz bazilari öyle oluyoki istedigi zaman hamile kaliyo bazilari dogurup sokaga atiyoo rabbimde bizi bununla sınıyo hakkimizda hayirlisi neyse o olsun
donasyon ilk olacak, iki kez tüp bebek yaptırdım...birinde tek 3. gün ikincisinde iki embriyom 5. gün iyi kalite vardı. olmadı , donasyon deneyeceğim, para yok kredi cekicem, allah yüzüme gülerse olur inşallah.ikincisini yapma imkanım yok maddi olarak.zaten kredi 3-4 sene sürüyor...sanşıma artık...yaş 41.5 :) hayırlısı allahtan...
allah işlerini rast getirsin, hayırlı olsun canım...heyecan stres yok...umut umut umut var...Kizlarrrr haber geldi ben haftaya bugun gidiyorum ve 15 mayis transfer. 10 mayista donorden yumurtalar toplanicakmis.Hergun bilgi vericeklermis embriyolarin durumunu.Dualarinizi bekliyorum kizlar.Heyecan basti biraz:)
vajinadan jeli sıkıyorsun canım zor değil.ilk tüp bebekte yapamam diye iğne almıştım delik deşik oldum.cok zordu.2 sinde jel kullandım hiçte zor değilmiş valla.hem de benim gibi şişman bir kadın için :)Crinone vaginal jel %8 Lik alicam ,10 unda aricaklar ve ona gore nasil kullanmam gerektigini soylucekler.Yanimda da goturucekmisin ilaci.Nasil kullaniliyor peki zorlugu varmi?
eşim hep destek oldu bana, vardır bunda da bir hayır dedi hep, buna sığındım zor zamanlarımda. her şey takdiri ilahi...bazen isyan ediyor insan , bağıra bağıra ağlıyor, soyutluyor kendini her sey den, zavallı hissediyor kendini,mutsuz karamsar oluyor ama sonunda böyle yasamaya da alışıyor...tevekkül ediyor, kimi zaman toparlıyor sonra birsey oluyor birgün tekrar diplerde derken derken zaman geçiyor...çok seviyorum çocukları, eşime karsı da kendimi suçlu hissediyorum...amannnnn neyse işte :)Hayirlisi olsun üzülme dicem ama üzülüyo insan buda bizim kaderimiz bazilari öyle oluyoki istedigi zaman hamile kaliyo bazilari dogurup sokaga atiyoo rabbimde bizi bununla sınıyo hakkimizda hayirlisi neyse o olsun
aynennnnn katılıyorumkizlar son bir guncelleme yapsak, en son kim nerede basladi guncellemesi, yani karar vermis olduklariniz degil baslayanlar.
su ana kadar saniyorum;
Yasayananlamaz Dunya ivf
Iklim22 bahceci?
Bende inşallah haziranda Hitte başlıyorumaynennnnn katılıyorum
Dizaracım Allah razı olsun, cok tesekkur ediyorum, sol bacagımdakı agrım dısında sadece karnında agrım oluyor.Insallah guzel sonuclar alacaksiniz, hic aklina takmadan, baska islerle mesgul ol, aman olursa olur de, rahat ol, bir bakacaksin 2 cizgi insallah.
Dualarimiz sizinle...
Hadi canım hayırlı olsun inşallah. ...embriyo transferini merakla bekliyorum..ben de birkaç ay sonraya niyetliyim...duaları seninleKizlarrrr haber geldi ben haftaya bugun gidiyorum ve 15 mayis transfer. 10 mayista donorden yumurtalar toplanicakmis.Hergun bilgi vericeklermis embriyolarin durumunu.Dualarinizi bekliyorum kizlar.Heyecan basti biraz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?