teşekkürler canım :)Haydi yolun açık olsun arkadaşım
Hadi Allah yardimcimiz olsun senin adetin kacinci gunu bugunmuayenemi oldum herhangi bir sorun yok,e2+p4 verdim birazdan çıkıcak sonuçlar. bugün başlıyorum inşAllah :)
2. günüm canım ,dün gördüm adetimi. tahlillerde normal çıktı,ilaçlarımı aldım,300 doz merional + 5 günlük femara başlıyorum,salı günü de kontrolüm var. bu defa nedendir bilmem inanılmaz heyecanlıyım. çok fazla yumurtam yok,kalitesi de ,iyi değil ama umutluyum inşAllah. :)Hadi Allah yardimcimiz olsun senin adetin kacinci gunu bugun
Cok tesekkur ederım canım arkadasım ben sımdıden arastırmaya basladım bıle bır arkadsımın yakını da yumurtta donasyonu yaptırmıs onunda rızasını aldıktan sonra bana numarasını verıcek bende bırebır yuz yuze konusma fırsatı bulucam onunla tabı oda ısterse arkadasıma kımseye solememesını solemıs fakat o benden once solıcek benım durumumu sonra ben konuscam onunla ınsallah kabul eder ve benım ıle bılgı ve tecrubelerını paylasır bende hemen burda paylasırım nerde yapmıs nekadara maglolmus dıye ınsallah cok mutlu oldum arkadasım soleyınce bana can kulagı ıl telefonumun calmasını beklıyorumNe demek canım burda birbirimize destek için varız,yardımcı olguysam ne mutlu bana..Aklında bi merkez varmı,biraz kendinden bahset canım,bütün merkezlerle görüş neresi aklına yatarsa orda yap derim,hepimizin hakkında en güzeli en hayırlısı olur inşallah
Canım bu çok güzel birşey,birebir bunu yaşamış biriyle herşeyi konuşup,bilgi almak çok verimli olur..Lütfen gelişmeleri bizimlede paylaşCok tesekkur ederım canım arkadasım ben sımdıden arastırmaya basladım bıle bır arkadsımın yakını da yumurtta donasyonu yaptırmıs onunda rızasını aldıktan sonra bana numarasını verıcek bende bırebır yuz yuze konusma fırsatı bulucam onunla tabı oda ısterse arkadasıma kımseye solememesını solemıs fakat o benden once solıcek benım durumumu sonra ben konuscam onunla ınsallah kabul eder ve benım ıle bılgı ve tecrubelerını paylasır bende hemen burda paylasırım nerde yapmıs nekadara maglolmus dıye ınsallah cok mutlu oldum arkadasım soleyınce bana can kulagı ıl telefonumun calmasını beklıyorum
Tabıkıde canım herbır aayrıntısına kadar sızlerle paylasıcam nerde nasıl kım aracılıgı ıle yanı kısacası ne duyar ne ogrenırsem kesınlıkle anlatıcm sızlere sadece yumurtta donasyonu degıl onun cocuk yapamaması neden kaynaklı ıdı bu konularıda ınsallah sızlere yazıcam canım arkadasım..Canım bu çok güzel birşey,birebir bunu yaşamış biriyle herşeyi konuşup,bilgi almak çok verimli olur..Lütfen gelişmeleri bizimlede paylaş
Yesilada2003, hayirlisiyla insallah bende güzel haberlerini bekliyorum...Y Yesilada2003 arkadaşım şuan merkezdesin sanırım:)
Ayyy hadi güzelll haberlerle gell :)
Dua ediyorum simdi sana..
Transferden sonra yaz bize
Canım arkadasım allah yardımcın olsun benım hastaneden tanıstıgım arkadasım kullanıyordu bugun ona sorup sana yarın mutlaka donerım nerde oturuyorsun ıstanbuldamısın ?Arkadaşlar elinde tarihi geçmemiş yarım kutu
" Biosteron DHEA " olan bi kişi varsa ücretini ödemek kaydıyla satın almak istiyorum.3 kutu bitirdik .bi yarım kutu daha kullanılacak.Bulunmama halinde yine 1 kutu satın alabiliriz ama birinin elinde kaldıysa değerlendirmek de fayda var.
Not= ilacın ne işe yaradığını bilmeyen ve merak etmiş kişiler için yazıyorum.Bu ilaç, kendi yumurtası ile tüp bebek deniyen kadınların kaliteye fayda sağlamak ümidi ile kullandığı bir hormondur.
Haydi canım gözün aydın oldu bitti işte.Sağlıkla gelsinler inşallah :)Transfer oldu:)Baştan anlatayım önce odaya çıkardılar kahve ısmarladılar bana son kahven olsun hamileyken yasak dediler 1.5-2 litre su içtim hemşireler aşırı tatlıydı muhabbet ettik güldük filan..sonra Murat hoca geldi embriyoların kalitesi belli oldu dedi..6 tane grade1..üçünü transfer edicem üçüz olma şansı yüzde beş ikiz olma şansı yüzde kırk ama başarı oranı İçin üç koymalyız dedi..üçünü de donduralım dedi..çok kaliteli embriyo olmuş dedi ..bin şükür...sonra ameliyat önlüğü giydim..aşağıya aldılar içerde dört beş hemşire iki doktor vardı..önce metal alet takıldı asla acımıyor.sonra kalınlığı sordum 9 civarı çok iyi durumda dedi..sonra bebeklerimi geldi yavaşça içime kondu inci gibi beyazben dua okudum hep. Hiç ağlamadım gerilmedim stres olmadım..sadece heyecan..sonra sedye ile yukarı odama geldik..tuvaletimi tutarım dedim ama mümkün değil..sürgü istedim hala hiç hala kalkmadım bi saat oldu birazdan kalkcam..sonra depo iğnesi yapıldı sağlam olsun diye sonra da Murat bey geldi çok güler yüzlü iyiki de o benim doktorum..içime sindi cam gibiydi embriyolar dedi..sigara alkol çay kahve( on gün seks)ağır kaldırmak uzanmak bir gün duş ayırıca deniz yasak...gayet iyiyim allah hepinize böyle transfer versin..dua eden beni düşünen yüreklerinize sağlık..bence oldu bu iş içime öyle doğuyor..tecrübeli arkadaşlar grade1 en iyisi mi..3.gün embriyosu
ben senin gibi sabırlı değilim bir hafta Maksimum sonra başlarım test yapmaya olsun çıkmasın zamanı gelince çıksınHaydi canım gözün aydın oldu bitti işte.Sağlıkla gelsinler inşallah :)
Şimdi bekleme sürecin başladı :) Allah sabır versin ::)
Cok sevındım arkadasım massallah sana rabbım senın yavrunu yada yavrularını kucagına almayı nasıp etsın ınsallah nede guzel anlatmıssın cok sevındım senın adına ınan bızı bızden baskası anlamaz sankı okurken ben yasadım soledıklerını ınsallah tum arkadaslarım tıpkı senın gıbı mutlu haberlerle paylasım yapar...Transfer oldu:)Baştan anlatayım önce odaya çıkardılar kahve ısmarladılar bana son kahven olsun hamileyken yasak dediler 1.5-2 litre su içtim hemşireler aşırı tatlıydı muhabbet ettik güldük filan..sonra Murat hoca geldi embriyoların kalitesi belli oldu dedi..6 tane grade1..üçünü transfer edicem üçüz olma şansı yüzde beş ikiz olma şansı yüzde kırk ama başarı oranı İçin üç koymalyız dedi..üçünü de donduralım dedi..çok kaliteli embriyo olmuş dedi ..bin şükür...sonra ameliyat önlüğü giydim..aşağıya aldılar içerde dört beş hemşire iki doktor vardı..önce metal alet takıldı asla acımıyor.sonra kalınlığı sordum 9 civarı çok iyi durumda dedi..sonra bebeklerimi geldi yavaşça içime kondu inci gibi beyazben dua okudum hep. Hiç ağlamadım gerilmedim stres olmadım..sadece heyecan..sonra sedye ile yukarı odama geldik..tuvaletimi tutarım dedim ama mümkün değil..sürgü istedim hala hiç hala kalkmadım bi saat oldu birazdan kalkcam..sonra depo iğnesi yapıldı sağlam olsun diye sonra da Murat bey geldi çok güler yüzlü iyiki de o benim doktorum..içime sindi cam gibiydi embriyolar dedi..sigara alkol çay kahve( on gün seks)ağır kaldırmak uzanmak bir gün duş ayırıca deniz yasak...gayet iyiyim allah hepinize böyle transfer versin..dua eden beni düşünen yüreklerinize sağlık..bence oldu bu iş içime öyle doğuyor..tecrübeli arkadaşlar grade1 en iyisi mi..3.gün embriyosu
hayırlısı olsun canım,güzel haberini de burdan bizimle paylaşırsın umarım.Transfer oldu:)Baştan anlatayım önce odaya çıkardılar kahve ısmarladılar bana son kahven olsun hamileyken yasak dediler 1.5-2 litre su içtim hemşireler aşırı tatlıydı muhabbet ettik güldük filan..sonra Murat hoca geldi embriyoların kalitesi belli oldu dedi..6 tane grade1..üçünü transfer edicem üçüz olma şansı yüzde beş ikiz olma şansı yüzde kırk ama başarı oranı İçin üç koymalyız dedi..üçünü de donduralım dedi..çok kaliteli embriyo olmuş dedi ..bin şükür...sonra ameliyat önlüğü giydim..aşağıya aldılar içerde dört beş hemşire iki doktor vardı..önce metal alet takıldı asla acımıyor.sonra kalınlığı sordum 9 civarı çok iyi durumda dedi..sonra bebeklerimi geldi yavaşça içime kondu inci gibi beyazben dua okudum hep. Hiç ağlamadım gerilmedim stres olmadım..sadece heyecan..sonra sedye ile yukarı odama geldik..tuvaletimi tutarım dedim ama mümkün değil..sürgü istedim hala hiç hala kalkmadım bi saat oldu birazdan kalkcam..sonra depo iğnesi yapıldı sağlam olsun diye sonra da Murat bey geldi çok güler yüzlü iyiki de o benim doktorum..içime sindi cam gibiydi embriyolar dedi..sigara alkol çay kahve( on gün seks)ağır kaldırmak uzanmak bir gün duş ayırıca deniz yasak...gayet iyiyim allah hepinize böyle transfer versin..dua eden beni düşünen yüreklerinize sağlık..bence oldu bu iş içime öyle doğuyor..tecrübeli arkadaşlar grade1 en iyisi mi..3.gün embriyosu
Yok şimdi giycem bi tuvalte girdim sadece :)Ayyy minnakların fotoğraflarıda var :)
Maşallah cnm benim çok güzel olucak herşey..Şimdi dinlen :)
Elbiseni giydinmi :)Umarım uğur getirir:)
İnşallah güzel sonuçlanır herşey hepimiz için :)
hayırlısı olsun canım,güzel haberini de burdan bizimle paylaşırsın umarım.[/QUOTEb umarım canım darısı tüm isteyenlerin başına
Canım sen de en kısa sürede benzer bir yâzı paylaşırsın umarım :)öpüyorumCok sevındım arkadasım massallah sana rabbım senın yavrunu yada yavrularını kucagına almayı nasıp etsın ınsallah nede guzel anlatmıssın cok sevındım senın adına ınan bızı bızden baskası anlamaz sankı okurken ben yasadım soledıklerını ınsallah tum arkadaslarım tıpkı senın gıbı mutlu haberlerle paylasım yapar...
amin şu mübarek ayda Allah duysun seni
Aminnn göreceksin olcak bebek haberini okuyacağım senin altına da ben sana demiştim yazcam :)amin şu mübarek ayda Allah duysun seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?