Benim olmadı cakrak cım..Hiç öyle düşünme olmayabilir...

Hem lekenleme olmaması daha iyi bence ..Çünki lekelenme aslında bir çeşit kanama ..Gebelik başından sonuna kadar tek bir damla bile kan istenmeyen bir durumdur..

bence hiç ilgisi yok embriyo rahme yerleşirken kılcal damara denk gelirse de lekelenme olabiliyormuş her lekeyi kötü yorumlamamak gerek ama tabi çok da rahat olmamak gerek lekelenme olunca corasprini bıraktırıyorlar belli bir süre sonra tekrar başlatıyorlar ama nihayetinde mutlaka lekelenme olmasına gerek yok endişe etme

canım seni en iyi anlayanlardanım bak bu benim 7. denemem olacak kısmet olursa ama hiçbir zaman pes etmedim hamile kaldım mutluluğu da yaşadım sonra dibe vurdum ama hiçbir zaman benden bu kadar demedim maddi ve manevi gücüm olduğu sürece deneyeceğim lütfen biraz olumlu düşünmeye çalış hiçbir sıkıntsı olmayıp normal tüp bebek deneyenler bile yeri geliyor 2. 3. denemede anne baba olabiliyor bizimki çok farklı bir yol ama her şeyden önce sağlam bir rahmin olduğu için şükret hadi o da olmasaydı donasyonu bile denemeyecektin bunu hepimiz için söylüyorum Allahım verdiğin vermediğin her şeye bin şükür iyisi mi şimdi sen biraz kafanı dinle toparlanmaya çalış çık gez dolaş eve kapatma kendini her şey yoluna girecek merak etme kendini hazır hissettiğinde yeniden dene Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar merkezden aradılar ödemeyi embriyo transferinde önceden alıyorlarmış.Ben anlamadım bu işi.Normalde transfer günü vericektik.Yarın ödemenin tamamını yapıcam hesaba.Böyle önceden yatıran oldumu hesaba?Ya da siz gidincemi verdiniz transfer günü?

Esim sperm vermeye gittiginde bi miktar vermisti ama büyük kismini transfer günü verdik

Saçma değilmi bizde eşim gittiğinde bir kısmını verdik kalanınıda transfere gittiğimizde verdik

Testlerin normal aralikta gozukuyor bir problem yok belki de folat etkilemis olabilir mi kac aydir kullaniyorsun folati
homosistein yüksek, gebelik için 5- 6 arası gerekiyor. 2 ay folate 800 kullandım, kullanmasaydım belki daha yüksek çıkardı. 1600 çıkarttım dozu, + bemiks C .

Ben Bahçeci'de umurta donasyonu oldum, maalesef negatif .Önümüzeki süreçte kısmet olursa dondurulmuşlarla deneyeceğim.
uzuldum mentha ama neyse bundan vardir bir hayir, napalim. onumuze bakicaz hep.

Saçma değilmi bizde eşim gittiğinde bir kısmını verdik kalanınıda transfere gittiğimizde verdik
Siz embriyomu oldunuz?Benim embriyo olucağı için yumurta toplamaya gidemicem o yüzden direk transfere gidicez.Aradılar yeniden konuştuk.Yumurta toplama olsaydı toplanılan gün alıyoruz dediler ,bizim embriyo bu şekildeymiş

homosistein yüksek, gebelik için 5- 6 arası gerekiyor. 2 ay folate 800 kullandım, kullanmasaydım belki daha yüksek çıkardı. 1600 çıkarttım dozu, + bemiks C .
O zaman biraz daha beklemen gerekiyor degerin dusmesi icin ayrica cok dusurmemek te gerekiyormus. Transfer sonrasi sanirim devam edeceksin kullanmaya .Biliyormusun bilmiyorum ama aspirin haricinde kan sulandirici igne gerekiyor mu canim?

O zaman biraz daha beklemen gerekiyor degerin dusmesi icin ayrica cok dusurmemek te gerekiyormus. Transfer sonrasi sanirim devam edeceksin kullanmaya .Biliyormusun bilmiyorum ama aspirin haricinde kan sulandirici igne gerekiyor mu canim?
Sanirim ama emin degilim ama bunun otoimmun hastaliklarla iliskisi var okudugum yabanci kaynaklarda.

En son kim nerede basladi guncellemesi, yani karar vermis olduklariniz degil baslayanlar.

Cakrac
HIT de dondurulmus deniyor
Sevgisaygi HIT (12. gunu bekliyor)
Umutvar HIT

Iklim22 Bahceci

Merveety Bahceci (12. gunu bekliyor)

Xfilo Gynolife- transfer bekliyor

Gerany Yakin dogu basladi.

Yasayananlamaz Dunya ivf

dizaracım ben de 12. gun bekliyorum,

selam arkadaşlar,
bu sene sonunda 47 yasimda olacagim. 3 senelik evlilikte sayisiz tüp bebek denemelerim oldu. 2016 yilinda 8 haftalik bir düşük yasadim. sonrasinda yine denemelerim oldu fakat olumlu sonuç alamadim. Bahceci Umut genetiğe giden yumurtamda kromozom bozukluğu cikti.
Donasyonla çocuk sahibi olmayi istiyorum her ne kadar esimin henüz haberi olmasa da.
aklimda deli sorular. sizlerin bana yardimci olacagini düşünüyorum.
öncelikle süreç nasil işliyor. neler yapiliyor bizlerden neler isteniyor. verilen fiyatlarin içerisinde neler var.
tek transfer mi yapiliyor.
transfer ve yumurta sayı hakkımız nedir.
dönorden alınacak yumurta sayısı sınırı var mı. yoksa "ne cikarsa bahtına" mi.
ve donasyonda yas siniri var mi ?
Simdiden bana yardimci olduğunuz için teşekkür ederim.

Canım biliyorsun ben de ilk denememi Berk Beyde yaptırmıştım ama ben parayı eşim spermini verdiği gün ödedim. Önceden istemediler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…