- 28 Haziran 2017
- 522
- 556
- 103
- 40
Gözünüzaydın canım,güle güle büyüt inşallah,donasyonmuydu canım,bende Hitte yapacam İnşallah hepimize nasip olurMrb arkadaslar sizle guzel bi haberimi paylasmak istedim. Cunku bu forum sitesi ile yola cikmistim. Yurtdisinda yasiyorum halil hoca da oldu transferim. 37. Haftalik ikimzlerimiz cok sukur dogdu saglikla kucagimiza aldik. Anlatilmaz bi mutluluk. Cok ama cok guzeller ve oglumuz babasinin kopyasi kizimiz ayni benim. Moraliniz inanciniz hep yuksek olsun hepinize bol bol dua edicegim. Isteyen herkez cennet kokulu bebeklerine kavusssun insallah xxx
Yesilada2003 korkma rahat ol bence bebeklere Zarar vercek olsa Zaten Sana Dr söylerdi bugün veya su gün ucaga bin diye...Havaalanına geldim 20.45 uçak valizim 8.5 kilo bi de sırt çantam..kaldırmadım hiç rica ettim insanlara ama sürükledim çok..ay bu nasıl duygu ya ödüm kopuyor uçak sallar valizi çekyim biley olur diye..rahattın ben şimdi gerildim..biley olmaz de mi kızlar
Sağol canım ay allah korusun sıkıntı Yok dedi...biliyor uçuş saatimiYesilada2003 korkma rahat ol bence bebeklere Zarar vercek olsa Zaten Sana Dr söylerdi bugün veya su gün ucaga bin diye...
Tamam Ozaman hic kafana takma...asil Benim yolculugum bakalim nasil olcak biz Birde Iki ucak bincez Istanbul aktarmali seyhat süresi 7 Saat!!!! Eve gelene kadar dogrurum herhalde :)Sağol canım ay allah korusun sıkıntı Yok dedi...biliyor uçuş saatimi
:))))Tamam Ozaman hic kafana takma...asil Benim yolculugum bakalim nasil olcak biz Birde Iki ucak bincez Istanbul aktarmali seyhat süresi 7 Saat!!!! Eve gelene kadar dogrurum herhalde :)
Merhaba berceste, tüp bebek de malesef evet azaliyor fakat donasyon olursa sansin varArkadaşlar ben de erken menopozluyum ve artik sonlara yaklaşıyorum sanki
Ama olsun burası bana yeni bir unut oldu bence düşünüyorum ama bu sene değil seneye olacak hem sağlık yönünden toparlanmaliyim
Hemde maddi yönden kendimize gelmeliyiz
Seneye rahat bir şekilde yaptirabiliriz
Ama menopoza gidersem şansım azalıyor mu
Sağol cevap icinMerhaba berceste, tüp bebek de malesef evet azaliyor fakat donasyon olursa sansin var
Merhabalar ben de bir iki haftadır yazıyorum inanılmaz iyi geliyor..size tavsiyem geriye dönüp 2000 sayfa filan okuyun..benim on gün sürdü hala da arada bakıyorum tekrar tekrar..allah sizi de bir an önce bebek sahibi yapar inşallah..kendi yumurtanız olmada da olur..yeterki isteyinSağol cevap icin
Fikir edimden geldigi için rahatım biraz iknaya ugrasmayacam artik ben de sizinleyim burada inşallah birlikte güzel haberler paylasiriz
merhaba savanacıgım : )Z Zaza74 canim nerelerdesin ???morkanatlarim ?? Ne kadar yeni arkadaş gelmiş foruma akideciknane ?? Nerde benim arkadaşlarim , donasyona başliycak yada sonuç bekleyen tūm arkadaşlara kolayliklar dilerim ben eskilerdenim
Mrhblar kendi yumurtanızla deneyeceksiniz şansınız düşük ama imkansız değil,donasyonla şansınız çok daha yüksek tabiki halkınızda hayırlısı olsun İnşallahArkadaşlar ben de erken menopozluyum ve artik sonlara yaklaşıyorum sanki
Ama olsun burası bana yeni bir unut oldu bence düşünüyorum ama bu sene değil seneye olacak hem sağlık yönünden toparlanmaliyim
Eski üyler fırsat buldukça yazsınlar lütfen,Doğum yapanlar bizimle duygularını paylaşırsalar çok faydalı olur ve kendi adıma minnet duyarımmerhaba savanacıgım : )
evet eskilerden az kişi kaldık.Zaza ile topiği bekliyoruz : )
.bayag yeni kisiler dahil oldu topigimize.
ben vitamin kullanmaya devam ediyorum temmuz ayında tedaviye başlıycam sonunda.
Asıl sen nasılsın ? oğulcuğun büyümüştür artık.ısırırım onun ayaklarını : )
akidecigin kızı oldu yanlis hatirlamıyosam
Ben menopozdayim. Ilk denememde tuttu cok sukur. Ama gitmeden once bulundugun yerde iyi bir doktor ile hazirlanman iyi olur. Degerlerine gore yol izlenirArkadaşlar ben de erken menopozluyum ve artik sonlara yaklaşıyorum sanki
Tatlım faktör v r2 heterozigot taşıyıcı yazıyor mthfr heterozigot taşıyıcı yazıyor diğerlerinde normal yazıyor.artemissi canım sana bir şey sorucam sen kleksanı 2 defa vuruyorsun senin pıhtı problemin ne kuzum
Net sonuç vermeyebiliyor test bu yüzdenİkizlerde ikili tarama testi olmuyo mu ki neden ki acaba
Çok sevindim canım güzel haberine...biraz yoğunum giremiyorum kk ne...birden aklıma geldin...hemen açtım ve güzel haberini aldım. ...Allah saglıkla kavuştursun sana cnm...kendine dikkat etArkadaşlar gebelik testini sizce özel labaratuvardamı vermeliyim?
Özel hastaneye gidiyorum normalde ama şimdi bu testi orda doktorun yazması gerekicek ,birsürü sorular falan?Acaba ne yapsam ki?
Benim kendi doktorum Başka şehirde biliyorsunuz.Kese görmeye ona giderim nasip olursa ama sanırım Ankara da da başka bir doktor bulmam lazım acil bir durumda
Çok teşekkür ederim cnm :)Çok sevindim canım güzel haberine...biraz yoğunum giremiyorum kk ne...birden aklıma geldin...hemen açtım ve güzel haberini aldım. ...Allah saglıkla kavuştursun sana cnm...kendine dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?