Yok ekstra ücret talep etmediler zaten onların teklifihim duymadım ben..ama aşırı maliyet olmaz mı? iki donör ücreti gerekir o zaman..ekstra ödeme talep etmediler mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ekstra ücret talep etmediler zaten onların teklifihim duymadım ben..ama aşırı maliyet olmaz mı? iki donör ücreti gerekir o zaman..ekstra ödeme talep etmediler mi?
Ücret istememelilerse iyimiş ama ilginç geldi bana..yazarsın detayları canım biz de bilgileniriz..umarım bu sefer güler yüzünYok ekstra ücret talep etmediler zaten onların teklifi
Ben böyle bişeyi kabul etmezdim.Yok ekstra ücret talep etmediler zaten onların teklifi
Onların düşüncesi iki farklı donörden embriyo yükleyerek şansı arttırmak birininki tutmazsa diğeri tutar mantığı, benim de tereddütüm ikisinden de tutma ihtimali ama çok kararsız kaldım çünkü bu benim son denemem son şansımBen böyle bişeyi kabul etmezdim.
öncelikle çok toplama işi gibi.Yani belki degildirde bende uyandırdıgı izlenim ondan 2 bundan 3 ortaya karışık gibi.
Ayrıca ikiz olduklarını düşünelim ikisininde genetiği farklı.bi hastalık olsa birbirlerine bi faydaları genetik anlamda olamaz.
Bence herşey ne kadar yalınsa o kadar iyi.
Bencede en önemli şey kabız olmamak. Bol su bol lif hafif hareketEvet arkadaslar üstün tecrübelerinize ihtiyacım var. Ben ne yiyeyim ne iceyim. Transfer gunu ve sonrası dıkkat etmem gerekenler. Muhakkak merkez anlatıyprdur ama sizler yasadınız. Su basarı oranı ıcın bılmem gereken seyler var mı? Tesekkurler.
Çok karışık..haklısın mor kanatlarım da haklı ya ikisi de tutarsa farklı iki genetiğe sahip iki ayrı çocuk..hiç yapıldımı acaba yani hiç başına gelen birileri var mı burdan yazsa hepimiZ bilgilensekOnların düşüncesi iki farklı donörden embriyo yükleyerek şansı arttırmak birininki tutmazsa diğeri tutar mantığı, benim de tereddütüm ikisinden de tutma ihtimali ama çok kararsız kaldım çünkü bu benim son denemem son şansım
Haklısın canım ama sanırım ben olsam istemezdim kafa karıştırıcı..bi de şu var Donöre çok para veriyorlar iki donöre de niye para verecekler onlar için kazanç çok ciddi düşer neden yapacaklar bunu algılayamadımİki evlilikten iki farklı çocuk gibi iki kardeş oluyor ama genler farklı, son şansım çok kararsızım
Benim ilk donörden bir ikinciden 2 dondurulmuş embriyo kalmış üçününde transferini istedimİki evlilikten iki farklı çocuk gibi iki kardeş oluyor ama genler farklı, son şansım çok kararsızım
bayagı progesteron kullanmıssınız :)Bana başından beri progesteron vermediler günde 8 tane estrofem hem vajinadan hem ağızdan,crinone jel, eutrox kullanıyorum, kalçadan puroluton depot, göbekten,clexane kullanıyorum diğer ilaçları saymıyorum ama Dr bana neden progesteron vermedi acaba
Bizden aldıkları paranın yanında donöre verilen para eminim çok cüzii bir rakamdır, onlarda bunun son denemem olduğunu biliyor belki de ondandır, açıkçası ben işin o boyutunu hiç düşünmedim sonuçta teklif onlardan geldi, para isteseler içim bir bulanacak para da istemediler, sadece ben psikolojik boyutunu düşünüyorumHaklısın canım ama sanırım ben olsam istemezdim kafa karıştırıcı..bi de şu var Donöre çok para veriyorlar iki donöre de niye para verecekler onlar için kazanç çok ciddi düşer neden yapacaklar bunu algılayamadım
Zazacım mucize oldu transferden sonra 7.gün test yaptırmıştım 0 çıkmıştı bugün test yaptım 11.gün ve 18.59 ne dersin acaba hamile miyimİyim neocum
Umarım sende iyisin kuzum
Rabbim tez zamanda içini bebişlerle doldursun ve bu sefer bebişleri kucağına alıp tatlı yorgunluğunu anlatasın
Tüm kalbimle bunu istiyorum
Böyle düşünmen beni çok rahatlattı canım çok sağol şu an desteğe çok ihtiyacım var bebeğim olsun çok ama çok istiyorum tabi hayırlısıyla, bu şekilde şansım artacaksa da denemeye değer diye düşünüyorumBenim ilk donörden bir ikinciden 2 dondurulmuş embriyo kalmış üçününde transferini istedim
İkisi tutsada üçü tutsada hiiiç problem duymam
İki farklı genetikmiş
Önemli olan babaları eşim
5 in ustu positif hamilelik demek Allahim insA artarak devam etsinZazacım mucize oldu transferden sonra 7.gün test yaptırmıştım 0 çıkmıştı bugün test yaptım 11.gün ve 18.59 ne dersin acaba hamile miyim
Allah razı olsun canım darısı başına şoktayım anlatamam halimi5 in ustu positif hamilelik demek Allahim insA artarak devam etsin
Canım tebrik ederim artarak devam etsin inşalalhZazacım mucize oldu transferden sonra 7.gün test yaptırmıştım 0 çıkmıştı bugün test yaptım 11.gün ve 18.59 ne dersin acaba hamile miyim
Zaza diyorsa doğrudur :) şansımızı arttıran herşeye varım ben de..kafa karıştırıcı olsa da..önemli olan tek şey o miniklerin sağlıkla annelerine tutunmaları..Böyle düşünmen beni çok rahatlattı canım çok sağol şu an desteğe çok ihtiyacım var bebeğim olsun çok ama çok istiyorum tabi hayırlısıyla, bu şekilde şansım artacaksa da denemeye değer diye düşünüyorum