Benim karnım agridiNeo arkadaşım Rabbim sana sabırlar versin bnde çok üzüldüm Rabbim inşallah bidaha aynı acıyı yaşatmasın inşallah yine gebelik nasip eder sana canım bnde çok korkuyorum bişey olcak diye ama insan bebeklerin enfeksiyon kaptığını nasıl anlarki kaşıntı ve idrarda yanma olur sanırım
Evt bende neonun haberini duyunca şok oldum kalbim acıdı resmen Allahm hiç birimize yaşatmasn
mm değil aslında cm 2,34 cm çok mu büyük acaba ben tam anlamyrm sen tecrübeli ve bilgilsn senin yorumunu o yüzden merak ettm
E2 16 çıktı o zmn bu değere göre bi sıkıntı yok gibi
sağol canım umarım temiz çıkarBana ofis yapılmıştı genel anesteziyle, sonrasında hafif bi kanamam olmuştu birazda kasıklarda ağrı ama ertesi güne kendini toparlıyorsun şimdiden geçmiş olsun inşallah temiz çıkacak
Şahane çok sevindim kuzum :))Embryology den az once bildiri geldi, 18 tanesi döllenmiş 5.güne hayirlisiyla insallah Kalan olur
Hayırlı olsun. Sıkıntısız bir şekilde sağlıkla dünyaya getirmek nasip olsun inşallah :))Amin işallah rabbim hepinizin kucağını doldursun
Basın sağ olsun. O kadar cok üzüldüm ki anlatamam. Rabbim inşallah tez zamanda tekrar anneliği nasip edip kucağını doldursun :'(sağ olun rahim açılması
Amin inşallahBasın sağ olsun. O kadar cok üzüldüm ki anlatamam. Rabbim inşallah tez zamanda tekrar anneliği nasip edip kucağını doldursun :'(
Canim senin amh kactiteşekkür ederim canım.
sprem donasyon yaptırdım seninde bildiğin gibi düşük amh lıyım oyüzden mucize gibi oldu ikizlerim.
Darısı başına olsun.
39 yaşındayım 0.35 amh ım.Tek bebek hamilelik şansım %10 du.Canim senin amh kacti
Yinede iyiymis canim benim amh 0.01di ama gecen ay kimyasal gebelik gecirdim bu ay daha birsey yok habim bitti. Bakalim39 yaşındayım 0.35 amh ım.Tek bebek hamilelik şansım %10 du.
amh 0.20 nin altında malesef pek olası olmuyo.Yinede iyiymis canim benim amh 0.01di ama gecen ay kimyasal gebelik gecirdim bu ay daha birsey yok habim bitti. Bakalim
Siz donasyon denediniz de tutmamis miydi? Yoksa kimyasal gebelik dogal yollardan mi oldu?Yinede iyiymis canim benim amh 0.01di ama gecen ay kimyasal gebelik gecirdim bu ay daha birsey yok habim bitti. Bakalim
Canım çok üzüldüm allah sabır versin allah yaedımcın olsun çok iyi anlıyorum az zaman değil çok üzüldümDr min hiç bir açıklaması yok bebekleri mi kaybetmeden bir hafta önce kontrole gittim hiç bir sorun yok demişti hata kızım oluca ni söyledi oğlum kendini göstermemişti hiç bir tahlil yapılmadı ne yazıkki ben enfeksiyondan olduğunu düşünüyorum
Canim ben 2 defa kibrista yaptirdim tuttu fakat kalbi durdu birinde. Birinde de dusuk oldu. Kimyasal gebelik te iki defa kendiliginden yasadimSiz donasyon denediniz de tutmamis miydi? Yoksa kimyasal gebelik dogal yollardan mi oldu?
Benim bir sorunum daha var. Hemofili hastasiyim raporluyum hemofiliden yani kanama oluyor cilt alti ilk bebegimi bu kanamadan kaybettim. Dr bana diyor bu bebek icin olebilirsin olsun diyorum kucagima alayim koklayayim oölürsem öleyim. Dogumda kanamam durmayabilirmisamh 0.20 nin altında malesef pek olası olmuyo.
insallah yumurta donasyonu ile bi dahakine hemen hamile olursun sonuçda yaşın genç.Rabbim gönlüne göre versin.
ma simdi yeniden basliyoruz. 4. Tedavimize insallah bu sefer beklelerimi alip gelecegimSiz donasyon denediniz de tutmamis miydi? Yoksa kimyasal gebelik dogal yollardan mi oldu?
Allah korusun senide gelecekte doğacak bebeğinizideBenim bir sorunum daha var. Hemofili hastasiyim raporluyum hemofiliden yani kanama oluyor cilt alti ilk bebegimi bu kanamadan kaybettim. Dr bana diyor bu bebek icin olebilirsin olsun diyorum kucagima alayim koklayayim oölürsem öleyim. Dogumda kanamam durmayabilirmis
En azindan gebeliklerin var tutuyor belli. Rabbim bu sefer hayirlisiyla versin insAllah bebisiniziCanim ben 2 defa kibrista yaptirdim tuttu fakat kalbi durdu birinde. Birinde de dusuk oldu. Kimyasal gebelik te iki defa kendiliginden yasadim
Rabbime sığın.hayırlısıyla bu denemende bebegine de kavuş sende o da sağlıklı olsun.dualarımdasın.A
ma simdi yeniden basliyoruz. 4. Tedavimize insallah bu sefer beklelerimi alip gelecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?