Haklısın bende öyle düşünüyorum... aynen devam:)Büyüdü maşallah. İnşallah sağlıkla devam eder hepimizin. Şahsi fikrimi soruyorsan tabii değerlere de bakmak lazım ama kan pıhtılaşması çoookkkk önemli. Dolayısıyla bende clexanı devam etmenden yanayım. Hem kendi hem bebeğinin sağlığı için. Bu vazgeçebileceğin almasamda olur diyebileceğin bir durum değil bence
Transferin İki deyse birde su içmeye başlamalısın hemen almıyorlar çünkü erkenden sıkışık olma, korkulacak hiç Bişey yok transferde muayene gibi düşün, ve çok rahat ol inşallah bebişler dönersin:)Transfer saat 14.00 de..saat 12 de gelip alıcaklar otelden..sıkışık olmam gerekli ama otelde içersem işleme kadar dayanamayabilirim..tok gelebilirsin dediler..makyaj yapabilirsin ama asla koku parfüm filan olmayacak dediler..neden acaba bilen var mıbi de acı oluyor mu işlem sırasında?valla çok heyecanlıyım tüm ayrıntıları yazıcam bitince..nolur dua edin aklınıza geleyim
Canım tavsiyem şu olur;Transfer saat 14.00 de..saat 12 de gelip alıcaklar otelden..sıkışık olmam gerekli ama otelde içersem işleme kadar dayanamayabilirim..tok gelebilirsin dediler..makyaj yapabilirsin ama asla koku parfüm filan olmayacak dediler..neden acaba bilen var mıbi de acı oluyor mu işlem sırasında?valla çok heyecanlıyım tüm ayrıntıları yazıcam bitince..nolur dua edin aklınıza geleyim
Ben varım benimde hep duzensizdi..Hazirlayan doktorum kalınlık güzelse sağlıklı bir embriyo ile şansın %50 dedi..Sonra newyork üniversitesi tup bebek bölüm başkanı bir hocanin yazısını okumustum..Eger endometrium kalınlığı 9 mm geçiyorsa 3 katmanı onemsemiyoruz diyordu..Benim doktorumda kalınlık önemli, o üç katmanı tolere edecek demişti.. çok şükürki bende öyle oldu, iki minige ev sahipligi yapiyor Şimdi.. .:) Bu arada benim endometriumun en kalinligi 9.8 mm di ama 3 katman değildi.. Yanı her yeri eşit kalınlıkta değildi.. .Canım bugün dr a gittim şu an 2 dr a birden gidiyorum biri tüp bebek dr u o bana endometrium düzensiz olursa dünyanın en kaliteli embriyosu bile konsa tutunamaz dedi Prof dr a sordum o da rahim zaten v şeklinde en önemli yeri alt uc noktası dedi birleşim yeri yani aklım karıştı bnm de acaba aramızda endometrium u düzensiz kalinlasip da hamile kalan var mi
Tamam canım çok teşekkür ederim :))Transferin İki deyse birde su içmeye başlamalısın hemen almıyorlar çünkü erkenden sıkışık olma, korkulacak hiç Bişey yok transferde muayene gibi düşün, ve çok rahat ol inşallah bebişler dönersin:)
Tamam canım olumlu olsun da acısın o kadar umarım herşey yolunda gider senşn gibi güzel haber alırum ben de :)Canım tavsiyem şu olur;
13.00 de su iç ama bence abartma,ben 1 litre su ve 1 bardak havuç suyu ile girmiştim.
Muayene de simir testi alınıyor gibi düşün.
Transfer sırasında hiç birşey hissetmiyorsun:)
Benim sadece o maşa canımı yaktı açtırdıkları.Ama benim rahmimde dönük belki de ondan bilemiyorum.Hiç korkma 3-4 dk sürmüyor.
Bana parfüm falan bişey demediler.Sürmedim ama öyle bir şey dememişlerdi.
Haydi güzel haberlerle gel inşallah :)heyecan yapma :)Tamam canım olumlu olsun da acısın o kadar umarım herşey yolunda gider senşn gibi güzel haber alırum ben de :)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinDünya Tüp Bebek Berk Angün
Merkez yeni yerine geçti ve çok güzel
Teşekkür ederim .Sizlere de nasip olsunAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Anladim canim, bend e yurtdisindayim ondan sordum. Kibristasiniz simdi demek, hangi merkeze karar verdiniz? gynohife, bahçeci?Ben yurt disindayim burada yasak olmadigi icin burada denemek istedik
Ben tüp denedim de gerçekten beklemek çok zor hakkinizda hayırlısı insallahAnladım canım ama işte bu süreç insanı deli ediyomuş takıntılı yapıyomuş onu anladımm :)
Evet dizara, Dr Murat Önal ile tel görüsmem den sonra kesin oraya karar verdim... Nasip kismet umarim dogru karar vermisimdirGynolife da yaptırıyorsun degil mi?
Merhaba caglacansu, donasyon mu? Nerde yaptiriyorsun?Ben yurt disindayim burada yasak olmadigi icin burada denemek istedik
Canim, tüm kalbim ile herseyin iyi gitmesini diliyorum, insallah hayirlisiyla o güzel positiv enerjin ile mutluTransfer saat 14.00 de..saat 12 de gelip alıcaklar otelden..sıkışık olmam gerekli ama otelde içersem işleme kadar dayanamayabilirim..tok gelebilirsin dediler..makyaj yapabilirsin ama asla koku parfüm filan olmayacak dediler..neden acaba bilen var mıbi de acı oluyor mu işlem sırasında?valla çok heyecanlıyım tüm ayrıntıları yazıcam bitince..nolur dua edin aklınıza geleyim
Dönersin...haberlerini dört gözle bekliyorumCanim, tüm kalbim ile herseyin iyi gitmesini diliyorum, insallah hayirlisiyla o güzel positiv enerjin ile mutlu
Çok teşekkür ederim allah güzel gönlünüze göre versinDönersin...haberlerini dört gözle bekliyorum
Ben tanıştım İçim rahat güveniyorum umarım da gönlümüze göre olur canımEvet dizara, Dr Murat Önal ile tel görüsmem den sonra kesin oraya karar verdim... Nasip kismet umarim dogru karar vermisimdir
Ben kendisinde tedavi gördüm. Diğer merkezlerigidip görmedim, başka yerde herhangi bir tecrübem yok dolayısı ile bir karşılaştırma yapamayacağım. Ama Murat önal candır, adamdır :)Evet dizara, Dr Murat Önal ile tel görüsmem den sonra kesin oraya karar verdim... Nasip kismet umarim dogru karar vermisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?