Haklısın bende öyle düşünüyorum... aynen devam:)

Transferin İki deyse birde su içmeye başlamalısın hemen almıyorlar çünkü erkenden sıkışık olma, korkulacak hiç Bişey yok transferde muayene gibi düşün, ve çok rahat ol inşallah bebişler dönersin:)

Canım tavsiyem şu olur;
13.00 de su iç ama bence abartma,ben 1 litre su ve 1 bardak havuç suyu ile girmiştim.
Muayene de simir testi alınıyor gibi düşün.
Transfer sırasında hiç birşey hissetmiyorsun:)
Benim sadece o maşa canımı yaktı açtırdıkları.Ama benim rahmimde dönük belki de ondan bilemiyorum.Hiç korkma 3-4 dk sürmüyor.
Bana parfüm falan bişey demediler.Sürmedim ama öyle bir şey dememişlerdi.

Ben varım benimde hep duzensizdi..Hazirlayan doktorum kalınlık güzelse sağlıklı bir embriyo ile şansın %50 dedi..Sonra newyork üniversitesi tup bebek bölüm başkanı bir hocanin yazısını okumustum..Eger endometrium kalınlığı 9 mm geçiyorsa 3 katmanı onemsemiyoruz diyordu..Benim doktorumda kalınlık önemli, o üç katmanı tolere edecek demişti.. çok şükürki bende öyle oldu, iki minige ev sahipligi yapiyor Şimdi.. .:) Bu arada benim endometriumun en kalinligi 9.8 mm di ama 3 katman değildi.. Yanı her yeri eşit kalınlıkta değildi.. .

Tamam canım olumlu olsun da acısın o kadar umarım herşey yolunda gider senşn gibi güzel haber alırum ben de :)

Canim, tüm kalbim ile herseyin iyi gitmesini diliyorum, insallah hayirlisiyla o güzel positiv enerjin ile mutlu

Evet dizara, Dr Murat Önal ile tel görüsmem den sonra kesin oraya karar verdim... Nasip kismet umarim dogru karar vermisimdir
Ben kendisinde tedavi gördüm. Diğer merkezlerigidip görmedim, başka yerde herhangi bir tecrübem yok dolayısı ile bir karşılaştırma yapamayacağım. Ama Murat önal candır, adamdır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…