Arkadaslar onu ye bu u ic inanin hepsi bo seyler bunlarla syrese girmeyin kafa rahat olacak sakin kalin dua edin tevekkul edin olacagi varsa oluyor eger olmucaksa balada yatsan kus sutude icsen olmuyor ben bunu anladim ilk transferde asiri pimpiriktim yemefigim kalmadi ensevdigim cayi bile icmedim sigarayi 3 ay oncesinden birakmistim 3 embriyo koyuldu 3 bile tutunmadi ama busefer cayimida kahvemide sigaramida ictim transfer oldum Allahim son sansim dedim ben elimden gelenin fazlasini yaptim gerisi sende dedim sen ol dersen olur dedim transferimi oldum cok uykusuzdum yolculuk yormustu uyumusum 3 saat hastanede sonra otele geldik yemek yedik yattim ilaclari hic aksatmadan saati saatine aldim 2 gun dinledim ve etrafin streside yoktu busefer kimseeye soylemrdik suan bile belirlu bikac kisi biliyor yani demem oki dua edin tevekkul edin rahat olun serumda almadim busefer Rabbim nasip etmiyecegin bideyin duasini ettirmez biz mucize anneleriz emek verdik Rabbimde karsiligini veriyor zamani gelince hepinize bol sans diliyorum Rabbom yar ve yardimciniz olsun Allahim zazama ve bu sitede annelik icin mucal e eden her kadina okdu cok sukur sevincini yasatsin Amin.