haksızlık ediyor..tabiki evlenilir sorun olsa da..sizde de olabilirdi sorun siz bınun bilincinde olarak ne güzel düşünmüşsünüz eşiniz yanlış yapılıyor..evet çok çok zor bir fikir kabul etmesi zor..ama günah deyip sıyrılmak çok yanlış..asıl günah bir kadının anne olma hakkını elinden almak..ikna edersiniz zamanla...umarım ikna olur

Sizin bir evladınız olsa idi de sevecekti.. evlatlık alsanızda seveceksınız. En azından evladımızın yüzde 50 genetıgını bılecegız ben doguracagım bu yolculukta benimle olacaksın bbası sen olacaksın va gibi anlatın zor biliyorum ama sizi seviyorsa beraber bir hayatta mutlulukla devam etmek istiyorsa, siz de evlat istiyorsanız o zaman kabul eder.

dogru 15 gunde bır facebookdan bırı mesaj atıyor ruyamda senı gordum hamıle idin yok erkek bebek vardı kucagında vs... Hayır yanı ben cocuk ıstıyorum fılnda demıyorum... evlenınce cocuk cocuk olunca ıkıncı cocuk toplum psıkolojısımız bu sanırsam

Eşim sırf ben üzülüyorum diye sperm bankasını onaylamıştı benden önce evlenmiş de olabilirdin o yüzden çocuğu kabul edebilirim diyordu ama biraz araştırmış ve dinine çok bağlıdır haram mış benim de başka çarem yok ki evlatlık almak istemiyorum kendi karnımda hissetmek istiyorum of eşimi sevmesem boşanırdım heralde çocuk sahibi olamamak gerçekten çok zormuş sürekli ağlamaktan yoruldum

Daha 27 yaşındasın bu benim elimde olan bi şey değil anne olmak istiyorsan boşanabiliriz bile dedi ki biz çok zor evlendik çok şeyi birlikte aştık umarım bunuda aşabiliriz benim üzülmeme dayanamıyor ama bu duruma da alışamıyorum ablamın biri yeni doğum yaptı diğeri de hamile sevinemiyorum bile. kimse bilmiyor çocuğumuz olmadığını sürekli içime atmaktan yoruldum

Üzülme kardeşim acaba eşini tedavi etmek şansı varmı?
İyi bir urologa gitseniz
Belki bir ameliyatla çözülür
Allahtan umut kesilmez

evlatlik alincada haram olmuyor mu cok bilmiyorum bu konulari ama sonucta o ikinizinde kanindan olmayacak hem evlatlik aliyosun bakiyosun buyutuyosun büyüyünce anne babasini ariyor buyunce ben oyuzden evlatlik istemem allah insallah normal yolla olmamizi saglar olmazsa donasyonla olmamizi nasip etsin insallah arkadasim cok zor bir durum seninkiside biz yine kendi icimizde buyutuyoruz emziriyoruz dye kendi evladimizdan farkli olacagini düşünmüyoruz ama erkekler oyle düşünmüyor onlarin bir bagi olmuyor oyuzden guzellikle konusarak enisizi ikna etmeye calisin evliliginiz sevginizde cok degerli allah yardimcimiz olsun

Arkadaşlar kusura bakmayın bugun geç kaldım yazmak için içim içime sığmıyor 10 tane 5. Güne giden embriyodan 7 tanesi 1 kalite süper embrio dediler ve 2 tane transfer ettiler bugun sabah saat 9 da transfer oldum. Allahım inşallah herşeyin hayırlısını veriri ve anne olurum. Olmayan herkese de nasip etsin. Yarın dönüyorum Bakü’den. Bakü de inanılmaz güzel bir yer çok beğendik eşimde bende. Merkez çok iyi 12 gün sonra birde pozitif gebeliğim olursa dünyalar benim olur inşallah Doğru karar vermişim derim hepinizin dualarına ihtiyacım var. İyi akşamlar.

İnşallah yavruların sana sımsıkı tutunur
Bakü kampanyası bittimi?
Bittiyse fiyatları kaç oldu?

Hayırlı sonuçlar olsun ikisi de tıtsun inşallah

Hayırlı sonuçlar olsun ikisi de tıtsun inşallah
Valla SÜPER embriyoymus.Bu güne kadar bi çok kliniğe giden arkadaş emb ların nasıl oldugunu yazdı.Geneli bilimsel olarak aa ve ab seklinde embriyoları tanımlar.Nasıl bi klinikse embriyoları süper diye tanımlamış.Süpermen gibi sanırım : )
Bence süper emriyoları 2 koyuyolardır 6 oluyodur : )

batumi ttup bebek merkezi de donorun bilgilerini spor egitim is ananne baba meslegi boylari goz renkleri her turlu bilgiyi verdiler

ben Bulent tirasa gittim acibadem maslakta ama beni batmanda muayene etti amh 0.05 oldugu icin sans yok dedi. birde oradan aglayarak ciktim. Ama Halit Firat Erden vardi vefat etti o da bana dedi ki ben seni dogurtturacam kiz gel bana demisti gidemeden vvefat etti Allah rahmet eylesin

Aynen benim de o dikatimı çekti süper embriyo hani bu işin içinde olmasak hadi dicez de bu işin içindeyiz

ikiside iutsun insallah

iyi demek istemislerdir sanirim

Yazdiklarinizi okuyunca kendimi gordum sanki. Benimde erkek arkadasim var daha evlenmedim. Doktor bana da cocugun olmaz gibi biseler dedi. Bemde herseyi soyledim. Anlattim. Evlenmek istiyor dert etmiyor. Fakat ilerde cocukla ilgili cok sknti yasarsak. Simdi kabul etti ama sizin gibi cocuk cocuk derse.. donasyonu anlattim sonra knsrz bunlari cok erken felan dedi. Karsiyim felan demedi. InsAlllah sizinde gonlunuzce olur hersey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…