Çok canım yanıyor..Anlatamam nasıl üzüldüm, kelimeler bulamıyorum. Allah'tan sabır diliyorum. Benim nedense ilk aklıma gelen rahim ağzı yetmezliği. ikiz bebekler ağır geldi . doktorun hatası. serviks uzunluğun takip etmeliydi. rahim ağzı açıldıysa infeksiyon kapması an meselesi. Acın çok büyük.
Ah kuzum kıyamam ben sana zamanla bu acında geçicek zorda olsa alışıyoruz herşeyeHerkeze çok teşekkür ediyorum destekleriniz için çok acı çekiyorum tarifi yokmuş evlat acısının mezarlarına gidip onlarla konuşuyorum ağlıyorum ama geri gelmiyorlar ..
2 hafta arayla gidiyordum canimNeo ne söylenir hiç bilemiyorum...Çok acı allah sana sabir versin canım..
Anlattıklarından rahim ağzı yetmezliği gibi anladim ama doktorun rahim uzunluğundan anlamış olması lazımdı...ne kadar aralıkla kontrole gidiyodum...
Allah gönlünü ferahlatsin canım.. hiç kolay değil gerçekten...
Allah sabrını versin2 hafta arayla gidiyordum canim
İşallah canimAllah sabrını versin
Aslında kontroller arasi çok ta açık değilmiş.. Ben 3 hafta hatta bazen ayda bir gittim...Rahim ağzı açılması demek çok hızlı gelişti canim..Allah sabır versin..kimsenin başına vermesin çok zor çok....2 hafta arayla gidiyordum canim
Rabbim herkezin evladını hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAslında kontroller arasi çok ta açık değilmiş.. Ben 3 hafta hatta bazen ayda bir gittim...Rahim ağzı açılması demek çok hızlı gelişti canim..Allah sabır versin..kimsenin başına vermesin çok zor çok....
Başınız sağolsun çok üzüldüm.Sebebi belli mi acaba?Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sesiz takip ediyorum sebebi ise bebekleri mi kaybettim çok zor günler yaşıyorum...
maşallah cok iyi.Embryology den az once bildiri geldi, 18 tanesi döllenmiş 5.güne hayirlisiyla insallah Kalan olur
Sagol arkadasim, pazartesi günü tekrar arayıp gelisimi bildirecekler hayirlisi artikmaşallah cok iyi.
6 tanesi 5.güne giderse ideal olur.
Allah yardimcin olsun arkadasim.
Bana ofis yapılmıştı genel anesteziyle, sonrasında hafif bi kanamam olmuştu birazda kasıklarda ağrı ama ertesi güne kendini toparlıyorsun şimdiden geçmiş olsun inşallah temiz çıkacakBen de bugün histeroskopi araştırması yaptım..iki çeşidi var kaba tabirle..tanısal olan ofis uygulaması bir de ameliyat..tanısal başlayıp yani görüntüleme amaçlı bakıp gerekirse müdahaleye de dönebiliyor..genel anestezi ya da belden iğneyle lokal olabiliyor..normalde transferi yapan hekim yapsın istiyorlar ama mecburen başka hekim yapacak...fiyatsa inanılmaz ama 4000-1000 TL arası..çok ilginç..ben lokal anestezi istiyorum..uyanık olayım göreyim içimi iyice..regl olcam bitince bi hafta içinde paramı da ayarlayıp yaptırmam sıcağı sıcağına..ucuz olanı tercih ettim güzel bir merkez arkadaşım var arada 1000 TL’ye yapacaklar..böyle işte..ayrıntılı yazıyorum herşeyi..çünkü Google’a yazıp arayanlara belki faydam olur..
Insallah bakacagiz 3 gun varDoğal yollamı hamilesin ay inşallah devam eder Allahın bi mucizesi olur
Çok güzel bi haber sayı çok iyi bu sefer herşey yolunda gidicek benceEmbryology den az once bildiri geldi, 18 tanesi döllenmiş 5.güne hayirlisiyla insallah Kalan olur
sağ olun rahim açılmasıBaşınız sağolsun çok üzüldüm.Sebebi belli mi acaba?
teşekkür ederim canım.Ayy canım hamile misin hayırlı olsun embriyo mu almistin
Insallah papatyamÇok güzel bi haber sayı çok iyi bu sefer herşey yolunda gidicek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?