Hayırlı olsun transferin.. Allah ellerinden tutsun inşallah

Yanı en az 7000 euro olması lazım olemı arkadasım yanı dıyer masraflarla beraber buluyordur heralde anladım arkadasım bılgın ıcın cok tesekkur ederım

Arkadaşlar gebelik testini sizce özel labaratuvardamı vermeliyim?
Özel hastaneye gidiyorum normalde ama şimdi bu testi orda doktorun yazması gerekicek ,birsürü sorular falan?Acaba ne yapsam ki?
Benim kendi doktorum Başka şehirde biliyorsunuz.Kese görmeye ona giderim nasip olursa ama sanırım Ankara da da başka bir doktor bulmam lazım acil bir durumda

Kesinlikle iyi bir doktor bulman lazım Ankara’da. Acil durumlar için gerekli. İkili testler falan nerde olacak eğer olursa? Ben 15 günde bir gidiyorum doktora ilaçları yazdırıyorum muayene oluyorum. Rutin kan testlerimi, rutin troid kontrolüm, ikili test, şeker yüklemesi, renkli ultrason... bunlar acil bir durum olmaz ise rutin yaptıracağın şeyler. Ben baştan söylemedim ama ikili test sırasında donörün yaşını belirtmem gerektiği için doktoruma donasyon olduğunu açıkladım. Allahtan çok olumlu karşıladı. Ben sizin yerinizde olsam aynısını yapardım, hatta Murat beye bende hasta yönlendiriyorum sesi. Derin bir oh çekip rahat rahat yolumuza devam ettik. İkiz olursa ikili olmayacak gerçi senin ama. Benim fikrim güvenebileceğin bir doktorun yakınında olmalı

Yoo dr gerekmiyor gebelik testi yaptırıca de o kadar

Ankara da güvenebiliceğim doktor kimi bulucam acaba:/
Yani bu konuyu rahatça söyleyebiliceğim tuhaf bakmayan bir doktor olması lazım.Kendi doktoruma danışiyim o zaman ben de belki yönlendiriceği bir doktor arkadaşı vardır

İkizlerde ikili tarama testi olmuyo mu ki neden ki acaba

Bence acele etme kan tahlili için poliklinikler bile yapıyor beta hcg..kendi doktoruna gideceksin nasılsa yüz yüze görüşünce sor ona bence

Kan tahilii için acele etme dedim gibi olmuş:)kan tahlilini hemen yaptur doktor icin acele etme:)
Kan testim yarın cnm :) anladım merak etme:)
Doktor için acele etmek değil ama sanırım Ankarada bir doktorum olması daha iyi olucak gibi.Sanırım sürekli kendi doktoruma gidip gelemem iş güç arasında başka şehir zor olur.

Yanı en az 7000 euro olması lazım olemı arkadasım yanı dıyer masraflarla beraber buluyordur heralde anladım arkadasım bılgın ıcın cok tesekkur ederım
Evet canım gidiş geliş uçak biletleri,konaklama ve ilaçlar derken en az o kadar lazım,bide biz Ercan havalanında araba kiralamıştık,taksiler pahalı oluyor,gezmek isterseniz araba kiralama daha uygun oluyor canım..Rica ederim canım aklına takılan herşeyi sorabilirsin

Tesekkur ederım arkadasım allah sızden razı olsun bu mubarek ayda sevaba gırıyorsunuz ınanaın buna sızın soledıklerınız ve yasadıklarınızı bızımle paylasarak bızlere umut ve destek oluyorsunuz...

Ne demek canım burda birbirimize destek için varız,yardımcı olguysam ne mutlu bana..Aklında bi merkez varmı,biraz kendinden bahset canım,bütün merkezlerle görüş neresi aklına yatarsa orda yap derim,hepimizin hakkında en güzeli en hayırlısı olur inşallah

Amin canim ins.gùzel haberler veririz birbirimize benim adetin 1 gunu bugun pazartesi randevum var kontrol edecekmis ona gore igneye baslicam sen bugunmu basladin igneye
muayenemi oldum herhangi bir sorun yok,e2+p4 verdim birazdan çıkıcak sonuçlar. bugün başlıyorum inşAllah :)

Doğru söylüyorsun,bırak arkadaşı ben ablama bile söylemedim bu işlemleri. Dostununda dostu o’da söyler dostuna. Bu konuda kimseye güvenmem kısacası.

Sağlık ocağındada yaptırabilirsin kanda gebelik testini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…