Ay cok guzel olmus okurken gozlerim doldu. kac senedir bekliyordunuz kimbilir bu haberi. nasil sevinmistir babasi da kiyamam. birde biraz buyusun annesi bak ozaman gor babasi nasil sevecek karninda onlari :)

Mrhb ön hazırlık bulunduğun ülkede yapılıyor,Kıbrıs'ta progesteron değerini bakılır bide rahim kalınlığın ölçülür..Canım çok özel değilse neden yumurta donasyonu,polikistik over tedavi edilip sonuç alınabilen bi durum..Bendede herşey normal kendi yumurtam var ama döllenme problemi oluyor tüp bebeklerimde,hormonlar ,adet düzeni herşey çok normal ama talihsizlik işte..Donasyonla şansın çok daha yüksek çünkü genç donörlerden kaliteli yumurtalar alınıyor bol şans diliyorum

Ay cok guzel olmus okurken gozlerim doldu. kac senedir bekliyordunuz kimbilir bu haberi. nasil sevinmistir babasi da kiyamam. birde biraz buyusun annesi bak ozaman gor babasi nasil sevecek karninda onlari :)
Evleneli 8 sene oldu...ilk 1 sene uğraşmıştık sonra olmaz çocuk dedikleri için bıraktık.benim her konuda ilk denemem :)

Cok sevındım senın adına arkadasım hayırlısı ıle ınsallah ılk once embrıolarına sonrada yavruna kavusursun. ıstanbuldakı doktorum demıssın sen hangı doktorun tavsıyesı ıle gıttın kıbrısa bende bır gorunmek ısterım randovu alıp bana yardımcı olabılırmı yoksa benıde dırek kıbrısamı yonlendırır...

Ben bunu sordum biliyormusun 2 doz clexan artı coraspirin kanama yapmazmı dedim. Kanın pıhtılaştığı için normal insanların ki gibi olacak yani kanama olmaz dedi. Corasprin ise 7. Aydan sonra bebeğe zararlı o yüzden bıraktıracak. Clexan hem benim hem bebeğin sağlığı için devam malesef.. sorun ben kadar ciddi bilmiyorum ama kullanıyorjm

Yok canım arkadasım benım polıkıstık overım yok o cok sevdıgım bır arkadasımın ugrastıgı hastalık cukulata kıstı yanı bende yumurtta elde edılememesı problemı var yasımında etkısı varmıs doktorumun acıklaması bu yonde canım. Senın ılk denemen olmdıgı ıcın yumurtta donasyounda sana herhangı kolaylık saglanıyormu maddı olarak ?

Peki ikna oldumu esin?nekadar süreyle ikna oldu?tabi olduysa
ikna süreci bizde çok uzun gerçekleşti.nerdeyse 2 yıl sürdü.bu 2 yıl boyunca ne hayır dedi ne evet.konuyu hiç açmadı.açtığımda ya konuyu kapattı ya küslükle bitti sonu vsvs.. ama ben hep direndim.hiç bırakmadım istemekten,anlatmaktan,araştırmaktan..inancımı ve isteğimi gördü.arada restleştim de.annelik hakkıdır yahu bu,bunda olmaz demek olur mu!evet tamam olay çok kolay kabul görülecek bir durum değil,evet ben de hazmetmek için çok uğraştım,evet hala çekingelerim var ama çok şükür ki böyle bir imkan var.ya olmasaydı!ben elimden geleni yapma,gücüm sağlığım elverdiğince anne olmak için her metodu deneme taraftarıyım.gerisi Allah'tan.henüz araştırmalarım bitmedi,iş yoğunluğu da var.içime sinen merkez,doktor ve donörü bulduğum an inşallah aşama aşama herşeyi paylaşıyor olacağım.uzun lafın kısası sevgili arkadaşım,ben insiyatifi eşime hiç bırakmadım bu konuda.bana psikoloğum açıklamıştı.kadınlar içgüdüsel olarak anne olmaya programlanmış geliyorlarmış dünyaya.o yüzden bizim içimizde tükenmeyen bir güç ve istek varmış.erkeklerin bizim gibi hissetmemelerini anlamakla birlikte,destek ve birlik olamamamaları için bir sebep olmadığını;ebeveyn olamamanın ''çift hastalığı'' olarak görülmesi gerektiğini eklemişti.yani bizde yumurta yoksa işin sorumlusu sadece biz değiliz ya da erkekte sperm yoksa erkek sorumlu değil;hangi açıdan problem varsa ''bizim problemimiz'' olarak bakılırsa,çözümün kolay olacağını anlattı.(işin psikolojik boyutu için psikologla da görüşmüştüm) tüm bu öğrendiklerimle yaklaştım eşime.işim kolaylaştı.uzun uzun yazdım.kabul etmeyen eşler de okursa diye..Allah bu yolda hepimizin çabasını kabul ve kolay eylesin..

Ne güzel bir haber rabbim insallah devamini getirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin

Ne güzel bir haber rabbim insallah devamini getirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin
Canımm çok sağol.
Sen nasılsın?Daha iyi ol ne olur.Hepimiz sürece başlıyoruz ,mutlu oluyoruz ama devamını bilmiyoruz işte..
Bak bende bugün güzel haber aldım inşallah iyi devam eder.Sağlıklılarsa devam etsin diyorum.
Eminim sana bir sonrakinde ne güzel şeyler olucak.
Dualarım sizlerle

Yedi haftalık olduk iki defa kanama oldu benim. Bugün gittiğim Dr clexsanı kesmeli bence dedi iki arada bi derede kalıyor insan sonra murat bey pıhtılaşma olduğu için clexsan kesin devam dedi en az onikinci haftaya kadar o ne derse onu yapcam artık hakkımızda hayırlısı. Senin büyümüştür baya dimi :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Sevgisaygi cok uzgunum canim..inşallah bir sonraki sefer olur. Haberini bekliyordum ama uzucu sonuc oldu. Insallah cabuk toparlarsin

Tamam canım anladım,benim 2. Denemem olacak kendi yumurtamla 4 defa denedim 3 iptal 1 tanesinde sözde transfer oldu..Bu denemem tamamıyla ücretsiz olacak canım,İnşallah rabbim hepimizin yüzüne güler..

Sevgi Saygı arkadaşım kısmet değilmiş demekki,inşallah bi diğerki denemende sana sıkı sıkı tutunur bebişlerinÜzme kendini

Cok sagol tabi herkeze tesekkurler ben iyiyim iyi olucam yapicak birsey yok hayat devam ediyor yaşicaz iste bizde böyle insallah herşeyin sorunsuz gecer dualarim seninle kalbi guzel arkadasim rabbim gonlune gore versin hersey guzel olucak diye düsün

Tamam canım anladım,benim 2. Denemem olacak kendi yumurtamla 4 defa denedim 3 iptal 1 tanesinde sözde transfer oldu..Bu denemem tamamıyla ücretsiz olacak canım,İnşallah rabbim hepimizin yüzüne güler..
Insallah canım senınde bu sefer hersey yolunda gıder ve evlat hasretıne son verırsın senın ıcın dua edıcm arkadasım. 2 denemem demıssın arkadasım sana ozel bır durum mu yoksa ıkıncı denemeden sonra ucretsız mı oluyor ben bu kısmı anlayamadım kusura bakma... Anlayıs gostermenı dılıyorum canım arkadasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…