kesin gebesin bak demedi deme
inşallah hepsi tutunmanın belirtileridi

Insallah guzel sonuclanir. Az kalmis ogrenmeye. Esine kiyamamissin ne guzel. Ben esimin bunu bana teklif etmesini çok bekledim. Hatta saka yollue soyledim de kabul etmedi. Esin cok sansli biri. Guzel haberini bekliyoruz inşallah

Insallah guzel sonuclanir. Az kalmis ogrenmeye. Esine kiyamamissin ne guzel. Ben esimin bunu bana teklif etmesini çok bekledim. Hatta saka yollue soyledim de kabul etmedi. Esin cok sansli biri. Guzel haberini bekliyoruz inşallah
Teşekkür ederim canımm inşallah hepimiz en kısa zamanda anne oluruz zaman geçmiyo en zoru test tarihini beklemekmiş sen ne durumdasın yeni oldugum için takip edemedim şuan tedavidemisin transferin oldumu

öncelikle hoşgeldin topiğe
sevgili zaza cığîma katılıyorum bencede Hamilesin.22 yaşında tüm hormon ve rahim güzel olur.
Bu yaşda böyle olgun bi karar verebilmen ne güzel.
Belki ileride kardeşi kendi yumurtanla yaparsın : )
Uzun zamandır topiğimizde pozitif sonuç görünmüyodu.
bi zeyno geldi güzel haberiyle mutlu olduk
ve seninde güzelbhaberini yarına duyarız artık

Hoşbuldum burası banada çok iyi geldi :) test günüm 15 mayıs salı ama o zamana kadar nasıl beklicem bilmiyorum şuan yapmayada çekiniyorum çıkmaz diye karma karışığım yani :)

Hoşbuldum burası banada çok iyi geldi :) test günüm 15 mayıs salı ama o zamana kadar nasıl beklicem bilmiyorum şuan yapmayada çekiniyorum çıkmaz diye karma karışığım yani :)
Senin 15 i test günün...
Benim de 15 i transfer günüm :)
GÜZEL OLSUN HERŞEY :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…