- 22 Nisan 2017
- 889
- 363
- 53
- 37
Bir miktar cikar ama o kadar olmamasi lazim. Jelden bahsediyorsum di mi? Ucundan tutup biraz salla jel asagida toplansin. Halkayi kirdiktan sonra akabilir o yuzden dikkat etmek lazim. Sonra da vajinaya iyice ittirmek lazim. Tam ittirmiyosan geri geliyor olabilirKizlarr iyi gecelerr ben transfer olduktan sonra 3 gun fitil kullandim fitil yaramadi diye igne verdiler 30 tane vuruldum bugun fitile başladim ama fitili kullaninca yarisi idrarimla gidiyor yarisida iccamasirima fitil attiktan sonrada yatiyorum acaba ben yanlişmi kullaniyorum cunku attigim fitiller tekrar geri disari cikiyoo ne yapmaliyim????
canım fitil dediğin progestan tablet mi ? eğer öyleyse bende de oluyordu ama vajinaya yerleştirdikten sonra ayaklarını bi 10 15 dk kendine çekersen daha iyi olur birde bu dediklerimi yaptıktan sonra yine de bir kısmı dışarı çıkıyorsa zaten vücut alması gerekeni alıyor fazlasını dışarı atıyor öyle söylüyor drlarKizlarr iyi gecelerr ben transfer olduktan sonra 3 gun fitil kullandim fitil yaramadi diye igne verdiler 30 tane vuruldum bugun fitile başladim ama fitili kullaninca yarisi idrarimla gidiyor yarisida iccamasirima fitil attiktan sonrada yatiyorum acaba ben yanlişmi kullaniyorum cunku attigim fitiller tekrar geri disari cikiyoo ne yapmaliyim????
inşallah güzel olucak kuzum ikiz gebelikler hep kanamalı geçerSagol Mavicim. Sebebi konusunda bir sey demiyor dr. Yat ve dinlen devamli dedi. Anladigim icerde kanama olusmus ve bir kismi da durdukca pihtilasmis. O pihti da parca gibi dusunce aklim cikti bi an. O gun 20 dk filan yurumustum. Demek ki harekete gecirdi. Insallah hepimizin saglikla devam etsin.
sakın öyle düşünmeGeraniy çok sağol sanırım duaya ihtiyacımız var bu ara. Ya diyorum durmayacaklar yada beni üze ağlata gelecekler sanırım:)
Tuttum kendimi cnm ...10.gün yapıcam diye söz verdim.yani perşembe sabah ilk idrar ile yaparım :/
Yani onu bile yaparken nasıl heyecanlanmıcam bilmiyorum.[/QUOTE süpersin aslında doğrusu o ama ben aşırı tez canlıyım asla beklemem kendimi biliyorum..srnin pozitif yüzde yüz Eminim ve ikiz
Ben Euro olarak ödedim sabitlemiyorlar aşırı pahalı işlem ne yazık ki..kızlar bu euro aldı başını gidiyor dur durak bilmiyor dün akşam 5.47 idi bugün 5.65 olmuş allah bilir akşama kadar kaç olacak merkezle görüşüp kuru sabitleyen var mı aranızda
sen teklif etmiş miydin pekiBen Euro olarak ödedim sabitlemiyorlar aşırı pahalı işlem ne yazık ki..
Cnim sende mi umudunu kestin? bu sayfada hiç görmedim.sebebsiz tabi ben hariç.seninki düşük oluyordu galiba))mine arkadaşında galiba dusukleri var.oda donasyon deniyor.Herkese merhaba.. aranızda sebepsiz ınfertilite olup donasyona gıden varmı??
Yok etmedim..gelir gelmez ödedik zaten..görüşmeye başladığımda aklıma gelseydi belki kabul ederlerdi 1 ayda öyle çok arttı ki en az iki üç bin zarar siz bi teklif edin bencesen teklif etmiş miydin peki
Canım ne kadar güzel belirtmişsin duygularını.. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.. Ben kime benziycek konusunu hiç düşünmedim bile bugüne kadar. hatta donasyon konusunu da bile düşünmeden hemen yapmak istedim. yok benden değil , bana benzemiycek falan diye hiç ama hiç düşünmedim. o benim olucak. kendi canımdan kanımdan beslenicek. ayrıca anne babaya hiç benzemeyen normal yollarla doğan bir sürü çocuk var. olsun da , sağlıklı olsun da kime benzerse benzesin ne olucak yani.. Allah hepimizi hakkında hayırlısını versin.. Sağlıklı yavrular versin.. en önemlisi bu bence :)Yumurta donasyonu canim. Ben bana benzemeyecegi düşüncesini hamilelikten önce içime sindirmiştim canim. Şimdi bu öyle birseymi hamilelikte birşey olmasın diye okadar çabaladım ki kaybetmeyeyim diye.her türlü önlemi alıyorsun onun için.dogduktan sonra inanki o senin tamamen oluyor çünkü elimize direkt bi bebek vermiyorlar hamilelik doğum sütün gelmesi bunlar hep ona bağlanmak için zaten yeterli. Evet benim kızım bana benzemiyor tamamen eşime benziyor.ama.bazen bana nile benzettiklerinde okadar mutlu oluyorum ki.sana şunu söyleyeyim eşimle hatta geçen gün şunu bike konuştuk dedim ki şimdi tamamen bize ait bi bebek getirseler .kızımızı alsalar.ikimizde asla kabul etmeyiz.yani ona okadar bağlandık ki o ikimizin bi parçasından öteye g3cmis.bu konuda ben bunları yaşadım iyiki de allahım bu şekilde bana bir annelik tattırdı.okadar mutluyum ki.kizlar başlarda siz nasıl olacak nasıl benimsicem düşüncesinde olabilirisiniz ama inaninki bu çok uzak birşey olacak size.allahim herkese tattirsin bu güzel ve özel duyguları
bildiğim kadarıyla ampulu avuçta, ya da ılık suda iyice ısıtarak yaptığında iğne yeri ağrımıyor.Ay iyi bari canım sağol bu popo acısı nolcak mahvoldum ilk günden
Sagol Zazacim insallah. Allah hepimize saglikla nasip etsin insallah tum dileyenlereinşallah güzel olucak kuzum ikiz gebelikler hep kanamalı geçer
hep progesteron yetmiyor iki olduklarından onunçin iğne ve dinlenmek iyi geliyor
Öyle yapmaya çalışıyorum ama zor oluyor bu iki oldu hissettirmemeye çalışıyorum miniklerime, yatıyorum, inşallah dediğin gibidir Zaza74sakın öyle düşünme
inşallah kalıcaklar annesi
iki olduklarından öyle oluyor
kalp atışı duyulan bebişler derin tutunuyor ve düşme ihtimali düşük lüt*
ven rahat ol dinlen ve kötü düşünceleri kendinden uzak tut
Ben işleme karar verdiğimiz gibi ufak ufak almaya başlamıştım euro cnm sanırım 4.70 di aldığımda ilk.Sonra baktım artıyor 4.90 dan aldım bir kısmınıda.En son 1000 euro kalmıştı alınıcak ,bu arada euro 5.02 olmuştu aramıştım merkezi sabitlermisiniz diye ,maalesef yapamıyoruz zaten indirim yapmıştık dediler.O yüzden sabitleme yapmıyorlar.Euro artmış daha ne olsun onlar için :)kızlar bu euro aldı başını gidiyor dur durak bilmiyor dün akşam 5.47 idi bugün 5.65 olmuş allah bilir akşama kadar kaç olacak merkezle görüşüp kuru sabitleyen var mı aranızda
Vebayabildiğim kadarıyla ampulu avuçta, ya da ılık suda iyice ısıtarak yaptığında iğne yeri ağrımıyor.
Yeşilada, ben sana özelden birşeyler sormuştum, rica etsem cevaplayabilirmısın ? lütfen.
benncevap verdim sanıyordum cevapla tuşuna basmamışım kusura bakmayınbildiğim kadarıyla ampulu avuçta, ya da ılık suda iyice ısıtarak yaptığında iğne yeri ağrımıyor.
Yeşilada, ben sana özelden birşeyler sormuştum, rica etsem cevaplayabilirmısın ? lütfen.
En barizi beş ağrısı tüm belirtilerin var hayırlı haber ben bile heyacanlandım senin içinCanım baştan demiştim 10.gün yapıcam diye.Çook zor geçti zaman ama öncesinde yapıp hayalkırıklığı yaşamak istemedim.
Ne güzel hislerini söylemişsin çok teşekkürler inşallah dediğin gibidir.
Bakalım yarın sabah belli olur bu saatlerde :/
Şu an yine heyecanlandım:)
Yok çıkmazsa da yapıcak birşey yok kısmet böyleymiş dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?