canım 2 gün sonra yine ver kan12. Gunum insallah iyidir cok korkuyorum sevinemiyorum bile hakkimizdan hayirlisi olsun diye dua ediyorum
tesekkurler dr adet gelınce haberleselım dedım haber verdım ama cvp vermıo canım sıkıldıGeçmiş olsun canım
Hangi merkez acabatesekkurler dr adet gelınce haberleselım dedım haber verdım ama cvp vermıo canım sıkıldı
denızlı unıversıtede erkan alataş aHangi merkez acaba
arkadasim gecmis olsun.denızlı unıversıtede erkan alataş a
sanada 3 gün kaldı.heyecan dorukdadır : )Aynen yanlış topik yani.Bende yazdım özelden
cnim sen ne durumdasın, tekrardan tedavi dusunuyirmusun?sanada 3 gün kaldı.heyecan dorukdadır : )
transfer sonrasi bulabilirsen taze havuc suyu iç
16 yumurta vardı.son durum nedir
Benim sprem donasyon olucak temmuz ayında. Ama benim yumurtalarım az.şuan vitaminle besliyorum onları. Allaha sığınıp mucize bekliyorum : )cnim sen ne durumdasın, tekrardan tedavi dusunuyirmusun?
Canım aynen az kaldı olabildiğince kendimi tutuyorum heyecanlanmamak için ... :)sanada 3 gün kaldı.heyecan dorukdadır : )
transfer sonrasi bulabilirsen taze havuc suyu iç
16 yumurta vardı.son durum nedir
ALLAH 'in izniyle o mucize seni bulur inşallah)))egricayirin markasından saf arı sutu kullan,hücre yenilicig etkisi çok fazlaymis. Arkadaşım 43yasindaydi bi iki yumurtası çıkıyordu,iki ay arisutu kullanınca şuan oğlu kucağında...Benim sprem donasyon olucak temmuz ayında. Ama benim yumurtalarım az.şuan vitaminle besliyorum onları. Allaha sığınıp mucize bekliyorum : )
MaşallahCanım aynen az kaldı olabildiğince kendimi tutuyorum heyecanlanmamak için ... :)
bugün yine aradılar herşey güzel gidiyor dediler.16 sıda normal ileliyormuş.Yarın 3.gün bakalım asıl yarın anlaşılır bence durumlar biraz.
Dün ve bugün havuç suyuna başladım bile :)
ben mucizelere inanıyorum :)ALLAH 'in izniyle o mucize seni bulur inşallah)))egricayirin markasından saf arı sutu kullan,hücre yenilicig etkisi çok fazlaymis. Arkadaşım 43yasindaydi bi iki yumurtası çıkıyordu,iki ay arisutu kullanınca şuan oğlu kucağında...
Esin azo demi?
Çok duygulandımm haklısın onlara hamile kalmak için yapmadıgımız fedakarlık kalmıyo inşallah birgün hepimiz bebeklerimizle kutlarız böyle anlamlı günleri :)ANNE olsakta olmasakta hepimiz anneyiz anne adayiyiz doguramasakta dogursakta evlatlarimiz icin caba gösterip yılmadan mücadele ediyoruz sırf onu dünyaya getirebilmek icin ben biz en iyi annelleriz anneler günümüz kutlu olsun hepinizi tanimasamda sizleri seviyorum:*:)
Bizler doğmamış bebeklerin Anneleriyiz
Eğer annelik fedakarlıksa , biz bunca mücadelemizle ,onlarca içtiğimiz ilaçlarla,iğneden morarmış göbeklerimizle ,tedavi için dişimizden tırnağımızdan arttırıp biriktirdiğimiz paralarımızla , hiç tanımadığımız adamların spremlerine ve hiç tanımadığımız kadınların yumurtalarına razı oluyorsak biz zaten fedakarlık yapıyoruz.
Kim anneliği daha çok hak ediyor diye bişey olmaz.
Kalbinle evlat aşkıyla yanan her kadın hakeder bence.
Ama bazımız bu uğurda daha çok gözyaşı dökmüş daha uzun yıllar mücadele vermiştir. Bu kadınlardan biri Sevgili Zaza.
Başta O ve tüm kadınların bir dahaki yıl bugünde kucaklarında evlatlarını koklayıp, yüreklerine bastırmayı Rabbim nasip eder inşallah.
Cnm Benim Dünya Tüp Bebek Berk AngünMaşallahhangi klinikte yaptiriyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?