çok şükür arkadaşım
allah meleklerini korusun
allah o duyguyu tüm isteyen kadınlara yaşatsın

Dikkat ediyodum ama daha fazla etmem gerekli sanırım ömrümden on yıl gitti sanki çok sağol:)

eşim hacetepede bedavaya yaptırdı 1 aya sonucu çıktı
ben genart tüp bebek merkezinde yaptırdım 2 haftaya sonucu çıktı

çok şükür arkadaşım
allah meleklerini korusun
allah o duyguyu tüm isteyen kadınlara yaşatsın
AllahtanA dileğim 15yıldır uğraşıyorum ve okadar çok varki benim gibi uğraşan o yüzden herzaman allahım isteyen dileyen bütün kadınlara banada ver hayırlısını derim. İnşallah Zaza hepinizhyaşayın istiyorum bu durumla sınanmak cok zor çünkü

hoş geldin canım
inşallah tutunma kanamasıydı

Ben baktirdim üniversite hastanesinde ucretsiz

Ben baktirdim üniversite hastanesinde ucretsiz

Bende sitogenetik yaptırmıştım yıllar önce ...Benden onu istemişlerdi eşimin tese ameliyatı öncesi.
Ankara üni de ücretsiz yaptırmıştık.

kanda 50 çıktı
idrarda pozitiv
kendini anlatsan mutlu olurum
kaç yaşındasın
kaçıncı denemen
yumurta donasyonumu
transfer öncesi endometriyum kaç milimdi
eşinin spermi nasıl
22 yaşındayım ilk tüp denememiz ve embriyo transferi eşim azosperm o yüzden direkt embriyo transferi istedik rahim kalınlıgım 28 nisandaki kontrolümde rahim kalınlığım 9.2 idi 3 mayıstada iki tane embriyo transfer edildi şuan sonuç gününü bekliyorım sabırsızlıkla

kendi yumurtalarını kulanmadınmı
rahmin çok güzel
inşallah tutunmuşlar
belirti yokmu

Lütfen hiç kasma rahat ol ben rahattım düşünmemeye çalıştım insan daha iyi hissediyor kendini. Evet dondurulmuştud kan testinide 13.gün yaptırmıştım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dua et bizim içinde olur mu bu anneler gününe bende bebişlerimle girerim kaç embriyo transfer edildi size acaba

kendi yumurtalarını kulanmadınmı
rahmin çok güzel
inşallah tutunmuşlar
belirti yokmu
Hayır şartlar eşit olsun diye kendi yumurtalarımı kullanmadım duygusal anlamda eşime kıyamadığım için inşallah tutunmuşlardır dün kasık ağrım oldu ve çok belirsiz bi lekelenme oldu idrarda bile çıkmadı peçeteyle silince göründü ondan sonra keke felan olmado ama belim ağrıdı hep düne kadar bilmiyorum artık bu mucizeye ihtiyacımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…