Çok canım yanıyor..

Herkeze çok teşekkür ediyorum destekleriniz için çok acı çekiyorum tarifi yokmuş evlat acısının mezarlarına gidip onlarla konuşuyorum ağlıyorum ama geri gelmiyorlar ..
Ah kuzum kıyamam ben sana zamanla bu acında geçicek zorda olsa alışıyoruz herşeye

2 hafta arayla gidiyordum canim

neo1903 arkadışımızın durumuna çok üzüldüm. Arkadaşlar burda ikiz hamile olanlar çok ,progestanı bırakmayın. tamam crinone, progestan iğnesi ve jeli bırakabilirsiniz, ama onun yerine alttan progestan kapsüle geçin , günlük en az 200mg. alttan alınan progestan rahim ağızın kapalı ve uzun tutmasına yardımcı oluyor. ben çok araştırdım bu konuyu. ben halen devam ediyorum ve edecem de 32-34 haftaya kadar Allah izin verirse. her kese sağlıklı, sorunsuz hamilelik geçirip, sağlıklı bebekler kucağınıza almanızı dilerim.

Allah sabır versin Bu arada katılıyorum progestan bırakılmamalı Kıbrıs bana bırak dedi ama buradaki doktorum olurmu öyle şey dedi bıraktırmadı.

2 hafta arayla gidiyordum canim
Aslında kontroller arasi çok ta açık değilmiş.. Ben 3 hafta hatta bazen ayda bir gittim...Rahim ağzı açılması demek çok hızlı gelişti canim..Allah sabır versin..kimsenin başına vermesin çok zor çok....

Rabbim herkezin evladını hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bana ofis yapılmıştı genel anesteziyle, sonrasında hafif bi kanamam olmuştu birazda kasıklarda ağrı ama ertesi güne kendini toparlıyorsun şimdiden geçmiş olsun inşallah temiz çıkacak

Neo arkadaşım Rabbim sana sabırlar versin bnde çok üzüldüm Rabbim inşallah bidaha aynı acıyı yaşatmasın inşallah yine gebelik nasip eder sana canım bnde çok korkuyorum bişey olcak diye ama insan bebeklerin enfeksiyon kaptığını nasıl anlarki kaşıntı ve idrarda yanma olur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…