Maşallah maşallah hayırlı uğurlu olsun inşallah,bencede bu iş olmuşturGüzel haberini bekliyoruz

canım benim durmak yok, yola devam...vardır bir saati vakti...herşeyin hayırlısı...allah sabır versin...

tebrik ederim cnm.çok sevindim.allah tamamına erdirsin inşallah...ben demiştim galiba

sevgi çok sevindim kendini toparladığına
canım bu düşük adet gibi saysan ve inşallah içinde bir şey kalmasa ardından gelen siklüsle başlaya bilirsin
tabii bu durumda önemli olan senin piskolojı olarak hazır olman
hazır rahim gebeliyi yaşayıp kanlanıp sulandıya başla
inşallah dondurulmuş embriyoları allah kucağına almayı nasip eder
ama budefa çok stres yaşadın transfer öncesi ve transfer günü lütven budefa dikkatli ol

düzene git

artemissi canım sana bir şey sorucam sen kleksanı 2 defa vuruyorsun senin pıhtı problemin ne kuzum

Mrb arkadaslar sizle guzel bi haberimi paylasmak istedim. Cunku bu forum sitesi ile yola cikmistim. Yurtdisinda yasiyorum halil hoca da oldu transferim. 37. Haftalik ikimzlerimiz cok sukur dogdu saglikla kucagimiza aldik. Anlatilmaz bi mutluluk. Cok ama cok guzeller ve oglumuz babasinin kopyasi kizimiz ayni benim. Moraliniz inanciniz hep yuksek olsun hepinize bol bol dua edicegim. Isteyen herkez cennet kokulu bebeklerine kavusssun insallah xxx

Güle güle büyütün ne güzel haber...allah sağlıklı huzurlu hayırlı etsin bebekleri..koklayın bizim için de:)

Canım hayırlı olsun transferin
9 ay sonra kucağında olsunlar
kuzum neden 5 günlük transfer etmediler?

Çook güzel bi haber uzun ömürlü hayırlı olsunlar inşallah bizde sağlıkla kucağımıza alırız

Hayırlı evlatlar olsun bebişler
allah sizede uzun ömürler versin doya doya büyütün
darısı başımıza

Hayırlı olsun.Analarına sıkıca tutunsun kuzular ; )
Bu topikde peşpeşe gidecek bi çok gynolife hastası var.
Murat önal hakkında güzel yazıları okumak güç veriyor ve tabiki asıl pozitif sonuçları görünce mutluluğumuz pekişecek.

Adına çok mutlu oldum.Bence ikizin en güzeli biri kız biri erkek olan. Sağlıklı bir ömür dilerim.Bahtları su gibi berrak, yürekleri doğa ve hayvan sevgisiyle dolu.merhametli bireyler olsun.

Ben geri dönmek zorundaydım transferi bir ay önce planladık ilaçları donör ve ben ona göre ayarladık..ama doktor beşinci gün üçüncü gün farketmez içinde büyüsün embriyo çok iyi durumda dedi..umarım sorun olmaz

Çok teşekkür ederim canım..Umarım pozitif haberini de veririm on gün sonra Murat önal çok titiz ilgili güler yüzlü başarı oranı çok yüksek o yüzden mutlaka tavsiye ederim

Çok okudum beş günlük olunca Blast aşamasına geliyor ama eğer sağlıklıysa zatwn karnımda da blast olur..senin yazdıklarını okumuştum bana en çok şey öğretenlerdensin bu sefer senşn de olacak :) kısmet biraz da sevgili Zaza daha kalitesiz tek embriyo ile gebe kalıyorlar rabbim ol dediyse olacak..ben geldim aldım bebekleri gerisi takdiri ilahi

Simdi eve geldim bir heyecanla gördüm haberini, allahim insallah saglikla yavrularini kucagina nasip eder, merkez deki ekip hakkinda da böyle güzel yorumlar yazman benim icin çok önemli bilgilendirdigin icin çok sagol.... Ayrica resmi görünce mutlu oldum duygulandim...

Gönlün rahat olsun olmaSa tutmasa bile onların yanlış bişey yaptığına inanmıyorum..laboratuarları embriyologlerı da çok iyiymiş..rabbim nasip etsin hayırlısıyla bebeklerimizi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…