- 7 Mayıs 2017
- 677
- 1.287
- 63
Çok geçmiş olsun arkadaşımGunaydin arkadaslar. Ben hala fena oksuruyorum, sabah fena oksurerek uyandim ve sesim catal gibi icmedigim ilac kalmadi ne yapacagimi sasirdim saniyorum bu psikolojik aslinda . Ne yapacagim umarim transferi etkilemez.
Benim annem ve babam daha evli degildim yumurtalarini dondur dediler yapmadim. Cok pismanim. Bu insanlar da cok dindar insanlar. Sonra bekarken git kendi cocugunu yap biz misler gibi bakariz . Sperm donasyonu al ve dene dediler. Ki denedim bir baska merkez de ama tutmadi. Sonra vakit gecti, unuttum ve esimle tanistik evlendik. Ben de fikre karsi idim yumurta donasyonu ama annem ve esim o kadar sabirla islediler ki beni bir de tabii 6 kere kendi yumurtamla hirplanma ve deneme sureci , sonunda ozellikle esim icin bunu yapmam gerektigine ve neyin inadinda oldugumu dusunup durdum. Hatta uzuldum cok vakit kaybettim diye. Saniyorum hepimiz ayni yas gruplrindayiz. Anlarsiniz beni. Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin.Benim annem biliyor babam da farkinda ama onemsiz oldugu icin konusulmuyor, dort gozle mujdeli haber bekliyorlar. Torunumuz gelsin diye dualar ediyorlar. Sevgi dolu insanlarsaniz neyin nerden geldiginin hic onemi yok bence. Netice de verecekse onu da Rabbim verecek... Her nefes ona ait. Sizi seviyorum. Iyi ki varsiniz. Bana dua edin. Bu oksurugu ne yapacagim bilemiyorum. Aslinda zyrtec icmem lazim ama reseptorler acik olsun diye icemedim . Birazdan merkeze soracagim ama su asamada ic deselerde guvenmeyecegim cunku yogunlar neye ne cevap verdiklerini bilmiyor bile olabilirler. Allah yardimciiz olsun.
Bana sabah akşam 2 şer tane verdi.Tabi ölçüm yapıp.Siz de baktırın derim ki yeterli mi değil mi çok önemli bir detayArkadaşım verdiğin bilgi için tşkler. Ben de 16 hafta dayım 12. haftada kıbrıstaki dr um Progestoren igne ve jeli bırakmamı söylemişti ve bıraktım. Sonrasında yaşadığım şehirde tesadüfen tercih ettiğim bir kadın doğum doktoru ile 15 günde bir kontrole gidiyorum. Ve bana dediki herkesin gebeliği çok değerlidir Ancak sizinki çok daha değerli bir gebelik progesteron hap yazıyorum Pregesteron hapla devam edeceğiz zaten hapın etkisi yüzde 10 gibi düşüktür dedi. Lakin herhangi bir rahim ölçümü yapmadı. Her gidişimizde ultrasonla bebeğin durumuna bakıyor.Acaba rahim ölçümü bende istesemmi pregestron tablet yeterlimidir günde 1 tane kullanıyorum
Canım inşallah Rabbim sanada nasip edicek Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin aslında kafadan silmek gerekiyor kafa rahat olmayınca bütün hormonların dengesi bozuluyor şuan çok şükür bn gebe kaldım ama endişelerim korkularım hiç bitmiyorHerkese iyi geceler... biraz önce uğurladım misafirlerimi... yine evimizde bi bebek kokusu oldu. Cevremde çocuksuz tek arkadaşım tek akrabam kalmadı. Bir araya gelince hep bebek sorunlarından konuşmak ve bizim konulara hep fransız kalmamız.... ya da her gelen bebeği icime sokacak kadar çok sevmem... ya da onlar gidiyo diye deli gibi üzülmem.... ve binlerce neden..dunyada kendimi hep yalnız hissediyorum böyle olunca. Ama foruma girip sizlere dokununca acim hafifliyor. Tam diyorum ki anne olamıcam tadamicam o duyguyu. Pat sizden bi pozitif haberi.... gerçekten sizsiz geçen bir günüm bile yok. Eşim kızıyor okuma artık takıyorsun kafana diyor ama ben sizinle güçlüyüm. Yüreği büyük kadınlar... sınavı büyük insanlar.. anne olmayı sizler kadar hakeden yok emin olun. Ve rabbim yazdıysa alnımıza elbet kucagimiz bebisle dolacak inaniyorum. Gece gece içimden geldi yazayım dedim. Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Dualarimdasiniz. Elbet bir gün kendi kanımızdan çocukları kimseden çekinmeden doyasıya seveceğiz....
Ne güzel yazmışsın gülüm ,ne güzel bir aile tablosu 41 kere maşallah :) Rabbim sizlere bağışlasın analı babalı sağlıkla büyüsün kuzucuklar inşallah. Kurban olduğum Allahım kimseyi bu annelik duygusundan mahrum bırakma Allahım ,umud eden isteyen sırada olan herkesin dileğini muradını kabul et Allahım ,sağlıkla kucağımıza almayı nasip eyle Allahım, yeri gökü yaradan Rabbim bilirim senden ümit kesilmez ,herkes benden ümidini kesmiş ben senden ümidimi kesmedim Rabbim, bilirim sen ol dersen olur Rabbim ,bizlerinde evlerimizin ışığını yak Allahım bizleride bu karanlıktan kurtar Allahım amin.Arkadaslar benim ikizlerim 5bucuk aylik oldu.Ve kizim ayni bana benziyor oglum da babasina Hayatimizin anlami onlar su an Allah hepinize yasatsin bu duyguyu sevgileri paha bicilemez . Hepiniz sadece inanin
canım biraz daha anlat ne olur 10 yıldır çocuk istiyorum iki defa gebelik geçirdim olmadı geceleri uykudan uyanıp bunu düşünüyorum senin adına da çok sevindim bende ikiz bir kız bir oğlan çok isterim rabbim verirse inşaallahArkadaslar benim ikizlerim 5bucuk aylik oldu.Ve kizim ayni bana benziyor oglum da babasina Hayatimizin anlami onlar su an Allah hepinize yasatsin bu duyguyu sevgileri paha bicilemez . Hepiniz sadece inanin
ben de çok öksürüyordum transefere gittiğimde ama doktor öksürmek hapşurmakla filan bişey olmaz dedi.yüksek ateş olmadıktan sonra sıkıntı olmaz dediler..ama umarım geçer hastalığın..Gunaydin arkadaslar. Ben hala fena oksuruyorum, sabah fena oksurerek uyandim ve sesim catal gibi icmedigim ilac kalmadi ne yapacagimi sasirdim saniyorum bu psikolojik aslinda . Ne yapacagim umarim transferi etkilemez.
Benim annem ve babam daha evli degildim yumurtalarini dondur dediler yapmadim. Cok pismanim. Bu insanlar da cok dindar insanlar. Sonra bekarken git kendi cocugunu yap biz misler gibi bakariz . Sperm donasyonu al ve dene dediler. Ki denedim bir baska merkez de ama tutmadi. Sonra vakit gecti, unuttum ve esimle tanistik evlendik. Ben de fikre karsi idim yumurta donasyonu ama annem ve esim o kadar sabirla islediler ki beni bir de tabii 6 kere kendi yumurtamla hirplanma ve deneme sureci , sonunda ozellikle esim icin bunu yapmam gerektigine ve neyin inadinda oldugumu dusunup durdum. Hatta uzuldum cok vakit kaybettim diye. Saniyorum hepimiz ayni yas gruplrindayiz. Anlarsiniz beni. Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin.Benim annem biliyor babam da farkinda ama onemsiz oldugu icin konusulmuyor, dort gozle mujdeli haber bekliyorlar. Torunumuz gelsin diye dualar ediyorlar. Sevgi dolu insanlarsaniz neyin nerden geldiginin hic onemi yok bence. Netice de verecekse onu da Rabbim verecek... Her nefes ona ait. Sizi seviyorum. Iyi ki varsiniz. Bana dua edin. Bu oksurugu ne yapacagim bilemiyorum. Aslinda zyrtec icmem lazim ama reseptorler acik olsun diye icemedim . Birazdan merkeze soracagim ama su asamada ic deselerde guvenmeyecegim cunku yogunlar neye ne cevap verdiklerini bilmiyor bile olabilirler. Allah yardimciiz olsun.
o da çok çok üzülüyordur.. kadının yumurtası olmaması kötü birsey ama erkeğinde spermcanım bi erkek 'le bi bayan bu konuya aynı bakmıyor bence kadın ortamlarında sürekli çocuktan konuşuluyor ve ben eşimi suçlamıyorum allah onu öyle yaratmış diye düşünüyorum ama arkadaşlarıma falan bakınca hepsinin
Çocuğu oldu bir tek bizim yok. Eşim de bana haksızlık ettiğini düşünüyordu ama bu benimde başıma gelebilirdi. bende haklı olarak bi bayanım ve çocuk hasreti çekiyorum eşim donasyonu kabul etmiyor. Inşallah siz donasyon ile çocuk sahibi olabilirsiniz
gözlerim dolu dolu okudum.. Allah razı olsunNe güzel yazmışsın gülüm ,ne güzel bir aile tablosu 41 kere maşallah :) Rabbim sizlere bağışlasın analı babalı sağlıkla büyüsün kuzucuklar inşallah. Kurban olduğum Allahım kimseyi bu annelik duygusundan mahrum bırakma Allahım ,umud eden isteyen sırada olan herkesin dileğini muradını kabul et Allahım ,sağlıkla kucağımıza almayı nasip eyle Allahım, yeri gökü yaradan Rabbim bilirim senden ümit kesilmez ,herkes benden ümidini kesmiş ben senden ümidimi kesmedim Rabbim, bilirim sen ol dersen olur Rabbim ,bizlerinde evlerimizin ışığını yak Allahım bizleride bu karanlıktan kurtar Allahım amin.
Haklısın o kdr çok hikaye okuyoruz ki burda insan ister istemez korkuyo. Sağ salim kucağınıza almadan bizlere rahat nefes yok anlaşılan. Ama bunları.arka plana at ve hamileliğinin tadını çıkart.Canım inşallah Rabbim sanada nasip edicek Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin aslında kafadan silmek gerekiyor kafa rahat olmayınca bütün hormonların dengesi bozuluyor şuan çok şükür bn gebe kaldım ama endişelerim korkularım hiç bitmiyor
canım biraz daha anlat ne olur 10 yıldır çocuk istiyorum iki defa gebelik geçirdim olmadı geceleri uykudan uyanıp bunu düşünüyorum senin adına da çok sevindim bende ikiz bir kız bir oğlan çok isterim rabbim verirse inşaallah
Melisam iki yavrunuzuda allah size bagislasin insallah, hangi Merkez de tedavi olmustun?Sormak istedigin bisey varsa cevaplarim. Ben kibrista yum don. yaprirdim . Yurtdisinda yasiyorum yasim 44 ilk inde hamile kaldim. Allah isteyen herkeze versin. Sadece doktorun dediklerini yaptim.
Valla anne babanıza bayıldım :) toplum ne der ne düşünür diye sallamayan insanlara hayranım. Keşke bende birazcık öyle olabilsem.Gunaydin arkadaslar. Ben hala fena oksuruyorum, sabah fena oksurerek uyandim ve sesim catal gibi icmedigim ilac kalmadi ne yapacagimi sasirdim saniyorum bu psikolojik aslinda . Ne yapacagim umarim transferi etkilemez.
allah seninde tedavini güzel sonuçlandırsın inşallahSlm kızlar bahçeci kıbrısla anlaştım 16 gündür donör bulundu haberi bekliyorum inş.haber alırım. 3 tane 1.5 aylık normal düşük ve1 tüp tüp bebek denemem var artık donör kararı verdik inş.iyi yer seçtik diye düşünüyorum ne kadar sürede donör bulundu bilgi verirmisiniz meraktayım bu arada buradan tedavide olanlara allah yardımcınız olsun , sonuç bekleyenlere hayırlısıyla güzel sonuç almanızı, gebe olanlara hayırlısıyla kucağınıza almanızı allahtan tüm kalbimle diliyorum . Başarısızlık yaşayanlar içinde ben dahil allah en kısa zamanda bizimde yüzümüzü güldürsün amin amin diyorum mis kokulularımız kucağımıza en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir şekilde alırız inş. Hepimizin allah yardımcısı olsun allaha emanet olun tedavim başlayınca buradan yazacağım selam olsun hepinize
Geçmiş olsun öksürük için kaynayan suya yarım limonu bi kaç parçaya böl at 3-4 dk daha kaynat daha sonra icine bal koy iç hiç bisey in kalmazGunaydin arkadaslar. Ben hala fena oksuruyorum, sabah fena oksurerek uyandim ve sesim catal gibi icmedigim ilac kalmadi ne yapacagimi sasirdim saniyorum bu psikolojik aslinda . Ne yapacagim umarim transferi etkilemez.
clexan amp, vagifem, crinone jel kullanmıştım ben bence de üçünü transfer ettir şansın yükselirKuzlar transferden sonra hangi ilaçlar veriliyor acaba? Bana bılgı verebılır mısınız? Aylin buralarda mısın? Bizim aynı merkezdi belki sen bana yardımcı olabilirsin.
Kizlar esim 3 unu de koyalim diyor embroyalarin
Slm kızlar bahçeci kıbrısla anlaştım 16 gündür donör bulundu haberi bekliyorum inş.haber alırım. 3 tane 1.5 aylık normal düşük ve1 tüp tüp bebek denemem var artık donör kararı verdik inş.iyi yer seçtik diye düşünüyorum ne kadar sürede donör bulundu bilgi verirmisiniz meraktayım bu arada buradan tedavide olanlara allah yardımcınız olsun , sonuç bekleyenlere hayırlısıyla güzel sonuç almanızı, gebe olanlara hayırlısıyla kucağınıza almanızı allahtan tüm kalbimle diliyorum . Başarısızlık yaşayanlar içinde ben dahil allah en kısa zamanda bizimde yüzümüzü güldürsün amin amin diyorum mis kokulularımız kucağımıza en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir şekilde alırız inş. Hepimizin allah yardımcısı olsun allaha emanet olun tedavim başlayınca buradan yazacağım selam olsun hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?