Kaç kere gitmeniz gerekti? 3-4 kere gidilse en az 1500- 2000 tl de o doktora vericez anlaşılan
tabi 4 kere filan gidiyo.
Bence daha uygun bi dr önermelerini iste.
bir çok drla anlaşmaları var.
ben göstepe medical park a gidiyodum 260 tl idi ama Nur hn çok tatlı bi insan.hatta Rabbim o günleri yaşamayı nasip ederse doğumu o yaptırsın istiyorum.Ve benim sprem don. oldugundan az olan yumurtaları sürekli dozları değiştirerek hazırladı.
Bu anlamda yumurta don.hazırlıgı daha kolay.
Bütçeni zorlamıyacak biyere git bence.

Tedaviden pozitif alan hamile arkadaşlarım.16. 17. haftaya gelince muhakkak rahiminizin ölçümünü yaptırın.Bunu her doktor yapmıyor.Erken doğum riski varsa progesterona devam etmeniz gerek.Maddi manevi o kadar emek verdik.Takibimi yapan doktor bakmadı bile.Ben şans eseri gittiğim başka doktorun dikkati ile bu durumdan kurtuldum.Şu an progesteron kullanıyorum ve rahim ölçüm normale döndü.

Tedaviden pozitif alan hamile arkadaşlarım.16. 17. haftaya gelince muhakkak rahiminizin ölçümünü yaptırın.Bunu her doktor yapmıyor.Erken doğum riski varsa progesterona devam etmeniz gerek.Maddi manevi o kadar emek verdik.Takibimi yapan doktor bakmadı bile.Ben şans eseri gittiğim başka doktorun dikkati ile bu durumdan kurtuldum.Şu an progesteron kullanıyorum ve rahim ölçüm normale döndü.
Selmacım nakadar değerli fikir söyledin
Alkah senden razı olsun
2 arkadaşımız tanıdığım biri 16 biri 17 haftada doktorlarının bu ihmalinden bebeklerini kayb etti
Seviyorum sizi canlarım
Bu topik bizi çok şeye öğreti

6 aydır bu doktora gidiyorum kontrollerim bir aya denk geldiği için her ay ödüyorum maalesef.

Ben bir doktora yonlendirilmedim. Özel hastande bir doktora gorundum 4 veya 5 kere. O da inanmazsiniz ama 15 tl idi. Simdi zam geldi 40 oldu ama o zaman oyleydi.

Kaç kere gitmeniz gerekti? 3-4 kere gidilse en az 1500- 2000 tl de o doktora vericez anlaşılan
Ben almanya da yasiyorum ön tedavim için Dr. (labor ve ultrason) için her seferinde ücret aliyor 80 Euro... Ne kadar iyi sonuc alirsan da okadar az gidersin kontrole transfer öncesi... Sana bol sans diliyorum insallah tedavilerin basariyla sonuçlanir

istanbuldaki birçok perinatologun muayene ücretini araştırdım.
muayeneler 400 ile 2000 arasında değişiyor.Bu hekimin profesör oluşu ve bulunduğu hastaneye göre degisim göseteriyo.Tabiki devlettede iyi proflar var. ücretsiz gidilebiliniyot.Ama randövi bulmak çok zot.
Ben Rıza madazlının muayenehanesine gittim 650 idi sanırım sonra ki muayenelerini cerrahpasada baktı.kendi yönlendirdiginden rand. sorunumda hiç olmadı.
çapa ve cerrahpaşa perinatolog olarak çok iyi.

tabi 4 kere filan gidiyo.
Bence daha uygun bi dr önermelerini iste.
bir çok drla anlaşmaları var.
ben göstepe medical park a gidiyodum 260 tl idi ama Nur hn çok tatlı bi insan.hatta Rabbim o günleri yaşamayı nasip ederse doğumu o yaptırsın istiyorum.Ve benim sprem don. oldugundan az olan yumurtaları sürekli dozları değiştirerek hazırladı.
Bu anlamda yumurta don.hazırlıgı daha kolay.
Bütçeni zorlamıyacak biyere git bence.

Ama Gynolife Murat bey ben ona güveniyorum benim takiplerimi o yapıyor dedi. :( Takip olarak bahsettiğim transfer öncesi rahimi hazırlama. Belki 1 ay içerisinde hazırlayacağı için sadece 2 kere alır ücreti. Gittiğimde konuşacağım ama 4-5 kere gidilecekse bütçemi sarsar zaten donasyon 5000 euro

Ama Gynolife Murat bey ben ona güveniyorum benim takiplerimi o yapıyor dedi. :KK43: Takip olarak bahsettiğim transfer öncesi rahimi hazırlama. Belki 1 ay içerisinde hazırlayacağı için sadece 2 kere alır ücreti. Gittiğimde konuşacağım ama 4-5 kere gidilecekse bütçemi sarsar zaten donasyon 5000 euro
sen hangi sehirdesin?
yonlendirdigi dr un adı ne

Ama Gynolife Murat bey ben ona güveniyorum benim takiplerimi o yapıyor dedi. :KK43: Takip olarak bahsettiğim transfer öncesi rahimi hazırlama. Belki 1 ay içerisinde hazırlayacağı için sadece 2 kere alır ücreti. Gittiğimde konuşacağım ama 4-5 kere gidilecekse bütçemi sarsar zaten donasyon 5000 euro
Bence yumurta donasyonu olduğu için ve sadece rahim ve hormon kontrolu yapacagından sadece iyi bir doktora gitmen yeterli ben tüp bebek doktoruna gidiyrm özelde doç. doktor ve 180 lira benim daha önce tüp bebeğimi yapan doktrmdu Murat beylede ilk defa benim sayemde tanıştı ve irtibat halindeler şuan..sende kendi doktoruna gideblrsn bence

Back
X