Donöründn yumurta toplanmş sanrm ay hadi inşallah bu sefere bolca 5. gün embriyon olur kaç tane yumurta toplandı bende bugünlere gelebilseydim her ay bi sıkıntı çıkıyo
Bugün için toplanacak demislerdi sanirim yarindan sonra gün gün haberler gelir gelismeyle ilgili...sende kendine dert etme Yarin ilk isin Dr aramak olsun haberini bekliyorum hakkimizda Hersey hayirlisi olsun gec olsun ama iyi olsun

kist olsa da bu transfer veya hamilelik için cogu zaman sorun teskil etmiyor. Önemli olan nerede kldugu. Cok üzülmeyin. Zaten rahim kalınlıgı vs olculerken bakacaklardır. İcinizi ferah tutun.

Bugün için toplanacak demislerdi sanirim yarindan sonra gün gün haberler gelir gelismeyle ilgili...sende kendine dert etme Yarin ilk isin Dr aramak olsun haberini bekliyorum hakkimizda Hersey hayirlisi olsun gec olsun ama iyi olsun
Amin inşallah aynen yarn ilk işim doktora tekrar sormak olucak yoksa rahatlayamycam ben senden de 5. güne güzel haberler alıcaz inşallah

Çok zor güler yasiyorum
Neo dondum kaldım ne diyeyim, ne diyebiliriz ki allahın takdiri demekten baska. Seni hissediyorum. Cok zor olmalı. Dibine kadar acını yaşa. Ağla, bağır , çağır ve yaz... acını yaz... Bu süreci kabullen. Sonra feraha ereceksin. Malesef hayat anlamsız bir döngü. Önce sevindirip sonra üzüyor sonra yine ve yine...
Neden ve nasıl oldu vs şu an cok onemsız... Bunları dusunme kendını suclama ... Kendıne sarıl, rahmını sev, bebeklerıne dua et ve sonrası icin guclen. Zamanı gelınce sımdı olanın neden oldugunu dusunur gereklı onlemlerını donmus senı bekleyen embryoların ıcın alırsın. Allaha tekrar tekrar dua ederim ki Allah sabrını versin. Ve sabır etmeni gerektirecek başka bir sey de vermesin.

Çok zor güler yasiyorum
Canım kardeşim açıp okuyunca seni yüreyim çok sızladı kuzum
Neden oldu böyle
Allahım ben ilk 8-10 hafta riskli derken 16 haftada bu nasıl olur
Var bunun bir açıklaması
Rahim ağzımı kısaymış?
Allahım sana sabır versin
16 haftada kromozomal bir sorun olmasını düşünmüyorum
Enfeksiyon dedin
Ne enfeksiyonu geçirdinki?

Neocum nolursun paylaş bizimle
Kanaman durup dururkenmi oldu
Ne zaman oldu bu kuzum
Ay ben şoktayım

kist olsa da bu transfer veya hamilelik için cogu zaman sorun teskil etmiyor. Önemli olan nerede kldugu. Cok üzülmeyin. Zaten rahim kalınlıgı vs olculerken bakacaklardır. İcinizi ferah tutun.
Evt burdaki yorumlarnz beni biraz rahatlattı inşallah sonu güzel olur peki adet konusunda düşüncen nedir ben bu ay doğum kontrol hapından dolayı adetim kahverengi gelio bende 3 gündr kırmızı olmasını beklydum o yüzden ilk gün merkeze adet oldum die haber vermemştm meğersem bu ayki adetim bu şekilde olucakmş benim yarn 4. günüm ama donörün tedavisi yarın başlycakmş transferim o zmn geç olucak sizce bi sıkıntı olur mu

Canım neonun açı haberinden sonra dilim ağzım kurudu
Kistin kaç mm?
Kist olunca e2 yüksek olur
Eğer yüksek değilse demek kist balon gibi artık büzüşecek
Evt bende neonun haberini duyunca şok oldum kalbim acıdı resmen Allahm hiç birimize yaşatmasn
mm değil aslında cm 2,34 cm çok mu büyük acaba ben tam anlamyrm sen tecrübeli ve bilgilsn senin yorumunu o yüzden merak ettm
E2 16 çıktı o zmn bu değere göre bi sıkıntı yok gibi mi

Amin inşallah 16 haftaliklardi
Neo ne söylenir hiç bilemiyorum...Çok acı allah sana sabir versin canım..
Anlattıklarından rahim ağzı yetmezliği gibi anladim ama doktorun rahim uzunluğundan anlamış olması lazımdı...ne kadar aralıkla kontrole gidiyodum...
Allah gönlünü ferahlatsin canım.. hiç kolay değil gerçekten...

kanamam oldu dr gittim rahimin açıldığını söyledi hastaneye yattım ilk oğlumu kaybettim 5 gün sonrada kızımı
Çok çok geçmiş olsun inanılmaz üzüldüm... sabır diliyorum..sakinleşince sebebini net öğrenmelisin donmuş miniklerin var daha..allahım çok büyük son kaybın son acın olsun

bak kuzum 23-24 mm bir kistin var çokta büyük değil ama her halde Ultrasonda bakan doktor kistin konturundan eridiyini düşünüyor eksi halde tedaviye almazdılar
rahim kalınlığına baktırınca bakarlar eğer kistin büyüse tedaviyi iptal ederler

Allah razı olsun canım

Evt burdaki doktorum ilk gördüğünde kist varken olmaz demşti tahlil sonucunu görünce vazgeçti başlattı tedaviyi.. şimdi Kıbrısta Murat beylede görüştüm kist açısından hormonlarnz kontrol edilecek endişeniz olmasın dedi saolsn zazam cevabın için şimdi rahatm artık

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sesiz takip ediyorum sebebi ise bebekleri mi kaybettim çok zor günler yaşıyorum...
Anlatamam nasıl üzüldüm, kelimeler bulamıyorum. Allah'tan sabır diliyorum. Benim nedense ilk aklıma gelen rahim ağzı yetmezliği. ikiz bebekler ağır geldi . doktorun hatası. serviks uzunluğun takip etmeliydi. rahim ağzı açıldıysa infeksiyon kapması an meselesi. Acın çok büyük.

Çok çok geçmiş olsun inanılmaz üzüldüm... sabır diliyorum..sakinleşince sebebini net öğrenmelisin donmuş miniklerin var daha..allahım çok büyük son kaybın son acın olsun
Herkeze çok teşekkür ediyorum destekleriniz için çok acı çekiyorum tarifi yokmuş evlat acısının mezarlarına gidip onlarla konuşuyorum ağlıyorum ama geri gelmiyorlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…