Canım eşime sabah 6 da verdim haberi :)
Whatsapp dan testi yolladım ve altına şöyle yazdım..
Babacim günaydın
Henüz kaç kişiyiz bilmiyorum ama ben şuan annemin karnındayım
Umarım sağlıklı şekilde ilerler ve dünyaya gelirim
O da 7 de uyandı ve gördü.Biliyordum hissettim diyor.Çok sevindi çok ..Bakalım inşallah iyi devam eder herşeyde bu mutluluk sürer cnm.Başından beri ikiz bence ve tuttu diyordu.Cumartesi görücez
Mrhb ön hazırlık bulunduğun ülkede yapılıyor,Kıbrıs'ta progesteron değerini bakılır bide rahim kalınlığın ölçülür..Canım çok özel değilse neden yumurta donasyonu,polikistik over tedavi edilip sonuç alınabilen bi durum..Bendede herşey normal kendi yumurtam var ama döllenme problemi oluyor tüp bebeklerimde,hormonlar ,adet düzeni herşey çok normal ama talihsizlik işte..Donasyonla şansın çok daha yüksek çünkü genç donörlerden kaliteli yumurtalar alınıyor bol şans diliyorumKızlar donasyon ayaptıran arkadaslarıma bır sorum olucak rıca etsem musaıt olan cevap verebılırmı... Yumurta donasyonu ıcın gıttıgımız ulkede bızden tedavı ıcın yenı tahlıllermı alınıyor yoksa bız turkıyede yaptırmıs oldugumuz tahlıl sonucları ılemı gıdıyoruz? bırde polıkıstık over olupta yumurtta donasyonundan sonuc alan arkadasım varmı ?
Teşekkür ederim:)ay çok sükür habere sevindim
Evleneli 8 sene oldu...ilk 1 sene uğraşmıştık sonra olmaz çocuk dedikleri için bıraktık.benim her konuda ilk denemem :)Ay cok guzel olmus okurken gozlerim doldu. kac senedir bekliyordunuz kimbilir bu haberi. nasil sevinmistir babasi da kiyamam. birde biraz buyusun annesi bak ozaman gor babasi nasil sevecek karninda onlari :)
Cok sevındım senın adına arkadasım hayırlısı ıle ınsallah ılk once embrıolarına sonrada yavruna kavusursun. ıstanbuldakı doktorum demıssın sen hangı doktorun tavsıyesı ıle gıttın kıbrısa bende bır gorunmek ısterım randovu alıp bana yardımcı olabılırmı yoksa benıde dırek kıbrısamı yonlendırır...Ben geçen sene yaptırdım yumurta donasyonunu. 2017 mayıs ayında.kıbrısa gittim. şu an da yaşamayananlamaz arkadaşımızın yaptırdığı yerde dünya tüp bebek Berk Angün 'de . 3 tane 3.gün embriyosu konuldu ve donmuşum da yoktu. ne yazık ki sonuç negatif oldu. oraya gitme kararımı tamamen ben verdim. burada oraya gidip gebe kalan arakadaşlarla görüştüm ve doktorun resmini ve geçmişini araştırdım ve içime sindi. o şekilde de gitmeye karar vermiştim. şu anda gittiğim gynolife a da ist.daki doktorumun tavsiyesi ile başladım. normal de benim transfer günüm 24 nisan idi fakat bende buradaki son kontrolümden sonra kanama başladı ve regl oldum. kıbrısa gidip eşimden sperm alındı ve embriyo oluşturuldu ama benim işlemim 1 ay sonraya kaldı. dün estrofeme başladıktan sonraki ilk kontrolüm vardı. son kontrol de 29 mayıs yani haftaya salı günü olucak. o zaman da gidiş belli olucak Kıbrısa. şu anda 4 tane embriyom beni bekliyor yani :) bu arada gittiğim yerden memnunum. doktoru Murat Önal çok bilgili, ilgili ve cana yakın bir doktor...İnşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur :)
9 gün kalcak olan benimKuzum sen 9 gün kalmıcakmıydın otelde?
Karıştırdım o zaman :)9 gün kalcak olan benim
Ben bunu sordum biliyormusun 2 doz clexan artı coraspirin kanama yapmazmı dedim. Kanın pıhtılaştığı için normal insanların ki gibi olacak yani kanama olmaz dedi. Corasprin ise 7. Aydan sonra bebeğe zararlı o yüzden bıraktıracak. Clexan hem benim hem bebeğin sağlığı için devam malesef.. sorun ben kadar ciddi bilmiyorum ama kullanıyorjmArtemissi ben yazmıştım, clexsan a devam dedi banada ama coraspini bırak dedi, sanırım çok büyük bi sorun yok pıhtılaşma yla ilgili ama sorun var. İki defa kanama oldu...sanırım hem coraspin hem clexsan fazlamı geldi bana bilmiyorum :) Seninle aynı merkezde tedavimiz
Yok canım arkadasım benım polıkıstık overım yok o cok sevdıgım bır arkadasımın ugrastıgı hastalık cukulata kıstı yanı bende yumurtta elde edılememesı problemı var yasımında etkısı varmıs doktorumun acıklaması bu yonde canım. Senın ılk denemen olmdıgı ıcın yumurtta donasyounda sana herhangı kolaylık saglanıyormu maddı olarak ?Mrhb ön hazırlık bulunduğun ülkede yapılıyor,Kıbrıs'ta progesteron değerini bakılır bide rahim kalınlığın ölçülür..Canım çok özel değilse neden yumurta donasyonu,polikistik over tedavi edilip sonuç alınabilen bi durum..Bendede herşey normal kendi yumurtam var ama döllenme problemi oluyor tüp bebeklerimde,hormonlar ,adet düzeni herşey çok normal ama talihsizlik işte..Donasyonla şansın çok daha yüksek çünkü genç donörlerden kaliteli yumurtalar alınıyor bol şans diliyorum
ikna süreci bizde çok uzun gerçekleşti.nerdeyse 2 yıl sürdü.bu 2 yıl boyunca ne hayır dedi ne evet.konuyu hiç açmadı.açtığımda ya konuyu kapattı ya küslükle bitti sonu vsvs.. ama ben hep direndim.hiç bırakmadım istemekten,anlatmaktan,araştırmaktan..inancımı ve isteğimi gördü.arada restleştim de.annelik hakkıdır yahu bu,bunda olmaz demek olur mu!evet tamam olay çok kolay kabul görülecek bir durum değil,evet ben de hazmetmek için çok uğraştım,evet hala çekingelerim var ama çok şükür ki böyle bir imkan var.ya olmasaydı!ben elimden geleni yapma,gücüm sağlığım elverdiğince anne olmak için her metodu deneme taraftarıyım.gerisi Allah'tan.henüz araştırmalarım bitmedi,iş yoğunluğu da var.içime sinen merkez,doktor ve donörü bulduğum an inşallah aşama aşama herşeyi paylaşıyor olacağım.uzun lafın kısası sevgili arkadaşım,ben insiyatifi eşime hiç bırakmadım bu konuda.bana psikoloğum açıklamıştı.kadınlar içgüdüsel olarak anne olmaya programlanmış geliyorlarmış dünyaya.o yüzden bizim içimizde tükenmeyen bir güç ve istek varmış.erkeklerin bizim gibi hissetmemelerini anlamakla birlikte,destek ve birlik olamamamaları için bir sebep olmadığını;ebeveyn olamamanın ''çift hastalığı'' olarak görülmesi gerektiğini eklemişti.yani bizde yumurta yoksa işin sorumlusu sadece biz değiliz ya da erkekte sperm yoksa erkek sorumlu değil;hangi açıdan problem varsa ''bizim problemimiz'' olarak bakılırsa,çözümün kolay olacağını anlattı.(işin psikolojik boyutu için psikologla da görüşmüştüm) tüm bu öğrendiklerimle yaklaştım eşime.işim kolaylaştı.uzun uzun yazdım.kabul etmeyen eşler de okursa diye..Allah bu yolda hepimizin çabasını kabul ve kolay eylesin..Peki ikna oldumu esin?nekadar süreyle ikna oldu?tabi olduysa
Kızlar ben hamileyimmmm
Sabah 06.10 da uyandım ve uyanmadan 5 dk önce rüyamda hamilelik testi yapıp sonucumda 2 çizgi görerek uyandım.Birden kalktım ve testi yaptım hemen .Allahım sağlıklı gelicekse ,hayırlısıysa burda iki çizgi olsun dedim...
Test 20 sn içinde çift çizgi çıkardı.Rüyamı 5 dk ara ile resmen yaşadım:)
Belirtilerimi gün be gün yaşamıştım...Resmen hepsini ilk gunden itibaren yasadim tek tek.
Umarim herkes bu yolda anne baba olur.
Insallah benimde herseyim saglikla ilerler..Suan icin tek umidim bu..
Iyi ki sizinle burda tanistim ve bu yolculuga basladim..
Hersey guzel olucak.
Ne olur stress yapmamaya calisin.Ben cok zorlandim ama 10.gun yapicam demistim testi ve bugun sabah erkende olsa yaptim ve su an tüm stress bitti şükürler olsun :)
Artık huzurluyum...
Tekrar diyorum inşallah sağlıkla ilerler.
Bir anne ve baba adayıyız artık ve hepinize dua edicem bugün yine...
Test sonucumu ekliyorum
Canımm çok sağol.Ne güzel bir haber rabbim insallah devamini getirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin
testten 10 gün sonra canım. bi 10 gün sonra da kalp atışları duyuluyor.Kızlar keseyi ne zaman görebiriz ?
Kalp atışı ne zaman ?
Yedi haftalık olduk iki defa kanama oldu benim. Bugün gittiğim Dr clexsanı kesmeli bence dedi iki arada bi derede kalıyor insan sonra murat bey pıhtılaşma olduğu için clexsan kesin devam dedi en az onikinci haftaya kadar o ne derse onu yapcam artık hakkımızda hayırlısı. Senin büyümüştür baya dimi :) sağlıkla kucağına alırsın inşallahBen bunu sordum biliyormusun 2 doz clexan artı coraspirin kanama yapmazmı dedim. Kanın pıhtılaştığı için normal insanların ki gibi olacak yani kanama olmaz dedi. Corasprin ise 7. Aydan sonra bebeğe zararlı o yüzden bıraktıracak. Clexan hem benim hem bebeğin sağlığı için devam malesef.. sorun ben kadar ciddi bilmiyorum ama kullanıyorjm
Tamam canım anladım,benim 2. Denemem olacak kendi yumurtamla 4 defa denedim 3 iptal 1 tanesinde sözde transfer oldu..Bu denemem tamamıyla ücretsiz olacak canım,İnşallah rabbim hepimizin yüzüne güler..Yok canım arkadasım benım polıkıstık overım yok o cok sevdıgım bır arkadasımın ugrastıgı hastalık cukulata kıstı yanı bende yumurtta elde edılememesı problemı var yasımında etkısı varmıs doktorumun acıklaması bu yonde canım. Senın ılk denemen olmdıgı ıcın yumurtta donasyounda sana herhangı kolaylık saglanıyormu maddı olarak ?
Canımm çok sağol.
Sen nasılsın?Daha iyi ol ne olur.Hepimiz sürece başlıyoruz ,mutlu oluyoruz ama devamını bilmiyoruz işte..
Bak bende bugün güzel haber aldım inşallah iyi devam eder.Sağlıklılarsa devam etsin diyorum.
Eminim sana bir sonrakinde ne güzel şeyler olucak.
Dualarım sizlerle
Insallah canım senınde bu sefer hersey yolunda gıder ve evlat hasretıne son verırsın senın ıcın dua edıcm arkadasım. 2 denemem demıssın arkadasım sana ozel bır durum mu yoksa ıkıncı denemeden sonra ucretsız mı oluyor ben bu kısmı anlayamadım kusura bakma... Anlayıs gostermenı dılıyorum canım arkadasımTamam canım anladım,benim 2. Denemem olacak kendi yumurtamla 4 defa denedim 3 iptal 1 tanesinde sözde transfer oldu..Bu denemem tamamıyla ücretsiz olacak canım,İnşallah rabbim hepimizin yüzüne güler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?