Hayırlı olsun transferin.. Allah ellerinden tutsun inşallahNasıl iyi geliyorsunuz anlatmam..damdan düşenin halini ancak damdan düşen anlar..iki yakın arkadaşımla paylaşıyorum normalde herşeyimi ama burda tıkandık çünkü konudan uzaklar..bu dayanışma çok önemli..iyiki varsanız tanımasam da duamdasınız:)
Yanı en az 7000 euro olması lazım olemı arkadasım yanı dıyer masraflarla beraber buluyordur heralde anladım arkadasım bılgın ıcın cok tesekkur ederımCanım ben Halil İbrahim Tekinde yaptım,Benim bi tanıdığım 25 yıl sonra hitte çocuk sahibi oldu o tavsiye etti canım,diğer merkezleri bilmiyorum ama aşağı yukarı hepsi aynıdır bence..Ben 5000 euro verdim dondurulmuşlar dahil,ilaçtır ulaşım konaklama hepsi ekstra canım
Kesinlikle iyi bir doktor bulman lazım Ankara’da. Acil durumlar için gerekli. İkili testler falan nerde olacak eğer olursa? Ben 15 günde bir gidiyorum doktora ilaçları yazdırıyorum muayene oluyorum. Rutin kan testlerimi, rutin troid kontrolüm, ikili test, şeker yüklemesi, renkli ultrason... bunlar acil bir durum olmaz ise rutin yaptıracağın şeyler. Ben baştan söylemedim ama ikili test sırasında donörün yaşını belirtmem gerektiği için doktoruma donasyon olduğunu açıkladım. Allahtan çok olumlu karşıladı. Ben sizin yerinizde olsam aynısını yapardım, hatta Murat beye bende hasta yönlendiriyorum sesi. Derin bir oh çekip rahat rahat yolumuza devam ettik. İkiz olursa ikili olmayacak gerçi senin ama. Benim fikrim güvenebileceğin bir doktorun yakınında olmalıArkadaşlar gebelik testini sizce özel labaratuvardamı vermeliyim?
Özel hastaneye gidiyorum normalde ama şimdi bu testi orda doktorun yazması gerekicek ,birsürü sorular falan?Acaba ne yapsam ki?
Benim kendi doktorum Başka şehirde biliyorsunuz.Kese görmeye ona giderim nasip olursa ama sanırım Ankara da da başka bir doktor bulmam lazım acil bir durumda
Yoo dr gerekmiyor gebelik testi yaptırıca de o kadarArkadaşlar gebelik testini sizce özel labaratuvardamı vermeliyim?
Özel hastaneye gidiyorum normalde ama şimdi bu testi orda doktorun yazması gerekicek ,birsürü sorular falan?Acaba ne yapsam ki?
Benim kendi doktorum Başka şehirde biliyorsunuz.Kese görmeye ona giderim nasip olursa ama sanırım Ankara da da başka bir doktor bulmam lazım acil bir durumda
Ankara da güvenebiliceğim doktor kimi bulucam acaba:/Kesinlikle iyi bir doktor bulman lazım Ankara’da. Acil durumlar için gerekli. İkili testler falan nerde olacak eğer olursa? Ben 15 günde bir gidiyorum doktora ilaçları yazdırıyorum muayene oluyorum. Rutin kan testlerimi, rutin troid kontrolüm, ikili test, şeker yüklemesi, renkli ultrason... bunlar acil bir durum olmaz ise rutin yaptıracağın şeyler. Ben baştan söylemedim ama ikili test sırasında donörün yaşını belirtmem gerektiği için doktoruma donasyon olduğunu açıkladım. Allahtan çok olumlu karşıladı. Ben sizin yerinizde olsam aynısını yapardım, hatta Murat beye bende hasta yönlendiriyorum sesi. Derin bir oh çekip rahat rahat yolumuza devam ettik. İkiz olursa ikili olmayacak gerçi senin ama. Benim fikrim güvenebileceğin bir doktorun yakınında olmalı
İkizlerde ikili tarama testi olmuyo mu ki neden ki acabaKesinlikle iyi bir doktor bulman lazım Ankara’da. Acil durumlar için gerekli. İkili testler falan nerde olacak eğer olursa? Ben 15 günde bir gidiyorum doktora ilaçları yazdırıyorum muayene oluyorum. Rutin kan testlerimi, rutin troid kontrolüm, ikili test, şeker yüklemesi, renkli ultrason... bunlar acil bir durum olmaz ise rutin yaptıracağın şeyler. Ben baştan söylemedim ama ikili test sırasında donörün yaşını belirtmem gerektiği için doktoruma donasyon olduğunu açıkladım. Allahtan çok olumlu karşıladı. Ben sizin yerinizde olsam aynısını yapardım, hatta Murat beye bende hasta yönlendiriyorum sesi. Derin bir oh çekip rahat rahat yolumuza devam ettik. İkiz olursa ikili olmayacak gerçi senin ama. Benim fikrim güvenebileceğin bir doktorun yakınında olmalı
Bence acele etme kan tahlili için poliklinikler bile yapıyor beta hcg..kendi doktoruna gideceksin nasılsa yüz yüze görüşünce sor ona benceAnkara da güvenebiliceğim doktor kimi bulucam acaba:/
Yani bu konuyu rahatça söyleyebiliceğim tuhaf bakmayan bir doktor olması lazım.Kendi doktoruma danışiyim o zaman ben de belki yönlendiriceği bir doktor arkadaşı vardır
Kan tahilii için acele etme dedim gibi olmuş:)kan tahlilini hemen yaptur doktor icin acele etme:)Bence acele etme kan tahlili için poliklinikler bile yapıyor beta hcg..kendi doktoruna gideceksin nasılsa yüz yüze görüşünce sor ona bence
Kan testim yarın cnm :) anladım merak etme:)Kan tahilii için acele etme dedim gibi olmuş:)kan tahlilini hemen yaptur doktor icin acele etme:)
Evet canım gidiş geliş uçak biletleri,konaklama ve ilaçlar derken en az o kadar lazım,bide biz Ercan havalanında araba kiralamıştık,taksiler pahalı oluyor,gezmek isterseniz araba kiralama daha uygun oluyor canım..Rica ederim canım aklına takılan herşeyi sorabilirsinYanı en az 7000 euro olması lazım olemı arkadasım yanı dıyer masraflarla beraber buluyordur heralde anladım arkadasım bılgın ıcın cok tesekkur ederım
Tesekkur ederım arkadasım allah sızden razı olsun bu mubarek ayda sevaba gırıyorsunuz ınanaın buna sızın soledıklerınız ve yasadıklarınızı bızımle paylasarak bızlere umut ve destek oluyorsunuz...Evet canım gidiş geliş uçak biletleri,konaklama ve ilaçlar derken en az o kadar lazım,bide biz Ercan havalanında araba kiralamıştık,taksiler pahalı oluyor,gezmek isterseniz araba kiralama daha uygun oluyor canım..Rica ederim canım aklına takılan herşeyi sorabilirsin
Amin canim ins.gùzel haberler veririz birbirimize benim adetin 1 gunu bugun pazartesi randevum var kontrol edecekmis ona gore igneye baslicam sen bugunmu basladin igneyeben de bugün başlıyorum,hayırlı olur inşAllah canım :)
Ne demek canım burda birbirimize destek için varız,yardımcı olguysam ne mutlu bana..Aklında bi merkez varmı,biraz kendinden bahset canım,bütün merkezlerle görüş neresi aklına yatarsa orda yap derim,hepimizin hakkında en güzeli en hayırlısı olur inşallahTesekkur ederım arkadasım allah sızden razı olsun bu mubarek ayda sevaba gırıyorsunuz ınanaın buna sızın soledıklerınız ve yasadıklarınızı bızımle paylasarak bızlere umut ve destek oluyorsunuz...
muayenemi oldum herhangi bir sorun yok,e2+p4 verdim birazdan çıkıcak sonuçlar. bugün başlıyorum inşAllah :)Amin canim ins.gùzel haberler veririz birbirimize benim adetin 1 gunu bugun pazartesi randevum var kontrol edecekmis ona gore igneye baslicam sen bugunmu basladin igneye
Haydi yolun açık olsun arkadaşımmuayenemi oldum herhangi bir sorun yok,e2+p4 verdim birazdan çıkıcak sonuçlar. bugün başlıyorum inşAllah :)
Doğru söylüyorsun,bırak arkadaşı ben ablama bile söylemedim bu işlemleri. Dostununda dostu o’da söyler dostuna. Bu konuda kimseye güvenmem kısacası.Eşim ve ben kimseyle paylaşmadık ve paylaşmıcaz...
Gün geliyor arkadaşı bile yamuk yapıyor insana.O yüzden bence hiç bahsetmeseydin bile..Çok yakın dostlarım var ama hayat bu ne olucağı belli olmuyor.Kimseye söyleme sen yine de..Bizi bizden başkası anlamaz kuzum:)Burda dök içini :)
Sağlık ocağındada yaptırabilirsin kanda gebelik testini.Arkadaşlar gebelik testini sizce özel labaratuvardamı vermeliyim?
Tamam cnm halledicem bir yerde artık :)Sağlık ocağındada yaptırabilirsin kanda gebelik testini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?