Yer gök dua üstüne kurulu demişler, hey kurban olduğum, yeter ki istesin, yanından versin

Bir anneler günü daha geldi. Öncesinde o kadar değildi ama son 1-2 yıldır çok zor geçiyor, içim eziliyor, sanırım artık umudumu kaybetmeye başladığım için, öncesinde hep bir olur ümidim vardı, giderek umudum azalıyor, kolay değil yaş 45 oldu. Geçen gün Bahçeci'nin 45 yaş ve üzeri hastaları için kalp damar vs sağlıklıdır diye doktor raporu istediğini duyunca iyice demoralize oldum. Ne diyeyim rabbim hepimize anneliği tattırsın inşallah

Sizi çok iyi anlıyorum çocuk hasreti hiçbişeye benzemiyo inşallah bizlerde tadarız anneliği

Günaydin hanimlar Bugün 12. Günüm kan verdim sonuc bekliyorum ne olur dua edin bana 7sene sonra ilk kez çift cizgiyi gördüm kan sonucumda iyi cikar inşallah yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş rabbim hepimize nasip etsin anneligi korkuyorum olmicak deger düşük cikicak diye rabbim hakkimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin bize

SEvgicim allaha tevekkül et stres yapma
sağlıklıysa inşallah güzel artsın geç tutunma olsun
sağlıksızsa şimdiden kendini göstersin
her ne olursa olsun unutma dondurulmuşların var şansın büğük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…