Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ücret alıyorlar.
bazısı her muayenede bazısı sonunda toplu alıyo ücreti.
Her muayenede 500 mü olurmuş canım.Bu ne resmen soygun!Kaç kere gitmeniz gerekti? 3-4 kere gidilse en az 1500- 2000 tl de o doktora vericez anlaşılan
tabi 4 kere filan gidiyo.Kaç kere gitmeniz gerekti? 3-4 kere gidilse en az 1500- 2000 tl de o doktora vericez anlaşılan
15 günde bir zaten kontrol oldugu icin para ödenmiyo.Her muayenede 500 mü olurmuş canım.Bu ne resmen soygun!
Her gidişi 500 hesaplayınca şoke oldum.Bence de hadi kontrol süresi 10 gün olsun.Ama doktor yine çok pahalı.Ben profosöre 250 ödüyorum:)15 günde bir zaten kontrol oldugu icin para ödenmiyo.
4 kere gidince 2 muayene parası ödeniyo.
Biliyorum kuzuminsallahhh Zaza'm bunu nekadar çok istediğimi biliyosun.
Selmacım nakadar değerli fikir söyledinTedaviden pozitif alan hamile arkadaşlarım.16. 17. haftaya gelince muhakkak rahiminizin ölçümünü yaptırın.Bunu her doktor yapmıyor.Erken doğum riski varsa progesterona devam etmeniz gerek.Maddi manevi o kadar emek verdik.Takibimi yapan doktor bakmadı bile.Ben şans eseri gittiğim başka doktorun dikkati ile bu durumdan kurtuldum.Şu an progesteron kullanıyorum ve rahim ölçüm normale döndü.
Kaç kere gitmeniz gerekti? 3-4 kere gidilse en az 1500- 2000 tl de o doktora vericez anlaşılan
Ben almanya da yasiyorum ön tedavim için Dr. (labor ve ultrason) için her seferinde ücret aliyor 80 Euro... Ne kadar iyi sonuc alirsan da okadar az gidersin kontrole transfer öncesi... Sana bol sans diliyorum insallah tedavilerin basariyla sonuçlanirKaç kere gitmeniz gerekti? 3-4 kere gidilse en az 1500- 2000 tl de o doktora vericez anlaşılan
Siz kime gidiyorsunuz bende ankaradayim aklımda olsunKızlar beni ankarada hazırlayan doktoruma her tedavide 350-400 tl veriyorum
Bence 500 tl her gidişata alan doktordan kaçınmalı
tabi 4 kere filan gidiyo.
Bence daha uygun bi dr önermelerini iste.
bir çok drla anlaşmaları var.
ben göstepe medical park a gidiyodum 260 tl idi ama Nur hn çok tatlı bi insan.hatta Rabbim o günleri yaşamayı nasip ederse doğumu o yaptırsın istiyorum.Ve benim sprem don. oldugundan az olan yumurtaları sürekli dozları değiştirerek hazırladı.
Bu anlamda yumurta don.hazırlıgı daha kolay.
Bütçeni zorlamıyacak biyere git bence.
sen hangi sehirdesin?Ama Gynolife Murat bey ben ona güveniyorum benim takiplerimi o yapıyor dedi.Takip olarak bahsettiğim transfer öncesi rahimi hazırlama. Belki 1 ay içerisinde hazırlayacağı için sadece 2 kere alır ücreti. Gittiğimde konuşacağım ama 4-5 kere gidilecekse bütçemi sarsar zaten donasyon 5000 euro
sen hangi sehirdesin?
yonlendirdigi dr un adı ne
Bence yumurta donasyonu olduğu için ve sadece rahim ve hormon kontrolu yapacagından sadece iyi bir doktora gitmen yeterli ben tüp bebek doktoruna gidiyrm özelde doç. doktor ve 180 lira benim daha önce tüp bebeğimi yapan doktrmdu Murat beylede ilk defa benim sayemde tanıştı ve irtibat halindeler şuan..sende kendi doktoruna gideblrsn benceAma Gynolife Murat bey ben ona güveniyorum benim takiplerimi o yapıyor dedi.Takip olarak bahsettiğim transfer öncesi rahimi hazırlama. Belki 1 ay içerisinde hazırlayacağı için sadece 2 kere alır ücreti. Gittiğimde konuşacağım ama 4-5 kere gidilecekse bütçemi sarsar zaten donasyon 5000 euro