Aynen canim ya, sonunda biri de benim gibi dusunuyor, insan hani sevimli, gulusu icten, hani baktiginda anlarsin ya, sicak gelir insana, o zaman kafanda rahat, bir kere gorulen resim nasil kalicak aklinda, heralde ciktisini alipta bas koseye koymayacagimiza gire, sadece fikir alirdik ama yasak evet maalesef.Şimdi tesadüfen Kiev'de bi tüp bebek merkezinin sayfasına girdim,donörlerin resimleri var,ve onlarla yapılmış röpartaj...Kızlar o kadar güzel ve alımlıki çok hoşuma gitti...Keşke kıbrıstada böyle olsa,aslında olmalıda,maddi manevi yükü ağır bi tedavi,en azından nasıl bi bayandan yumurta aldığımızı bilir,kafa olarak daha rahat giderdik tedaviye...Sadece paylaşmak istedim....
Merbeety hiiiic uzulme, herseyde vardir bir hayir, hersey nasip ve kismet isi. demek ki simdi degilmis kismetin oyle dusun. Bazen hakkimizda kotu olan, yasanilan kotu seyler belki aslinda kendi iyiligimiz icin engelleniyordur. zaten bu yuzden vardir bir hayir bunda da derler ya.Canım duaların için teşekkür ederim ama bugün de sonuc değişmedi negatif.
Bekleyen arkadaşların positiflerini duyarız inşallah teselli olur bize de hepiniz için dua ediyorum
Kendi yumurtalarınsa kalitelerini öğrenip buraya yazarsan daha iyi yorum alırsın Minecim..Ama bana kalırsa kendi yumurtalarinsa da sansin düşük olabilir..Acikcasi ben olsam emb. Donasyonuna giderdim..Bide murat bey neden daha fazla yorulma dedi bende merak ettim..Evet canım tandem fakat donörün kalmadı çünkü sağolsunlar 6.500 euro alıp donörden banada 2 tane verdiler sadece benim orta kalite olanlar kaldı 4 taneyi bir anda transfer ettirince sayı çoğaldıkça tutunma zorlaşıyor diyenler var sayı çoğaldıkça tutunma oranı fazla diyorlar sen ne düşünüyorsun acaba
Ben özel laboratuvarda yaptırdım.homosistein tahilini hangi branş yapıyor acaba hemotolojimi
tatlım embiriyolarin kaliteleri iyiyse dene bence, Ya sana arada kızmıyorum değil.daha tedaviye başlamadan bu son denemem bidaha denemem vs...) cnim sen anne olmadan bu savaşı birakmayacaksin.lutfen kafani karıştırma içine neresi sindiyse oraya git.olmazsa donmuslarini baska bi merkeze taşı..Cnim bide eşinin sperm kalitesi iyi degilmiki embiriyo donasyonunu düşünüyorsun? minecum seninle bu kaderi yaşayan binlerce kadın var,ne olursun şu olumsuzluğu at üzerinden..Evet canım tandem fakat donörün kalmadı çünkü sağolsunlar 6.500 euro alıp donörden banada 2 tane verdiler sadece benim orta kalite olanlar kaldı 4 taneyi bir anda transfer ettirince sayı çoğaldıkça tutunma zorlaşıyor diyenler var sayı çoğaldıkça tutunma oranı fazla diyorlar sen ne düşünüyorsun acaba
Canım Merhaba yaptıgın testler hassas yani erken gebelik testi mi, yoksa eczanedeki dıger kategorı sıradan testler mı?Ben bugünde test yaptim yine negatif umudumu tamamen kaybettim rabbim bekleyenlere nasip etsin igneler cok canimi yakiyor oturamiyorum yatamiyorum birakmayi düşünüyorum ben daha ilk denememde böyle yikildim rabbim 4 5 kere deniyen arkadaşlarima yardim etsin cok zor burdaki her yorumda kendimden bir parca var hepimiz ayni duygulari yaşiyoruz hakkimizda hayirlisi neyse o olsun
Evet canım bu konuda hemfikiriz,ama ne yazıkki Kıbrıs'ta bu uygulama yok,aslında istesem Kievede giderim ama,dil konusunda sıkıntı olmasın diye Kıbrıs'ı tercih ettik...Artık güzel bakan ,güzel gülen bi donör hayaliyle transfere gidecez...Aynen canim ya, sonunda biri de benim gibi dusunuyor, insan hani sevimli, gulusu icten, hani baktiginda anlarsin ya, sicak gelir insana, o zaman kafanda rahat, bir kere gorulen resim nasil kalicak aklinda, heralde ciktisini alipta bas koseye koymayacagimiza gire, sadece fikir alirdik ama yasak evet maalesef.
Arkadaşım lütfen umudunu kaybetme,keşke sana verilen günde testini yaptırsaydın...Böyle moralini bozuyorsun,idrarda çıkmayabilir ve henüz çok erkende..Kendini dinleme,çık,dolaş nasipte varsa inşallah olmuştur canım...Ben bugünde test yaptim yine negatif umudumu tamamen kaybettim rabbim bekleyenlere nasip etsin igneler cok canimi yakiyor oturamiyorum yatamiyorum birakmayi düşünüyorum ben daha ilk denememde böyle yikildim rabbim 4 5 kere deniyen arkadaşlarima yardim etsin cok zor burdaki her yorumda kendimden bir parca var hepimiz ayni duygulari yaşiyoruz hakkimizda hayirlisi neyse o olsun
Canım kan vermeyı ne zaman dusunuyorsun ben kararsızım daUcuz teslerdende yaptim kalitelisindende hepsi tek cizgi cikti bugun yaptigimda en pahalisi 6 gün öncesini gösteriyor falan yaziyodu hayirlisi inşalahh senin bebislerin sana sımsıkı tutunurr mutlu haberi verirsin
Hayırlı olsun :) Allah sonuna kadar sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah..Kızlar merhaba sabah testimi yaptım pozitifimi aldım güzel çıktı değerim şimdilik inşallah sorunsuz ilerler iz kuzumla...nolurr rahat olun kafanızı çok kurcalamayın anladım ki ne kadar rahat okadar iyi sonuç alıcaz... bugünkü sevinç bile herşeye değer Rabbim hepimizi sevindirsin hepinize duacıyım sizde beni dualarınızda eksik etmeyin olurmu
Selam canım.. Ben GYNOLİFE da başladım. ama kanamam başladı o yüzden iptal oldu. normalde 24 nisan da transferim olucaktı ama şimdi regl olmak için ilaç kullanıyorum.yarın biticek ilacım sonra regl olunca 2.günü estrofem başlıyacak. kıbrısa gidişim tahminime göre mayısın son haftası ya da haziran ilk haftaya denk gelicek gibikizlar son bir guncelleme yapsak, en son kim nerede basladi guncellemesi, yani karar vermis olduklariniz degil baslayanlar.
su ana kadar saniyorum;
Cakrac HIT de dondurulmus deniyor
Gerany Yakin dogu basladi sanirim
Yasayananlamaz Dunya ivf
Iklim22 bahceci?
Merveety Bahceci (12. gunu gelmedi ama insallah mucize olur, dua ediyorum.)
Sevgisaygi Gynolife heralde?
kafam karisti kim nerede nedir son durumlari takip edemiyorum kizlar icinizde en yasli benim heralde ondan:)
Teşekkür ederim :) isteyen herkese nasip olsun inşallahHayırlı olsun :) Allah sonuna kadar sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah..
Canım kan vermeyı ne zaman dusunuyorsun ben kararsızım da
Daha zamanın var, bırak test yapıp kendini üzme. relax ol.Tam 12.sinde vericem
Testlerin normal aralikta gozukuyor bir problem yok belki de folat etkilemis olabilir mi kac aydir kullaniyorsun folatikızlar cd 56 -10,8
homosistein 12,2- ( 5-12), biraz yüksek çıkmış.
kızlar cd56 nasıl sizce? referans aralığı yazılmamış.
aynen öyle arkadaşım sürekli dinlenmekte iyi değil kan akışı olması gerek vücutta ama en önemli şey stres yapmamak inan her şeyi olumsuz etkiliyor bence çalışmak en iyisi hem zaman nasıl akıp gidiyor anlamıyorsun hemde bazen transfer olduğun bile aklına gelmiyoramin insAllah, benım ılkı kimyasal oldu bu yuzden nasıl davranmalıyım bılmıyorum, dınlenmeli mı ya calısmalı mı :/ sonra dıyorum kun feyekun
Aynen oyleymıs calısınca ıyı oldu cok sukur aklıma gelmıyor:)aynen öyle arkadaşım sürekli dinlenmekte iyi değil kan akışı olması gerek vücutta ama en önemli şey stres yapmamak inan her şeyi olumsuz etkiliyor bence çalışmak en iyisi hem zaman nasıl akıp gidiyor anlamıyorsun hemde bazen transfer olduğun bile aklına gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?