Yok canım ne demek seve seve yazarım,geçen yılki denememde kendileri kaynaklı bi sorundan dolayı negatif oldu,doktorumuz aradı ve durumu anlattı ücretsiz yapacağı sözünü verdi..Yeni bi donörle başlıyoruz ,adet olmayı bekliyorum canım,inşallah bayramdan önce transferim olacak

cok sevındım ınsallah hayırlısı olur senın adına canım onların yanlıs ıslem yaptıgını turkıyedekı doktorun mu fark ettı yoksa ordan mı aradılar senı canım ?

Tamam canım anladım,benim 2. Denemem olacak kendi yumurtamla 4 defa denedim 3 iptal 1 tanesinde sözde transfer oldu..Bu denemem tamamıyla ücretsiz olacak canım,İnşallah rabbim hepimizin yüzüne güler..
Yaptığım ayda laborda yurtdışında kullandıkları ilaçta sorun olmuş tabi bu sonradan farkedilmiş,o ayki bütün denemeler negatif olmuş canım..Yok Kıbrıs'taki doktorum aradı durumu anlattı..Ben yurtdışında yaşıyorum canım Türkiye'de değilim

Anladım arkadasım onların aramaası bence cok guzel bır durum demekkı guvenılır bır yer hastane ısmı nedır senın gıttıgın kıbrısta sanırı canım olemı sen nasıl ulastın onlara ınternet yolu ılemı yoksa tavsıye uzerınemı ? Bırde senın yapmıs oldugun masraf neydı arkadasım ılk denemende ?

Cnim okadar açıklayıcı anlamlı yazmissin ki,bir an bu yazdıklarında kendimi gordum,inan sen nasıl anlattiysan, bizdede durumlar aynı. Rabbim gonlundeki nur tez zam and kabir etsin Arkadaşım...

Canım ben Halil İbrahim Tekinde yaptım,Benim bi tanıdığım 25 yıl sonra hitte çocuk sahibi oldu o tavsiye etti canım,diğer merkezleri bilmiyorum ama aşağı yukarı hepsi aynıdır bence..Ben 5000 euro verdim dondurulmuşlar dahil,ilaçtır ulaşım konaklama hepsi ekstra canım

Kızlar nasılsınız ? Şifremi unuttum bir süre giremedim. Birde işler çok yoğun, anca fırsat buldum.

Endometrium orantılı olması güzel ama en önemli rahmin dib köşelerin sağlıklı olması bebiş ordan yapışır
Canım bugün dr a gittim şu an 2 dr a birden gidiyorum biri tüp bebek dr u o bana endometrium düzensiz olursa dünyanın en kaliteli embriyosu bile konsa tutunamaz dedi Prof dr a sordum o da rahim zaten v şeklinde en önemli yeri alt uc noktası dedi birleşim yeri yani aklım karıştı bnm de acaba aramızda endometrium u düzensiz kalinlasip da hamile kalan var mi

Büyüdü maşallah. İnşallah sağlıkla devam eder hepimizin. Şahsi fikrimi soruyorsan tabii değerlere de bakmak lazım ama kan pıhtılaşması çoookkkk önemli. Dolayısıyla bende clexanı devam etmenden yanayım. Hem kendi hem bebeğinin sağlığı için. Bu vazgeçebileceğin almasamda olur diyebileceğin bir durum değil bence

Transfer saat 14.00 de..saat 12 de gelip alıcaklar otelden..sıkışık olmam gerekli ama otelde içersem işleme kadar dayanamayabilirim..tok gelebilirsin dediler..makyaj yapabilirsin ama asla koku parfüm filan olmayacak dediler..neden acaba bilen var mıbi de acı oluyor mu işlem sırasında?valla çok heyecanlıyım tüm ayrıntıları yazıcam bitince..nolur dua edin aklınıza geleyim

Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…