Arkadaşlar kusura bakmayın bugun geç kaldım yazmak için içim içime sığmıyor 10 tane 5. Güne giden embriyodan 7 tanesi 1 kalite süper embrio dediler ve 2 tane transfer ettiler bugun sabah saat 9 da transfer oldum. Allahım inşallah herşeyin hayırlısını veriri ve anne olurum. Olmayan herkese de nasip etsin. Yarın dönüyorum Bakü’den. Bakü de inanılmaz güzel bir yer çok beğendik eşimde bende. Merkez çok iyi 12 gün sonra birde pozitif gebeliğim olursa dünyalar benim olur inşallah Doğru karar vermişim derim hepinizin dualarına ihtiyacım var. İyi akşamlar. ❤️
hayiribpsin. 7 tane kalmasi super olmus... Acaba kalitesi icin ne dediler?

Valla SÜPER embriyoymus.Bu güne kadar bi çok kliniğe giden arkadaş emb ların nasıl oldugunu yazdı.Geneli bilimsel olarak aa ve ab seklinde embriyoları tanımlar.Nasıl bi klinikse embriyoları süper diye tanımlamış.Süpermen gibi sanırım : )
Bence süper emriyoları 2 koyuyolardır 6 oluyodur : )
Neden böyle bişey yazma gereği duydunuz??? Nasıl bi klinikse de arkadaş gitmis transferini yaptırmış hoş değil böyle alaycı bir tavır...

Neden böyle bişey yazma gereği duydunuz??? Nasıl bi klinikse de arkadaş gitmis transferini yaptırmış hoş değil böyle alaycı bir tavır...
Tek soru işareti koysanız yeterliydi.nakatetimden cevap verirdim zaten.
Dilbilgimizde üç soru işareti kullanılmaz.
Ayrıca çümlenizdeki gizli ünlemi görüyorum
birincisi bu sizi ilgilendirmez
ikincisi madem merak ettiniz o şahsın geçmiş mesajlarını okuyarak neden böyle bişey yazdığımı anlıyabilirsin tabiki bunun için sorgulamadan önce geçmişi incelemeniz gerekir.
Ve benim nasıl bi karakter oldugumuda merak ediyorsanız benimde gecmis mesajlarımi okuyabilirsiniz.
Buradaki altı çizilesi nokta OKUMAK
örneğin ben sizin geçmiş mesajlarınıza göz attım ve bu sayfadaki kisilerin Donasyon mücadelesi veren kisiler oldugunu söyliyeyim.
sizin bizim topigimizle bi ilginiz yok

ikincisi madem merak ettiniz o şahsın geçmiş mesajlarını okuyarak neden böyle bişey yazdığımı anlıyabilirsin tabiki bunun için sorgulamadan önce geçmişi incelemeniz gerekir.
Ve benim nasıl bi karakter oldugumuda merak ediyorsanız benimde gecmis mesajlarımi okuyabilirsiniz.
örneğin ben sizin geçmiş mesajlarınıza göz attım ve bu sayfadaki kisilerin Donasyon mücadelesi veren kisiler oldugunu söyliyeyim.
morkanatlarim bize dua et sen bol bol hamile duasi kabul olur derler... Sinirlerini bozma gercekten zaten ikiz geneligin var...

Morkanatlarim canim "bize ne" diyemiyoruz degil mi canim. Boşverebilsek keşke. Hayir bir de hem insanlari dusunelim hem de eleştiri alalim. Alayci olmayan bir tavirla da yazdik ama goz göre gore de insan katlanamiyor. Yeni gelen arkadaşlar bir kişiyi merak edip ilgilenince keske onun eski yorumlarina baksalar.

bütün mesajları tek tek okuyan biriyim bu topikte işiniz yok falan hayırdır yani istediğim konuyu takip ederim reklam amaçlı yaptığını neden düşünüyorsunuz biri evet baku çok güzel oraya gidin deyince illa reklamcı mi oluyor öyle soru işareti noktaya falan çok takılmayın ben alaycı bi tavırla yazmanızdan rahatsızlığımı dile getirdim topik sizin istediğinizi paylaşın istediginizle alay edin herşeyin en doğrusunu siz biliyosunuz ya!

bütün mesajları tek tek okuyan biriyim bu topikte işiniz yok falan hayırdır yani istediğim konuyu takip ederim reklam amaçlı yaptığını neden düşünüyorsunuz biri evet baku çok güzel oraya gidin deyince illa reklamcı mi oluyor öyle soru işareti noktaya falan çok takılmayın ben alaycı bi tavırla yazmanızdan rahatsızlığımı dile getirdim topik sizin istediğinizi paylaşın istediginizle alay edin herşeyin en doğrusunu siz biliyosunuz ya!
Hamile insanları germeyin o da fikriniz yazdı aynı siz gibi ve bu olayın geçmişini de bilmiyorsunuz​

Kızlar nolur boş şeyler üstünde atışmayın
Bir arkadaşımız baküde denemiş reklamcımı,asıl bizim gibi evlat peşinde koşanmı en düzünü allah biliyor
Bizde dualarımızı edelim o arkadaş için doğruysa kabul olsun,anne olsun,mutlu olsun
Yalansa yine allaha tevekkül

morkanatlarim bize dua et sen bol bol hamile duasi kabul olur derler... Sinirlerini bozma gercekten zaten ikiz geneligin var...
Canım arkadaşım inşallah artık bu topikte negativ alan duymayalım
Her kez pozitiv sonucuna kavuşsun
Bebeklerini kucağına alsın içindede biz
Hamileler karvanına katılalım inşallah

Sanırım sen.zaza.yeşilada sırayla tedaviye başlıycaksınız.Tüm kalbimle dualarım sizlerle ve özellikle transfer günü konsantre olup pozitif enerji yollıyacağım size.
Hamilelik sanırım ikiz oldugundan benim düşündüğümden daha zorluymuş Sancımın olmadığı gün kendimi şanslı hissediyorum.Rabbim sizlerede yaşatsın can_ı gönülden inşallah.
Hekim olduğunu biliyorum ama uzmanlık alanını hiç sormamıştım.nedir acaba ?

Morkanatlarim canim "bize ne" diyemiyoruz degil mi canim. Boşverebilsek keşke. Hayir bir de hem insanlari dusunelim hem de eleştiri alalim. Alayci olmayan bir tavirla da yazdik ama goz göre gore de insan katlanamiyor. Yeni gelen arkadaşlar bir kişiyi merak edip ilgilenince keske onun eski yorumlarina baksalar.
canım Zelitta'cım seninle yazı dilinden anladığım kadarıyla karakter olarak çok yakınız..
Huy işte "kayıtsız" kalamıyoruz.
Sende gerçekden bu topiğe çok emek verdin.Herkese elinden geldiğince detaylıca cevaplar biliyorum ki bunları yazarken ağrını, sancını içine gömüp birilerine faydan dokunabilmesi icin yinede yazdın.
Topiğimizi düşunen burada değerli arkadaşlarımız var onlara saygı duyuyorum ama aradan kendi menfaatini düşünüp oyunlar oynayan kişiler de çıkınca , arada tutamıyorum işte kendimi.Bebeklerimde anaları gibi haksızlığa susmamayı öğreniyolar şimdiden : )

Hamile insanları germeyin o da fikriniz yazdı aynı siz gibi ve bu olayın geçmişini de bilmiyorsunuz​
Canım benim teşekkür ederim beni anlamış savunmuşsun :)
insallah tedavin başladığında herşey güzel olsun.
Ayrıca hangi kliniğe gitmeyi düşünüyosun bilmiyorum ama o süreçde senin için yapabileceğim bişey olursa.yanındayım.

Arkadaşlar yumurta donasyonu

Arkadaşlar yumurta donasyonu yaptıranlara bir sorum olacak? Sizi transfere hazırlayan doktorlara ayrıca ödeme yaptınız mı? Ben gynolife ın beni yönlendirdiği doktorla görüşmeye gittiğinde muayene ettiği ve fikir verdiği için sanırım 500 tl aldı. Acaba hazırlık sırasında da alır mı?​

Arkadaşlar yumurta donasyonu yaptıranlara bir sorum olacak? Sizi transfere hazırlayan doktorlara ayrıca ödeme yaptınız mı? Ben gynolife ın beni yönlendirdiği doktorla görüşmeye gittiğinde muayene ettiği ve fikir verdiği için sanırım 500 tl aldı. Acaba hazırlık sırasında da alır mı?​
Merhaba ben yum don yaptirmiyorum ama yine de cvp yazmak istedim sadece gittiğim hastanenin muayene ücretini ödedim ben

ücret alıyorlar.
bazısı her muayenede bazısı sonunda toplu alıyo ücreti.

Back
X