- 7 Ocak 2018
- 79
- 80
- 38
- 51
Şimdiye kadar herhangi bir ilaç kullansın mı canımCrinone vaginal jel %8 Lik alicam ,10 unda aricaklar ve ona gore nasil kullanmam gerektigini soylucekler.Yanimda da goturucekmisin ilaci.Nasil kullaniliyor peki zorlugu varmi?
Canım teşekkür ederim:)Hadi canım hayırlı olsun inşallah. ...embriyo transferini merakla bekliyorum..ben de birkaç ay sonraya niyetliyim...duaları seninle
Evet cnm nisanda 1 lucrin iğne ve cylo.Nisan sonunda estroferm ve folik asit .10 mayıs itibari ile jeli kullanıcakmışım.Şimdiye kadar herhangi bir ilaç kullansın mı canım
Kimbilir belki baska bir nedenle agriyordur, sen simdi kendini dinledikce daha da evhamlanirsin, amaan bosver zaten aman ya olursa olur, olmazsa da allahin bildigi bisey vardir sukur de otur. Takma kafana allah onemli dermansiz dertler vermesin.Dizaracım Allah razı olsun, cok tesekkur ediyorum, sol bacagımdakı agrım dısında sadece karnında agrım oluyor.
ılkı kımyasal oldugu ıcın ve kımyasalın da en buyuk belırtısı pozıtıf hcg sırasında karın agrısıymıs, benım oncekınde karnım cok agrıdı, sankı kramp gırdıgı bıle oldu, ben ıse embrıyo yerlesıyo dıye oh ohh devam dedıydım, meger dusuyormus, smdı yıne karın agrılarım var, Allah bılır demekle bırlıkte yıne olmayacak mı dıye saldım kendımı..
Canım benim her zaman dediğim şey içine neresi siniyorsa,ve nerede mutluysan yada güveniyorsan oraya yaptır ama dediğim gibi Allah nasip ederse oluyor zaten inan.Kendinizi çok yormayın deme sebebi nedir peki?Yani neden böyle söyledi olumsuzlukmu gördü güvenemedi kendine?Kızlar merhaba sizd birşey danışıcam kafam çok karıştı lütfen bana cevap verin benim 4 tane donmuşum var dünya tüp bebek berk angünde biliyorsunuz önceki denemem orda negatif oldu ve ben moral bozukluğuyla ve başarı oranını gçrünce bahçeciyle gittim anlaştım şuan adet olmayı bekliyorum adetle ilaçlara başlıycam ve embriyo donasyonu yapıcam sorum şu bu aralar bahçecide çok negatif var beni düşündürdü acaba kalanlarımamı gideyim son birdefa sonra bu sayfayı tamamen kapatıcam yada bahçeciye mi gideyim yeni baştanmı yapayım bugün murat beye bahçecinin doktoruna sordum bana dediği kendinizi çok yormayın artık diyor sizce napayım bana akıl verin lütfen bahçeci iyi dedik o da negatifleri çoğaldı bana akıl verin lütfen maddi olarak ikisinede bana kaçan kaçıcak o allahın emri
Kızlar merhaba sizd birşey danışıcam kafam çok karıştı lütfen bana cevap verin benim 4 tane donmuşum var dünya tüp bebek berk angünde biliyorsunuz önceki denemem orda negatif oldu ve ben moral bozukluğuyla ve başarı oranını gçrünce bahçeciyle gittim anlaştım şuan adet olmayı bekliyorum adetle ilaçlara başlıycam ve embriyo donasyonu yapıcam sorum şu bu aralar bahçecide çok negatif var beni düşündürdü acaba kalanlarımamı gideyim son birdefa sonra bu sayfayı tamamen kapatıcam yada bahçeciye mi gideyim yeni baştanmı yapayım bugün murat beye bahçecinin doktoruna sordum bana dediği kendinizi çok yormayın artık diyor sizce napayım bana akıl verin lütfen bahçeci iyi dedik o da negatifleri çoğaldı bana akıl verin lütfen maddi olarak ikisinede bana kaçan kaçıcak o allahın emri Z Zaza74 sen nediyosun canım
İstiyorsanız eski merkezinizdeki dondurulmuşları,yeni merkezinize aldırıp transfer yapabilirsiniz...Geçen yıl böyle birşeye şahit olmuştum...Hayırlusı olsun inşallahKızlar merhaba sizd birşey danışıcam kafam çok karıştı lütfen bana cevap verin benim 4 tane donmuşum var dünya tüp bebek berk angünde biliyorsunuz önceki denemem orda negatif oldu ve ben moral bozukluğuyla ve başarı oranını gçrünce bahçeciyle gittim anlaştım şuan adet olmayı bekliyorum adetle ilaçlara başlıycam ve embriyo donasyonu yapıcam sorum şu bu aralar bahçecide çok negatif var beni düşündürdü acaba kalanlarımamı gideyim son birdefa sonra bu sayfayı tamamen kapatıcam yada bahçeciye mi gideyim yeni baştanmı yapayım bugün murat beye bahçecinin doktoruna sordum bana dediği kendinizi çok yormayın artık diyor sizce napayım bana akıl verin lütfen bahçeci iyi dedik o da negatifleri çoğaldı bana akıl verin lütfen maddi olarak ikisinede bana kaçan kaçıcak o allahın emri Z Zaza74 sen nediyosun canım
Canım onları klinik değiştirsemde bişiy farketmezki sonuçta transfer hepsinin aynı önemli olan embriyoİstiyorsanız eski merkezinizdeki dondurulmuşları,yeni merkezinize aldırıp transfer yapabilirsiniz...Geçen yıl böyle birşeye şahit olmuştum...Hayırlusı olsun inşallah
Canım allah razı olsun dileklerin için aynen öyle oluyor allahın dediği oluyor şans zaten birdaha başka bir kliniğe vericek param yok gücüm yok istediğimde kalmadıRabbim bazilaribazilarina nasip ediyo bazilari nasip etmiyor vardir bir hayir diyelim ilk once bence donmuşun varsa dene en azindan biraz daha uygun oluyo fiyat olarak belki olur bilemiyiz farkli bir yerede gitsen yeni emriyolarda olsa onunda olacagi kesin degil icine hangisi siniyosa onu yap bence rabbim bu mubarek aylarda bu sayfadaki herkezin kucaklarini doldursun
Canım garanti değilde artık yorulma demesinin sebebini anlamadım.Yasamayananlamaz canım doktor aslında garanti veremiyor hiç biri garanti veremez ama berk bey transfer edicek peki kızlar 4 tanemi transfer ettireyim yoksa 2 mi siz ne diyosunuz
Canım garanti değilde artık yorulma demesinin sebebini anlamadım.Yasamayananlamaz canım doktor aslında garanti veremiyor hiç biri garanti veremez ama berk bey transfer edicek peki kızlar 4 tanemi transfer ettireyim yoksa 2 mi siz ne diyosunuz
ben kendi fikrimi söyliyim.Kızlar merhaba sizd birşey danışıcam kafam çok karıştı lütfen bana cevap verin benim 4 tane donmuşum var dünya tüp bebek berk angünde biliyorsunuz önceki denemem orda negatif oldu ve ben moral bozukluğuyla ve başarı oranını gçrünce bahçeciyle gittim anlaştım şuan adet olmayı bekliyorum adetle ilaçlara başlıycam ve embriyo donasyonu yapıcam sorum şu bu aralar bahçecide çok negatif var beni düşündürdü acaba kalanlarımamı gideyim son birdefa sonra bu sayfayı tamamen kapatıcam yada bahçeciye mi gideyim yeni baştanmı yapayım bugün murat beye bahçecinin doktoruna sordum bana dediği kendinizi çok yormayın artık diyor sizce napayım bana akıl verin lütfen bahçeci iyi dedik o da negatifleri çoğaldı bana akıl verin lütfen maddi olarak ikisinede bana kaçan kaçıcak o allahın emri Z Zaza74 sen nediyosun canım
Evet canım tandem fakat donörün kalmadı çünkü sağolsunlar 6.500 euro alıp donörden banada 2 tane verdiler sadece benim orta kalite olanlar kaldı 4 taneyi bir anda transfer ettirince sayı çoğaldıkça tutunma zorlaşıyor diyenler var sayı çoğaldıkça tutunma oranı fazla diyorlar sen ne düşünüyorsun acababen kendi fikrimi söyliyim.
Bence donmuşlarını yaptır orada hazır bekliyenler var. sadece transfer ücreti ödiyeceksin.Malesef bahçecinin sonuçları peşpeşe üzücü oldu.sıfırdan o kadar para vermeğe değer mi.
kalan 4 ünü daha transfer ettir bence.
Senin tandem di dimi.kalan yumurtalar senin mi donörun mu ?
kanda pıhtı sorunu yaşayana her kese folik asit ve b12 mutlaka ikisi bir arada
benim b12 sınırın üstünde, o yüzden sadece folat kullanıyorum. bu arada benim tahlillerim(cd56,homosistein) hazır yarın alacam, çok heyecanlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?