Gunaydin herkeze öncelikle hamile olan arkadaşlar rabbim devami getirsin saglikla kucaginiza alin insallah ben kendime geldim toparlandim yapicak bir seý yok aglamak sizlanmakda fayda etmiyor herşey rabbinden ol derse olur ve pes etmicem suan kanamam var düşurüyorum bebişlerimi nasip degilmiş en kisa surede dondurulmuş bebişlerimi koydurmak istiyorum hemen yapiliyormu bu islem yoksa beklememmi gerekir bilen arkadaşlarim bana yazabilirmi

sağol canım ya bunu duyduğuma sevindim

istersen hemen deneyebilirsin bana hit öyle demişti

Günlerdir sessizce takip ediyordum sabah ilk iş kulübe girmek oldu haberini almak için çok mutlu oldum arkadaşım sağlıkla büyüt ve sağlıkla kucağına al inşallah bebişleri :) ve tabiki duanda hepimize yer ver lütfen hamilelerin duaları kabul olur.

Kuzum yaa Allah yardımcın olsun inşallah bir dahaki sefere lütfen kendini yıpratmadan yaşa acını Rabbim büyüktür birgün hepimize anneliği tattıracak çünkü bizler emek veriyoruz herşeyimizş ortaya koyuyoruz Rabbim cevapsız bırakmaz inan ve şöyle düşün daha iyisi daha hayırlısı olacağı için bu sefer olmadı. İnan hepimiz manen yanındayız

Canım çok tesekkur ederimm :)
Evet güzel sonuçla karşılaştım şükürler olsun.Hepinize dua ediyorum , tüm isteyen arkadaşlarıma herkese

Çok mutlu oldum kendini toparladığına canım .Görüceksin hersey daha güzel olucak.

Sevgi çok geçmiş olsun çabuk toparlanman sevindirici ewet bizler güçlü ve sabırlı kadınlarız gerçekten. Bu sefer olucak ne zaman kendini hazır hissediyosanh o zaman başlamalısın

Heyecanlıyım.. sabah yine klasik erkenden kalktım..sıkı bir kahvaltı ettim..deniz kenarına yürüyüşe geldim..ananas ve havuç suyu söyledim şimdi kendime..ruhumu dinlendirmeye çalışıyorum..sakin olmak önemli ki bebekler konuk olacakları sakin huzurlu karnı bulabilsinler..biraz karnım ağrıyor sanırım stresten ya da ilaçlardan..umarım bir problem olmaz ve transfer iyi geçer..ayrıntıları yazmaya devam edicem..nolur dua edin aklınızdan geçirin olsun bu kadın da Emeklerinin karşılığını bebeğini alsın gelsin deyin:)

İnşallah dualarımız bugun seninle:)

Hiç strees yapma ,o karın ağrısı heyecandan oluyor:)
Ohh mis gibi havuç suları yarasın inşallah.
Şimdi tatil yapan göbişe giricekler mis gibi hava dolu:)
Bol bol dua edicem.Transfer esnasında dua et ,hiçbirşeye takılma.
Haydi arkadaşım güzel günler seni bekler inşallah

Nasıl iyi geliyorsunuz anlatmam..damdan düşenin halini ancak damdan düşen anlar..iki yakın arkadaşımla paylaşıyorum normalde herşeyimi ama burda tıkandık çünkü konudan uzaklar..bu dayanışma çok önemli..iyiki varsanız tanımasam da duamdasınız:)

Resmen hayatim siz oldunuz:) hergun yarin su transfere gircek bakayim napti su test yapcakti ne cikti:) sevinciniz bizimde sevincimiz uzuntumuz hepimizin uzuntusu oldu.yuzlerimizi gormeden birbirimize verdigimiz destek inanilmaz.allah bu yolda hepimizin yardimcisi olsun ins.su mubarek gunde allahim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.

Eşim ve ben kimseyle paylaşmadık ve paylaşmıcaz...
Gün geliyor arkadaşı bile yamuk yapıyor insana.O yüzden bence hiç bahsetmeseydin bile..Çok yakın dostlarım var ama hayat bu ne olucağı belli olmuyor.Kimseye söyleme sen yine de..Bizi bizden başkası anlamaz kuzum:)Burda dök içini :)

Ben rahmin durumuna bakılıp ona göre konulabilir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…