- 28 Haziran 2017
- 522
- 556
- 103
- 40
Maşallah maşallah hayırlı uğurlu olsun inşallah,bencede bu iş olmuşturTransfer oldu:)Baştan anlatayım önce odaya çıkardılar kahve ısmarladılar bana son kahven olsun hamileyken yasak dediler 1.5-2 litre su içtim hemşireler aşırı tatlıydı muhabbet ettik güldük filan..sonra Murat hoca geldi embriyoların kalitesi belli oldu dedi..6 tane grade1..üçünü transfer edicem üçüz olma şansı yüzde beş ikiz olma şansı yüzde kırk ama başarı oranı İçin üç koymalyız dedi..üçünü de donduralım dedi..çok kaliteli embriyo olmuş dedi ..bin şükür...sonra ameliyat önlüğü giydim..aşağıya aldılar içerde dört beş hemşire iki doktor vardı..önce metal alet takıldı asla acımıyor.sonra kalınlığı sordum 9 civarı çok iyi durumda dedi..sonra bebeklerimi geldi yavaşça içime kondu inci gibi beyazben dua okudum hep. Hiç ağlamadım gerilmedim stres olmadım..sadece heyecan..sonra sedye ile yukarı odama geldik..tuvaletimi tutarım dedim ama mümkün değil..sürgü istedim hala hiç hala kalkmadım bi saat oldu birazdan kalkcam..sonra depo iğnesi yapıldı sağlam olsun diye sonra da Murat bey geldi çok güler yüzlü iyiki de o benim doktorum..içime sindi cam gibiydi embriyolar dedi..sigara alkol çay kahve( on gün seks)ağır kaldırmak uzanmak bir gün duş ayırıca deniz yasak...gayet iyiyim allah hepinize böyle transfer versin..dua eden beni düşünen yüreklerinize sağlık..bence oldu bu iş içime öyle doğuyor..tecrübeli arkadaşlar grade1 en iyisi mi..3.gün embriyosu
canım benim durmak yok, yola devam...vardır bir saati vakti...herşeyin hayırlısı...allah sabır versin...Malesef olmadi 3 haftalik hamilelik yasadim kisada olsa kan sonucum dustu kanamam var doktora gittim düşük yapiyormusum suan olmadi olamadi evimizden cenaze cikmiş gibi aglasamda sizlasamda olmayinca olmuyor demekki vardir bir hayir bundada nasip degilmiş zamani degilmiş belliydide ama umut hep var ne olursa olsun insallh bidahaki sefere benim annelik hikayem 23 gün sürdü
Beta hcg sonuclarim
10.gun 13
12.gun 32
14.gün 104
18.gun 341
21.gün 591
23.gun 545
tebrik ederim cnm.çok sevindim.allah tamamına erdirsin inşallah...ben demiştim galibaKızlar ben hamileyimmmm
Sabah 06.10 da uyandım ve uyanmadan 5 dk önce rüyamda hamilelik testi yapıp sonucumda 2 çizgi görerek uyandım.Birden kalktım ve testi yaptım hemen .Allahım sağlıklı gelicekse ,hayırlısıysa burda iki çizgi olsun dedim...
Test 20 sn içinde çift çizgi çıkardı.Rüyamı 5 dk ara ile resmen yaşadım:)
Belirtilerimi gün be gün yaşamıştım...Resmen hepsini ilk gunden itibaren yasadim tek tek.
Umarim herkes bu yolda anne baba olur.
Insallah benimde herseyim saglikla ilerler..Suan icin tek umidim bu..
Iyi ki sizinle burda tanistim ve bu yolculuga basladim..
Hersey guzel olucak.
Ne olur stress yapmamaya calisin.Ben cok zorlandim ama 10.gun yapicam demistim testi ve bugun sabah erkende olsa yaptim ve su an tüm stress bitti şükürler olsun :)
Artık huzurluyum...
Tekrar diyorum inşallah sağlıkla ilerler.
Bir anne ve baba adayıyız artık ve hepinize dua edicem bugün yine...
Test sonucumu ekliyorum
sevgi çok sevindim kendini toparladığınaGunaydin herkeze öncelikle hamile olan arkadaşlar rabbim devami getirsin saglikla kucaginiza alin insallah ben kendime geldim toparlandim yapicak bir seý yok aglamak sizlanmakda fayda etmiyor herşey rabbinden ol derse olur ve pes etmicem suan kanamam var düşurüyorum bebişlerimi nasip degilmiş en kisa surede dondurulmuş bebişlerimi koydurmak istiyorum hemen yapiliyormu bu islem yoksa beklememmi gerekir bilen arkadaşlarim bana yazabilirmi
Cok tesekkur ederım canım ınsallah rabbım her ısteyenın kucagını doldursunCanım sen de en kısa sürede benzer bir yâzı paylaşırsın umarım :)öpüyorum
Canım eşime sabah 6 da verdim haberi :)
Whatsapp dan testi yolladım ve altına şöyle yazdım..
Babacim günaydın
Henüz kaç kişiyiz bilmiyorum ama ben şuan annemin karnındayım
Umarım sağlıklı şekilde ilerler ve dünyaya gelirim
O da 7 de uyandı ve gördü.Biliyordum hissettim diyor.Çok sevindi çok ..Bakalım inşallah iyi devam eder herşeyde bu mutluluk sürer cnm.Başından beri ikiz bence ve tuttu diyordu.Cumartesi görücez
düzene gitArkadaşlar gebelik testini sizce özel labaratuvardamı vermeliyim?
Özel hastaneye gidiyorum normalde ama şimdi bu testi orda doktorun yazması gerekicek ,birsürü sorular falan?Acaba ne yapsam ki?
Benim kendi doktorum Başka şehirde biliyorsunuz.Kese görmeye ona giderim nasip olursa ama sanırım Ankara da da başka bir doktor bulmam lazım acil bir durumda
artemissi canım sana bir şey sorucam sen kleksanı 2 defa vuruyorsun senin pıhtı problemin ne kuzumKesinlikle iyi bir doktor bulman lazım Ankara’da. Acil durumlar için gerekli. İkili testler falan nerde olacak eğer olursa? Ben 15 günde bir gidiyorum doktora ilaçları yazdırıyorum muayene oluyorum. Rutin kan testlerimi, rutin troid kontrolüm, ikili test, şeker yüklemesi, renkli ultrason... bunlar acil bir durum olmaz ise rutin yaptıracağın şeyler. Ben baştan söylemedim ama ikili test sırasında donörün yaşını belirtmem gerektiği için doktoruma donasyon olduğunu açıkladım. Allahtan çok olumlu karşıladı. Ben sizin yerinizde olsam aynısını yapardım, hatta Murat beye bende hasta yönlendiriyorum sesi. Derin bir oh çekip rahat rahat yolumuza devam ettik. İkiz olursa ikili olmayacak gerçi senin ama. Benim fikrim güvenebileceğin bir doktorun yakınında olmalı
Güle güle büyütün ne güzel haber...allah sağlıklı huzurlu hayırlı etsin bebekleri..koklayın bizim için de:)Mrb arkadaslar sizle guzel bi haberimi paylasmak istedim. Cunku bu forum sitesi ile yola cikmistim. Yurtdisinda yasiyorum halil hoca da oldu transferim. 37. Haftalik ikimzlerimiz cok sukur dogdu saglikla kucagimiza aldik. Anlatilmaz bi mutluluk. Cok ama cok guzeller ve oglumuz babasinin kopyasi kizimiz ayni benim. Moraliniz inanciniz hep yuksek olsun hepinize bol bol dua edicegim. Isteyen herkez cennet kokulu bebeklerine kavusssun insallah xxx
Canım hayırlı olsun transferinTransfer oldu:)Baştan anlatayım önce odaya çıkardılar kahve ısmarladılar bana son kahven olsun hamileyken yasak dediler 1.5-2 litre su içtim hemşireler aşırı tatlıydı muhabbet ettik güldük filan..sonra Murat hoca geldi embriyoların kalitesi belli oldu dedi..6 tane grade1..üçünü transfer edicem üçüz olma şansı yüzde beş ikiz olma şansı yüzde kırk ama başarı oranı İçin üç koymalyız dedi..üçünü de donduralım dedi..çok kaliteli embriyo olmuş dedi ..bin şükür...sonra ameliyat önlüğü giydim..aşağıya aldılar içerde dört beş hemşire iki doktor vardı..önce metal alet takıldı asla acımıyor.sonra kalınlığı sordum 9 civarı çok iyi durumda dedi..sonra bebeklerimi geldi yavaşça içime kondu inci gibi beyazben dua okudum hep. Hiç ağlamadım gerilmedim stres olmadım..sadece heyecan..sonra sedye ile yukarı odama geldik..tuvaletimi tutarım dedim ama mümkün değil..sürgü istedim hala hiç hala kalkmadım bi saat oldu birazdan kalkcam..sonra depo iğnesi yapıldı sağlam olsun diye sonra da Murat bey geldi çok güler yüzlü iyiki de o benim doktorum..içime sindi cam gibiydi embriyolar dedi..sigara alkol çay kahve( on gün seks)ağır kaldırmak uzanmak bir gün duş ayırıca deniz yasak...gayet iyiyim allah hepinize böyle transfer versin..dua eden beni düşünen yüreklerinize sağlık..bence oldu bu iş içime öyle doğuyor..tecrübeli arkadaşlar grade1 en iyisi mi..3.gün embriyosu
Çook güzel bi haber uzun ömürlü hayırlı olsunlar inşallah bizde sağlıkla kucağımıza alırızMrb arkadaslar sizle guzel bi haberimi paylasmak istedim. Cunku bu forum sitesi ile yola cikmistim. Yurtdisinda yasiyorum halil hoca da oldu transferim. 37. Haftalik ikimzlerimiz cok sukur dogdu saglikla kucagimiza aldik. Anlatilmaz bi mutluluk. Cok ama cok guzeller ve oglumuz babasinin kopyasi kizimiz ayni benim. Moraliniz inanciniz hep yuksek olsun hepinize bol bol dua edicegim. Isteyen herkez cennet kokulu bebeklerine kavusssun insallah xxx
Hayırlı evlatlar olsun bebişlerMrb arkadaslar sizle guzel bi haberimi paylasmak istedim. Cunku bu forum sitesi ile yola cikmistim. Yurtdisinda yasiyorum halil hoca da oldu transferim. 37. Haftalik ikimzlerimiz cok sukur dogdu saglikla kucagimiza aldik. Anlatilmaz bi mutluluk. Cok ama cok guzeller ve oglumuz babasinin kopyasi kizimiz ayni benim. Moraliniz inanciniz hep yuksek olsun hepinize bol bol dua edicegim. Isteyen herkez cennet kokulu bebeklerine kavusssun insallah xxx
Hayırlı olsun.Analarına sıkıca tutunsun kuzular ; )Transfer oldu:)Baştan anlatayım önce odaya çıkardılar kahve ısmarladılar bana son kahven olsun hamileyken yasak dediler 1.5-2 litre su içtim hemşireler aşırı tatlıydı muhabbet ettik güldük filan..sonra Murat hoca geldi embriyoların kalitesi belli oldu dedi..6 tane grade1..üçünü transfer edicem üçüz olma şansı yüzde beş ikiz olma şansı yüzde kırk ama başarı oranı İçin üç koymalyız dedi..üçünü de donduralım dedi..çok kaliteli embriyo olmuş dedi ..bin şükür...sonra ameliyat önlüğü giydim..aşağıya aldılar içerde dört beş hemşire iki doktor vardı..önce metal alet takıldı asla acımıyor.sonra kalınlığı sordum 9 civarı çok iyi durumda dedi..sonra bebeklerimi geldi yavaşça içime kondu inci gibi beyazben dua okudum hep. Hiç ağlamadım gerilmedim stres olmadım..sadece heyecan..sonra sedye ile yukarı odama geldik..tuvaletimi tutarım dedim ama mümkün değil..sürgü istedim hala hiç hala kalkmadım bi saat oldu birazdan kalkcam..sonra depo iğnesi yapıldı sağlam olsun diye sonra da Murat bey geldi çok güler yüzlü iyiki de o benim doktorum..içime sindi cam gibiydi embriyolar dedi..sigara alkol çay kahve( on gün seks)ağır kaldırmak uzanmak bir gün duş ayırıca deniz yasak...gayet iyiyim allah hepinize böyle transfer versin..dua eden beni düşünen yüreklerinize sağlık..bence oldu bu iş içime öyle doğuyor..tecrübeli arkadaşlar grade1 en iyisi mi..3.gün embriyosu
Adına çok mutlu oldum.Bence ikizin en güzeli biri kız biri erkek olan. Sağlıklı bir ömür dilerim.Bahtları su gibi berrak, yürekleri doğa ve hayvan sevgisiyle dolu.merhametli bireyler olsun.Mrb arkadaslar sizle guzel bi haberimi paylasmak istedim. Cunku bu forum sitesi ile yola cikmistim. Yurtdisinda yasiyorum halil hoca da oldu transferim. 37. Haftalik ikimzlerimiz cok sukur dogdu saglikla kucagimiza aldik. Anlatilmaz bi mutluluk. Cok ama cok guzeller ve oglumuz babasinin kopyasi kizimiz ayni benim. Moraliniz inanciniz hep yuksek olsun hepinize bol bol dua edicegim. Isteyen herkez cennet kokulu bebeklerine kavusssun insallah xxx
Ben geri dönmek zorundaydım transferi bir ay önce planladık ilaçları donör ve ben ona göre ayarladık..ama doktor beşinci gün üçüncü gün farketmez içinde büyüsün embriyo çok iyi durumda dedi..umarım sorun olmazCanım hayırlı olsun transferin
9 ay sonra kucağında olsunlar
kuzum neden 5 günlük transfer etmediler?
Çok teşekkür ederim canım..Umarım pozitif haberini de veririm on gün sonra Murat önal çok titiz ilgili güler yüzlü başarı oranı çok yüksek o yüzden mutlaka tavsiye ederimHayırlı olsun.Analarına sıkıca tutunsun kuzular ; )
Bu topikde peşpeşe gidecek bi çok gynolife hastası var.
Murat önal hakkında güzel yazıları okumak güç veriyor ve tabiki asıl pozitif sonuçları görünce mutluluğumuz pekişecek.
Çok okudum beş günlük olunca Blast aşamasına geliyor ama eğer sağlıklıysa zatwn karnımda da blast olur..senin yazdıklarını okumuştum bana en çok şey öğretenlerdensin bu sefer senşn de olacak :) kısmet biraz da sevgili Zaza daha kalitesiz tek embriyo ile gebe kalıyorlar rabbim ol dediyse olacak..ben geldim aldım bebekleri gerisi takdiri ilahiCanım hayırlı olsun transferin
9 ay sonra kucağında olsunlar
kuzum neden 5 günlük transfer etmediler?
Simdi eve geldim bir heyecanla gördüm haberini, allahim insallah saglikla yavrularini kucagina nasip eder, merkez deki ekip hakkinda da böyle güzel yorumlar yazman benim icin çok önemli bilgilendirdigin icin çok sagol.... Ayrica resmi görünce mutlu oldum duygulandim...Eki Görüntüle 2150235 Eki Görüntüle 2150235
ben senin gibi sabırlı değilim bir hafta Maksimum sonra başlarım test yapmaya olsun çıkmasın zamanı gelince çıksıntekrar teşekkür ederim sana bizim çok benzer herşey umarım sonu da benzer
Gönlün rahat olsun olmaSa tutmasa bile onların yanlış bişey yaptığına inanmıyorum..laboratuarları embriyologlerı da çok iyiymiş..rabbim nasip etsin hayırlısıyla bebeklerimizi canımSimdi eve geldim bir heyecanla gördüm haberini, allahim insallah saglikla yavrularini kucagina nasip eder, merkez deki ekip hakkinda da böyle güzel yorumlar yazman benim icin çok önemli bilgilendirdigin icin çok sagol.... Ayrica resmi görünce mutlu oldum duygulandim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?