Kimbilir belki baska bir nedenle agriyordur, sen simdi kendini dinledikce daha da evhamlanirsin, amaan bosver zaten aman ya olursa olur, olmazsa da allahin bildigi bisey vardir sukur de otur. Takma kafana allah onemli dermansiz dertler vermesin.

Kızlar merhaba sizd birşey danışıcam kafam çok karıştı lütfen bana cevap verin benim 4 tane donmuşum var dünya tüp bebek berk angünde biliyorsunuz önceki denemem orda negatif oldu ve ben moral bozukluğuyla ve başarı oranını gçrünce bahçeciyle gittim anlaştım şuan adet olmayı bekliyorum adetle ilaçlara başlıycam ve embriyo donasyonu yapıcam sorum şu bu aralar bahçecide çok negatif var beni düşündürdü acaba kalanlarımamı gideyim son birdefa sonra bu sayfayı tamamen kapatıcam yada bahçeciye mi gideyim yeni baştanmı yapayım bugün murat beye bahçecinin doktoruna sordum bana dediği kendinizi çok yormayın artık diyor sizce napayım bana akıl verin lütfen bahçeci iyi dedik o da negatifleri çoğaldı bana akıl verin lütfen maddi olarak ikisinede bana kaçan kaçıcak o allahın emri Z Zaza74 sen nediyosun canım

Canım benim her zaman dediğim şey içine neresi siniyorsa,ve nerede mutluysan yada güveniyorsan oraya yaptır ama dediğim gibi Allah nasip ederse oluyor zaten inan.Kendinizi çok yormayın deme sebebi nedir peki?Yani neden böyle söyledi olumsuzlukmu gördü güvenemedi kendine?
Ben Dünya tüp bebekteyim biliyorsun.Hatta haftaya yarın transferim var.Allahım nasip ederse inşallah gelsinler

Rabbim bazilaribazilarina nasip ediyo bazilari nasip etmiyor vardir bir hayir diyelim ilk once bence donmuşun varsa dene en azindan biraz daha uygun oluyo fiyat olarak belki olur bilemiyiz farkli bir yerede gitsen yeni emriyolarda olsa onunda olacagi kesin degil icine hangisi siniyosa onu yap bence rabbim bu mubarek aylarda bu sayfadaki herkezin kucaklarini doldursun

İstiyorsanız eski merkezinizdeki dondurulmuşları,yeni merkezinize aldırıp transfer yapabilirsiniz...Geçen yıl böyle birşeye şahit olmuştum...Hayırlusı olsun inşallah

Canım allah razı olsun dileklerin için aynen öyle oluyor allahın dediği oluyor şans zaten birdaha başka bir kliniğe vericek param yok gücüm yok istediğimde kalmadı

Yasamayananlamaz canım doktor aslında garanti veremiyor hiç biri garanti veremez ama berk bey transfer edicek peki kızlar 4 tanemi transfer ettireyim yoksa 2 mi siz ne diyosunuz
Canım garanti değilde artık yorulma demesinin sebebini anlamadım.
Benim kendi doktorum bana 3 koydurma 2 koydur dedi.o yüzden iki koydurucam.

Yasamayananlamaz canım doktor aslında garanti veremiyor hiç biri garanti veremez ama berk bey transfer edicek peki kızlar 4 tanemi transfer ettireyim yoksa 2 mi siz ne diyosunuz
Canım garanti değilde artık yorulma demesinin sebebini anlamadım.
Benim kendi doktorum bana 3 koydurma 2 koydur dedi.o yüzden iki koydurucam.

ben kendi fikrimi söyliyim.
Bence donmuşlarını yaptır orada hazır bekliyenler var. sadece transfer ücreti ödiyeceksin.Malesef bahçecinin sonuçları peşpeşe üzücü oldu.sıfırdan o kadar para vermeğe değer mi.
kalan 4 ünü daha transfer ettir bence.
Senin tandem di dimi.kalan yumurtalar senin mi donörun mu ?

Son düzenleme:
Evet canım tandem fakat donörün kalmadı çünkü sağolsunlar 6.500 euro alıp donörden banada 2 tane verdiler sadece benim orta kalite olanlar kaldı 4 taneyi bir anda transfer ettirince sayı çoğaldıkça tutunma zorlaşıyor diyenler var sayı çoğaldıkça tutunma oranı fazla diyorlar sen ne düşünüyorsun acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…