Bir miktar cikar ama o kadar olmamasi lazim. Jelden bahsediyorsum di mi? Ucundan tutup biraz salla jel asagida toplansin. Halkayi kirdiktan sonra akabilir o yuzden dikkat etmek lazim. Sonra da vajinaya iyice ittirmek lazim. Tam ittirmiyosan geri geliyor olabilir

canım fitil dediğin progestan tablet mi ? eğer öyleyse bende de oluyordu ama vajinaya yerleştirdikten sonra ayaklarını bi 10 15 dk kendine çekersen daha iyi olur birde bu dediklerimi yaptıktan sonra yine de bir kısmı dışarı çıkıyorsa zaten vücut alması gerekeni alıyor fazlasını dışarı atıyor öyle söylüyor drlar

kızlar bu euro aldı başını gidiyor dur durak bilmiyor dün akşam 5.47 idi bugün 5.65 olmuş allah bilir akşama kadar kaç olacak merkezle görüşüp kuru sabitleyen var mı aranızda

inşallah güzel olucak kuzum ikiz gebelikler hep kanamalı geçer
hep progesteron yetmiyor iki olduklarından onunçin iğne ve dinlenmek iyi geliyor

Geraniy çok sağol sanırım duaya ihtiyacımız var bu ara. Ya diyorum durmayacaklar yada beni üze ağlata gelecekler sanırım:)
sakın öyle düşünme
inşallah kalıcaklar annesi
iki olduklarından öyle oluyor
kalp atışı duyulan bebişler derin tutunuyor ve düşme ihtimali düşük lüt*
ven rahat ol dinlen ve kötü düşünceleri kendinden uzak tut

Sabah aradılar gynolifedan 9 yumurta döllenmiş..iyi dediler rakama..gerçi sayısından çok kalitesi önemli ama o daha belli değil doğal olarak..benim 3. Gün embriyosu olmuş olcak..5.günü blast oluyor sanırım embriyo..hangi gün transferler oldu kızlar sizlerin kafam karışık

Herkese merhaba.. aranızda sebepsiz ınfertilite olup donasyona gıden varmı??
Cnim sende mi umudunu kestin? bu sayfada hiç görmedim.sebebsiz tabi ben hariç.seninki düşük oluyordu galiba))mine arkadaşında galiba dusukleri var.oda donasyon deniyor.

Canım ne kadar güzel belirtmişsin duygularını.. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.. Ben kime benziycek konusunu hiç düşünmedim bile bugüne kadar. hatta donasyon konusunu da bile düşünmeden hemen yapmak istedim. yok benden değil , bana benzemiycek falan diye hiç ama hiç düşünmedim. o benim olucak. kendi canımdan kanımdan beslenicek. ayrıca anne babaya hiç benzemeyen normal yollarla doğan bir sürü çocuk var. olsun da , sağlıklı olsun da kime benzerse benzesin ne olucak yani.. Allah hepimizi hakkında hayırlısını versin.. Sağlıklı yavrular versin.. en önemlisi bu bence :)

Ay iyi bari canım sağol bu popo acısı nolcak mahvoldum ilk günden
bildiğim kadarıyla ampulu avuçta, ya da ılık suda iyice ısıtarak yaptığında iğne yeri ağrımıyor.
Yeşilada, ben sana özelden birşeyler sormuştum, rica etsem cevaplayabilirmısın ? lütfen.

Canım baştan demiştim 10.gün yapıcam diye.Çook zor geçti zaman ama öncesinde yapıp hayalkırıklığı yaşamak istemedim.
Ne güzel hislerini söylemişsin çok teşekkürler inşallah dediğin gibidir.
Bakalım yarın sabah belli olur bu saatlerde :/
Şu an yine heyecanlandım:)
Yok çıkmazsa da yapıcak birşey yok kısmet böyleymiş dicem

Öyle yapmaya çalışıyorum ama zor oluyor bu iki oldu hissettirmemeye çalışıyorum miniklerime, yatıyorum, inşallah dediğin gibidir Zaza74

kızlar bu euro aldı başını gidiyor dur durak bilmiyor dün akşam 5.47 idi bugün 5.65 olmuş allah bilir akşama kadar kaç olacak merkezle görüşüp kuru sabitleyen var mı aranızda
Ben işleme karar verdiğimiz gibi ufak ufak almaya başlamıştım euro cnm sanırım 4.70 di aldığımda ilk.Sonra baktım artıyor 4.90 dan aldım bir kısmınıda.En son 1000 euro kalmıştı alınıcak ,bu arada euro 5.02 olmuştu aramıştım merkezi sabitlermisiniz diye ,maalesef yapamıyoruz zaten indirim yapmıştık dediler.O yüzden sabitleme yapmıyorlar.Euro artmış daha ne olsun onlar için :)

bildiğim kadarıyla ampulu avuçta, ya da ılık suda iyice ısıtarak yaptığında iğne yeri ağrımıyor.
Yeşilada, ben sana özelden birşeyler sormuştum, rica etsem cevaplayabilirmısın ? lütfen.
Vebaya
benncevap verdim sanıyordum cevapla tuşuna basmamışım kusura bakmayın

En barizi beş ağrısı tüm belirtilerin var hayırlı haber ben bile heyacanlandım senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…