sanada 3 gün kaldı.heyecan dorukdadır : )
transfer sonrasi bulabilirsen taze havuc suyu iç
16 yumurta vardı.son durum nedir
Canım aynen az kaldı olabildiğince kendimi tutuyorum heyecanlanmamak için ... :)
bugün yine aradılar herşey güzel gidiyor dediler.16 sıda normal ileliyormuş.Yarın 3.gün bakalım asıl yarın anlaşılır bence durumlar biraz.
Dün ve bugün havuç suyuna başladım bile :)

Benim sprem donasyon olucak temmuz ayında. Ama benim yumurtalarım az.şuan vitaminle besliyorum onları. Allaha sığınıp mucize bekliyorum : )
ALLAH 'in izniyle o mucize seni bulur inşallah)))egricayirin markasından saf arı sutu kullan,hücre yenilicig etkisi çok fazlaymis. Arkadaşım 43yasindaydi bi iki yumurtası çıkıyordu,iki ay arisutu kullanınca şuan oğlu kucağında...
Esin azo demi?

Maşallah hangi klinikte yaptiriyorsun?

ben mucizelere inanıyorum :)
marnys markasının saf arı sütünü 2 aydır sabah aksam kullanıyorum.hatta aralarda arkopharma markasınıda kullandım.2 aylık stoğu daha var.teşekkür ederim guzel dileğin için.Inan bir çekmece dolusu vitamin kullanıyorum şuan : ) Rabbim hepimizin gònlüne göre versin
Evet canım bizde sprem malesef yok.

Çok duygulandımm haklısın onlara hamile kalmak için yapmadıgımız fedakarlık kalmıyo inşallah birgün hepimiz bebeklerimizle kutlarız böyle anlamlı günleri :)

Bizler doğmamış bebeklerin Anneleriyiz
Eğer annelik fedakarlıksa , biz bunca mücadelemizle ,onlarca içtiğimiz ilaçlarla,iğneden morarmış göbeklerimizle ,tedavi için dişimizden tırnağımızdan arttırıp biriktirdiğimiz paralarımızla , hiç tanımadığımız adamların spremlerine ve hiç tanımadığımız kadınların yumurtalarına razı oluyorsak biz zaten fedakarlık yapıyoruz.
Kim anneliği daha çok hak ediyor diye bişey olmaz.
Kalbinle evlat aşkıyla yanan her kadın hakeder bence.
Ama bazımız bu uğurda daha çok gözyaşı dökmüş daha uzun yıllar mücadele vermiştir. Bu kadınlardan biri Sevgili Zaza.
Başta O ve tüm kadınların bir dahaki yıl bugünde kucaklarında evlatlarını koklayıp, yüreklerine bastırmayı Rabbim nasip eder inşallah.

Harika yazmissin, bu yolda her fedakarliga hazir, kendinden bile vazgecebilen, evlat hasretiyle yanan hepimizin Anneler gunu kutlu olsun. Umarim bu son evlatsiz anneler gunumuz olsun. bir sonrakinde onlari ope koklaya kutlayalim canlarim :)

Annelik fikri ilk oyuncak olan bebeğim de başlamıştı saçlarını yıkayınca bebeğim hasts olur diye saçlarını kesmiştim Allah'ım hepimize nasip etsin anneliği Allah'ım sağlık sıhhatle dört başı mağmur göz aydınlığı evlatlar versin anneliğin günü bir gün değil her gün tedaviye başlayanlara benim gibi sıra bekleyenlere nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…