- 28 Haziran 2017
- 522
- 556
- 103
- 40
Yok canım ne demek seve seve yazarım,geçen yılki denememde kendileri kaynaklı bi sorundan dolayı negatif oldu,doktorumuz aradı ve durumu anlattı ücretsiz yapacağı sözünü verdi..Yeni bi donörle başlıyoruz ,adet olmayı bekliyorum canım,inşallah bayramdan önce transferim olacakInsallah canım senınde bu sefer hersey yolunda gıder ve evlat hasretıne son verırsın senın ıcın dua edıcm arkadasım. 2 denemem demıssın arkadasım sana ozel bır durum mu yoksa ıkıncı denemeden sonra ucretsız mı oluyor ben bu kısmı anlayamadım kusura bakma... Anlayıs gostermenı dılıyorum canım arkadasım
cok sevındım ınsallah hayırlısı olur senın adına canım onların yanlıs ıslem yaptıgını turkıyedekı doktorun mu fark ettı yoksa ordan mı aradılar senı canım ?Yok canım ne demek seve seve yazarım,geçen yılki denememde kendileri kaynaklı bi sorundan dolayı negatif oldu,doktorumuz aradı ve durumu anlattı ücretsiz yapacağı sözünü verdi..Yeni bi donörle başlıyoruz ,adet olmayı bekliyorum canım,inşallah bayramdan önce transferim olacak
Canımsım herşey güzel olucakCok sagol tabi herkeze tesekkurler ben iyiyim iyi olucam yapicak birsey yok hayat devam ediyor yaşicaz iste bizde böyle insallah herşeyin sorunsuz gecer dualarim seninle kalbi guzel arkadasim rabbim gonlune gore versin hersey guzel olucak diye düsün
Yaptığım ayda laborda yurtdışında kullandıkları ilaçta sorun olmuş tabi bu sonradan farkedilmiş,o ayki bütün denemeler negatif olmuş canım..Yok Kıbrıs'taki doktorum aradı durumu anlattı..Ben yurtdışında yaşıyorum canım Türkiye'de değilimTamam canım anladım,benim 2. Denemem olacak kendi yumurtamla 4 defa denedim 3 iptal 1 tanesinde sözde transfer oldu..Bu denemem tamamıyla ücretsiz olacak canım,İnşallah rabbim hepimizin yüzüne güler..
Anladım arkadasım onların aramaası bence cok guzel bır durum demekkı guvenılır bır yer hastane ısmı nedır senın gıttıgın kıbrısta sanırı canım olemı sen nasıl ulastın onlara ınternet yolu ılemı yoksa tavsıye uzerınemı ? Bırde senın yapmıs oldugun masraf neydı arkadasım ılk denemende ?Yaptığım ayda laborda yurtdışında kullandıkları ilaçta sorun olmuş tabi bu sonradan farkedilmiş,o ayki bütün denemeler negatif olmuş canım..Yok Kıbrıs'taki doktorum aradı durumu anlattı..Ben yurtdışında yaşıyorum canım Türkiye'de değilim
Cnim okadar açıklayıcı anlamlı yazmissin ki,bir an bu yazdıklarında kendimi gordum,inan sen nasıl anlattiysan, bizdede durumlar aynı. Rabbim gonlundeki nur tez zam and kabir etsin Arkadaşım...ikna süreci bizde çok uzun gerçekleşti.nerdeyse 2 yıl sürdü.bu 2 yıl boyunca ne hayır dedi ne evet.konuyu hiç açmadı.açtığımda ya konuyu kapattı ya küslükle bitti sonu vsvs.. ama ben hep direndim.hiç bırakmadım istemekten,anlatmaktan,araştırmaktan..inancımı ve isteğimi gördü.arada restleştim de.annelik hakkıdır yahu bu,bunda olmaz demek olur mu!evet tamam olay çok kolay kabul görülecek bir durum değil,evet ben de hazmetmek için çok uğraştım,evet hala çekingelerim var ama çok şükür ki böyle bir imkan var.ya olmasaydı!ben elimden geleni yapma,gücüm sağlığım elverdiğince anne olmak için her metodu deneme taraftarıyım.gerisi Allah'tan.henüz araştırmalarım bitmedi,iş yoğunluğu da var.içime sinen merkez,doktor ve donörü bulduğum an inşallah aşama aşama herşeyi paylaşıyor olacağım.uzun lafın kısası sevgili arkadaşım,ben insiyatifi eşime hiç bırakmadım bu konuda.bana psikoloğum açıklamıştı.kadınlar içgüdüsel olarak anne olmaya programlanmış geliyorlarmış dünyaya.o yüzden bizim içimizde tükenmeyen bir güç ve istek varmış.erkeklerin bizim gibi hissetmemelerini anlamakla birlikte,destek ve birlik olamamamaları için bir sebep olmadığını;ebeveyn olamamanın ''çift hastalığı'' olarak görülmesi gerektiğini eklemişti.yani bizde yumurta yoksa işin sorumlusu sadece biz değiliz ya da erkekte sperm yoksa erkek sorumlu değil;hangi açıdan problem varsa ''bizim problemimiz'' olarak bakılırsa,çözümün kolay olacağını anlattı.(işin psikolojik boyutu için psikologla da görüşmüştüm) tüm bu öğrendiklerimle yaklaştım eşime.işim kolaylaştı.uzun uzun yazdım.kabul etmeyen eşler de okursa diye..Allah bu yolda hepimizin çabasını kabul ve kolay eylesin..
Canım ben Halil İbrahim Tekinde yaptım,Benim bi tanıdığım 25 yıl sonra hitte çocuk sahibi oldu o tavsiye etti canım,diğer merkezleri bilmiyorum ama aşağı yukarı hepsi aynıdır bence..Ben 5000 euro verdim dondurulmuşlar dahil,ilaçtır ulaşım konaklama hepsi ekstra canımAnladım arkadasım onların aramaası bence cok guzel bır durum demekkı guvenılır bır yer hastane ısmı nedır senın gıttıgın kıbrısta sanırı canım olemı sen nasıl ulastın onlara ınternet yolu ılemı yoksa tavsıye uzerınemı ? Bırde senın yapmıs oldugun masraf neydı arkadasım ılk denemende ?
Endometrium orantılı olması güzel ama en önemli rahmin dib köşelerin sağlıklı olması bebiş ordan yapışırKızlar birsey soracagim endometrium un her yeri aynı kalinlikta olmayinca bebek tutunamiyor mu
Canım bugün dr a gittim şu an 2 dr a birden gidiyorum biri tüp bebek dr u o bana endometrium düzensiz olursa dünyanın en kaliteli embriyosu bile konsa tutunamaz dedi Prof dr a sordum o da rahim zaten v şeklinde en önemli yeri alt uc noktası dedi birleşim yeri yani aklım karıştı bnm de acaba aramızda endometrium u düzensiz kalinlasip da hamile kalan var miEndometrium orantılı olması güzel ama en önemli rahmin dib köşelerin sağlıklı olması bebiş ordan yapışır
Büyüdü maşallah. İnşallah sağlıkla devam eder hepimizin. Şahsi fikrimi soruyorsan tabii değerlere de bakmak lazım ama kan pıhtılaşması çoookkkk önemli. Dolayısıyla bende clexanı devam etmenden yanayım. Hem kendi hem bebeğinin sağlığı için. Bu vazgeçebileceğin almasamda olur diyebileceğin bir durum değil benceYedi haftalık olduk iki defa kanama oldu benim. Bugün gittiğim Dr clexsanı kesmeli bence dedi iki arada bi derede kalıyor insan sonra murat bey pıhtılaşma olduğu için clexsan kesin devam dedi en az onikinci haftaya kadar o ne derse onu yapcam artık hakkımızda hayırlısı. Senin büyümüştür baya dimi :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Gynolife da yaptırıyorsun degil mi?9 gün kalcak olan benim
Kızlar ben hamileyimmmm
Sabah 06.10 da uyandım ve uyanmadan 5 dk önce rüyamda hamilelik testi yapıp sonucumda 2 çizgi görerek uyandım.Birden kalktım ve testi yaptım hemen .Allahım sağlıklı gelicekse ,hayırlısıysa burda iki çizgi olsun dedim...
Test 20 sn içinde çift çizgi çıkardı.Rüyamı 5 dk ara ile resmen yaşadım:)
Belirtilerimi gün be gün yaşamıştım...Resmen hepsini ilk gunden itibaren yasadim tek tek.
Umarim herkes bu yolda anne baba olur.
Insallah benimde herseyim saglikla ilerler..Suan icin tek umidim bu..
Iyi ki sizinle burda tanistim ve bu yolculuga basladim..
Hersey guzel olucak.
Ne olur stress yapmamaya calisin.Ben cok zorlandim ama 10.gun yapicam demistim testi ve bugun sabah erkende olsa yaptim ve su an tüm stress bitti şükürler olsun :)
Artık huzurluyum...
Tekrar diyorum inşallah sağlıkla ilerler.
Bir anne ve baba adayıyız artık ve hepinize dua edicem bugün yine...
Test sonucumu ekliyorum
Canım çok sevindim sonucun pozitif olmasına. Allah kucağına almayı da nasip etsin.
Canim sen nerede başladın, hangi merkez?Kizlar bugun adet oldum yarin randevum var igneye adetin 3 veya 4 gunu baslaniyormus galiba ilk denemem olcak bana neler tavsiye edersiniz saglikli yumurta toplanmasi icin
Allah yardimcin olsunTransfer saat 14.00 de..saat 12 de gelip alıcaklar otelden..sıkışık olmam gerekli ama otelde içersem işleme kadar dayanamayabilirim..tok gelebilirsin dediler..makyaj yapabilirsin ama asla koku parfüm filan olmayacak dediler..neden acaba bilen var mıbi de acı oluyor mu işlem sırasında?valla çok heyecanlıyım tüm ayrıntıları yazıcam bitince..nolur dua edin aklınıza geleyim
Ben yurt disindayim burada yasak olmadigi icin burada denemek istedikCanim sen nerede başladın, hangi merkez?
Çok sağolunAllah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?