çok şükür arkadaşımİkizmiş:) ama bana bugün yaptığı... Sabah beşte tuvalete kalktım kanamam olmuş bide bi parça düşmüş aklım çıktı. Zorla saati sekiz yaptım Dr a koştuk hemen ben dedim düştü daha öncede düşük yaptım düşen parçayı bebeğim zannettim Dr baktı dedi duruyor bişey yok hatta iki tane olmuş serum muşahade falan yeni evime geldim. Çok zor allahım yaşatmasın kimseye sabah saatlerce gitti diye ağladım sevinç gözyaşı dediklerini hiç yaşamamıştım Dr un "duruyor hemde ikiz" demesi oda sevinç gözyaşıydı
Dikkat ediyodum ama daha fazla etmem gerekli sanırım ömrümden on yıl gitti sanki çok sağol:)Çok çok sevindim...İnşallah sağlıkla ilerlesinler, en kısa sürede kalplerinide duyarsın...
Kanama olduysa bundan sonra kanama alanı kesilene kadar aman çok dikkat et..Genellikle uzan , çok ayakta kalma, atlama zıplama, ani eğilme, çok hızlı yükseğe uzanma, hzılı hızlı yürüme vb.
Tekrar tebrikler :).
Çok korkuyorım negatif sonuç görcem diye sizinkide mi dondurulmuştu sanırım dondurulmuşlar daha geç çıkıyomuş kandaBen yapmıştım canım 8.gün çift çizgi çıkmıştı ama gününde yaptırsam daha iyi sanırım bu sefer gün hiç geçmiyor beklemekten
dondurulmuşlarım var senin bu güzel sonucun okadar umut verdiki bana6nisan adet tarihim 24nisan transfer tarihim. Burda en son ölçtürdüğümde 7.4dü ama bu ölçümü yaklaşık birhafta sonrası gittim transfere orda da kaçtı bilmiyorum ama Dr um gayet iyi dedi transferde
eşim hacetepede bedavaya yaptırdı 1 aya sonucu çıktıİki üç gündür bakamıyordum siteye hamilelik haberini almış Zeyno çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin her duanda bize de yer ver tatlım lütfen. Çakrak canım senin için de çok üzüldüm ama yılmak yok çok zor bir durum inşallah bir an önce atlatırsın tatlım.
Ve arkadaşlar size bir şey soracağım karyotip baktıran var mı aranızda ne kadara nerelerde yaptırdınız?
AllahtanA dileğim 15yıldır uğraşıyorum ve okadar çok varki benim gibi uğraşan o yüzden herzaman allahım isteyen dileyen bütün kadınlara banada ver hayırlısını derim. İnşallah Zaza hepinizhyaşayın istiyorum bu durumla sınanmak cok zor çünküçok şükür arkadaşım
allah meleklerini korusun
allah o duyguyu tüm isteyen kadınlara yaşatsın
hoş geldin canımMerhabalar bende aranıza yeni katıldım bahçeci kıbrısta tedavi görüyorum bugün transferimin 8. Günü ilk denemem test yapmaya çok korkuyorum dün varla yok arası çok hafif bi lekelenme oldu ama hemen geçti birdaha gelmedi leke testi ne zaman yapsam doğru sonuç alırım acaba
Ben baktirdim üniversite hastanesinde ucretsizİki üç gündür bakamıyordum siteye hamilelik haberini almış Zeyno çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin her duanda bize de yer ver tatlım lütfen. Çakrak canım senin için de çok üzüldüm ama yılmak yok çok zor bir durum inşallah bir an önce atlatırsın tatlım.
Ve arkadaşlar size bir şey soracağım karyotip baktıran var mı aranızda ne kadara nerelerde yaptırdınız?
Ben baktirdim üniversite hastanesinde ucretsizİki üç gündür bakamıyordum siteye hamilelik haberini almış Zeyno çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin her duanda bize de yer ver tatlım lütfen. Çakrak canım senin için de çok üzüldüm ama yılmak yok çok zor bir durum inşallah bir an önce atlatırsın tatlım.
Hoşbuldum canım inşallah tutunmuşlardır öyle korkuluyum ki test yapmaya cesaret edemiyorumhoş geldin canım
inşallah tutunma kanamasıydı
ben geçen transferimde 9 gün yaptım çıktıHoşbuldum canım inşallah tutunmuşlardır öyle korkuluyum ki test yapmaya cesaret edemiyorum
Kan testi mi idrar testi miiben geçen transferimde 9 gün yaptım çıktı
kanda 50 çıktıKan testi mi idrar testi mii
22 yaşındayım ilk tüp denememiz ve embriyo transferi eşim azosperm o yüzden direkt embriyo transferi istedik rahim kalınlıgım 28 nisandaki kontrolümde rahim kalınlığım 9.2 idi 3 mayıstada iki tane embriyo transfer edildi şuan sonuç gününü bekliyorım sabırsızlıklakanda 50 çıktı
idrarda pozitiv
kendini anlatsan mutlu olurum
kaç yaşındasın
kaçıncı denemen
yumurta donasyonumu
transfer öncesi endometriyum kaç milimdi
eşinin spermi nasıl
Lütfen hiç kasma rahat ol ben rahattım düşünmemeye çalıştım insan daha iyi hissediyor kendini. Evet dondurulmuştud kan testinide 13.gün yaptırmıştımÇok korkuyorım negatif sonuç görcem diye sizinkide mi dondurulmuştu sanırım dondurulmuşlar daha geç çıkıyomuş kanda
kendi yumurtalarını kulanmadınmı22 yaşındayım ilk tüp denememiz ve embriyo transferi eşim azosperm o yüzden direkt embriyo transferi istedik rahim kalınlıgım 28 nisandaki kontrolümde rahim kalınlığım 9.2 idi 3 mayıstada iki tane embriyo transfer edildi şuan sonuç gününü bekliyorım sabırsızlıkla
İnşallllaaahhdondurulmuşlarım var senin bu güzel sonucun okadar umut verdiki bana
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dua et bizim içinde olur mu bu anneler gününe bende bebişlerimle girerim kaç embriyo transfer edildi size acabaLütfen hiç kasma rahat ol ben rahattım düşünmemeye çalıştım insan daha iyi hissediyor kendini. Evet dondurulmuştud kan testinide 13.gün yaptırmıştım
Hayır şartlar eşit olsun diye kendi yumurtalarımı kullanmadım duygusal anlamda eşime kıyamadığım için inşallah tutunmuşlardır dün kasık ağrım oldu ve çok belirsiz bi lekelenme oldu idrarda bile çıkmadı peçeteyle silince göründü ondan sonra keke felan olmado ama belim ağrıdı hep düne kadar bilmiyorum artık bu mucizeye ihtiyacımız varkendi yumurtalarını kulanmadınmı
rahmin çok güzel
inşallah tutunmuşlar
belirti yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?