Gözünüzaydın canım,güle güle büyüt inşallah,donasyonmuydu canım,bende Hitte yapacam İnşallah hepimize nasip olur

Havaalanına geldim 20.45 uçak valizim 8.5 kilo bi de sırt çantam..kaldırmadım hiç rica ettim insanlara ama sürükledim çok..ay bu nasıl duygu ya ödüm kopuyor uçak sallar valizi çekyim biley olur diye..rahattın ben şimdi gerildim..biley olmaz de mi kızlar

Yesilada2003 korkma rahat ol bence bebeklere Zarar vercek olsa Zaten Sana Dr söylerdi bugün veya su gün ucaga bin diye...

Arkadaşlar ben de erken menopozluyum ve artik sonlara yaklaşıyorum sanki
Ama olsun burası bana yeni bir unut oldu bence düşünüyorum ama bu sene değil seneye olacak hem sağlık yönünden toparlanmaliyim
Hemde maddi yönden kendimize gelmeliyiz
Seneye rahat bir şekilde yaptirabiliriz
Ama menopoza gidersem şansım azalıyor mu

Merhaba berceste, tüp bebek de malesef evet azaliyor fakat donasyon olursa sansin var

Sağol cevap icin
Fikir edimden geldigi için rahatım biraz iknaya ugrasmayacam artik ben de sizinleyim burada inşallah birlikte güzel haberler paylasiriz
Merhabalar ben de bir iki haftadır yazıyorum inanılmaz iyi geliyor..size tavsiyem geriye dönüp 2000 sayfa filan okuyun..benim on gün sürdü hala da arada bakıyorum tekrar tekrar..allah sizi de bir an önce bebek sahibi yapar inşallah..kendi yumurtanız olmada da olur..yeterki isteyin

merhaba savanacıgım : )
evet eskilerden az kişi kaldık.Zaza ile topiği bekliyoruz : )
.bayag yeni kisiler dahil oldu topigimize.
ben vitamin kullanmaya devam ediyorum temmuz ayında tedaviye başlıycam sonunda.
Asıl sen nasılsın ? oğulcuğun büyümüştür artık.ısırırım onun ayaklarını : )
akidecigin kızı oldu yanlis hatirlamıyosam

Mrhblar kendi yumurtanızla deneyeceksiniz şansınız düşük ama imkansız değil,donasyonla şansınız çok daha yüksek tabiki halkınızda hayırlısı olsun İnşallah

Eski üyler fırsat buldukça yazsınlar lütfen,Doğum yapanlar bizimle duygularını paylaşırsalar çok faydalı olur ve kendi adıma minnet duyarım

Lenfoşit aşisi varmiş bilen ve yaptiran varmi tekrarlayan düsuklerde babadan kan alinarak biseyler yapip anneye veriliyormus ve buda düşük yapmayi engelliyormuş zazacim sen bu aşiyi denedinmi transfer oncesi 2 kere transfer sonrasi 1 kere yapiliyormuş cok ilgimi cekti birde sizler farkli kan testlerine bakiyordunuz onlar neydi c4 dü heralde ne işe yariyor bende yaptirmak istiyorum

Ben menopozdayim. Ilk denememde tuttu cok sukur. Ama gitmeden once bulundugun yerde iyi bir doktor ile hazirlanman iyi olur. Degerlerine gore yol izlenir

Çok sevindim canım güzel haberine...biraz yoğunum giremiyorum kk ne...birden aklıma geldin...hemen açtım ve güzel haberini aldım. ...Allah saglıkla kavuştursun sana cnm...kendine dikkat et

Çok sevindim canım güzel haberine...biraz yoğunum giremiyorum kk ne...birden aklıma geldin...hemen açtım ve güzel haberini aldım. ...Allah saglıkla kavuştursun sana cnm...kendine dikkat et
Çok teşekkür ederim cnm :)
Güzel haber aldım ,bu sabahta kan testi verdim.Bakalım saat 14.00 de çıkar dediler mail olarak gelicek.İnşallah güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…