kanamam oldu dr gittim rahimin açıldığını söyledi hastaneye yattım ilk oğlumu kaybettim 5 gün sonrada kızımı
doktor neden kanama olmuş olabilecegini söyledimi.
Rahim ağzı ölçumu yapmismiydi hamileliginde dr.
nedeni icin bebeklere test yaptirdin mi
çok üzüldüm arkadaşım inan tarif edemiyorum.

doktor neden kanama olmuş olabilecegini söyledimi.
Rahim ağzı ölçumu yapmismiydi hamileliginde dr.
nedeni icin bebeklere test yaptirdin mi
çok üzüldüm arkadaşım inan tarif edemiyorum.
Dr min hiç bir açıklaması yok bebekleri mi kaybetmeden bir hafta önce kontrole gittim hiç bir sorun yok demişti hata kızım oluca ni söyledi oğlum kendini göstermemişti hiç bir tahlil yapılmadı ne yazıkki ben enfeksiyondan olduğunu düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sesiz takip ediyorum sebebi ise bebekleri mi kaybettim çok zor günler yaşıyorum...
Allahım sana büyük sabır versin msjı görünce çok üzüldüm bende panik atak hastasıyım burdaki kötü haberleri görünce inanın sizin kadar üzülyrm hatta bi ara buralara girmek bile istemedim ama sizden başka kimsemde yok bende iki kez kaybettim bebeklerimi onlar bizi cennette bekliyor olucak tek tesellimde bu en kısa zamanla kalbin ferahlığa kavuşsun

Sağ ol canım rabbim hepimize güç kuvvet versin

Gerçekten mi bende sabahtan beri kafaya çok takmıştım saolsın cevaplarınla hep beni rahatlatysun yarın ben yinede tekrar bi sorayım merkeze

Donöründn yumurta toplanmş sanrm ay hadi inşallah bu sefere bolca 5. gün embriyon olur kaç tane yumurta toplandı bende bugünlere gelebilseydim her ay bi sıkıntı çıkıyo

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sesiz takip ediyorum sebebi ise bebekleri mi kaybettim çok zor günler yaşıyorum...
Çok geçmiş olsun canım, çok üzüldüm Allah sabır versin. Neyseki donmuşların varmış Rabbim onlarla yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…