Transfer sonrası
Clexane 1*1 göbekten
Progestan 50*2 -popoya
Proluton depot 3 günde bir
Estrofem3*1
Prednol 8 mg bir defA
Folik asit 1*1

Transfer sonrası
Clexane 1*1 göbekten
Progestan 50*2 -popoya
Proluton depot 3 günde bir
Estrofem3*1
Prednol 8 mg bir defA
Folik asit 1*1

Proluton iğne bende de vardı estrofeme devam etmişmiydim hatırlamıyorum folik asit öncesinden başlayıp kesmeden devam

allah seninde tedavini güzel sonuçlandırsın inşallah
çok iyi bir kurumda tedaviye başlamışın
güven merkezine
Allah razı olsun zaza cım .İnş iyi sonuç alırım güveniyorum hepimiz. Maddi manevi gücümüzle dayanıyoruz allah yardımcımız olsun çok sağol

simdi sordum benim merkez
clexane gunde 1
prolutan depot haftada 1
progestan fitil gunde 3
estrofem 3 carpi 2
coraspin 1
folik asit
omega 3

kullanacaksiniz dedi... prednol yok acaba hatirlatsam mi... Popoya dedigin progestan hangisu bir de Z Zaza74

Prednolu hatırlat
Progestan fitil yazdıysa iğneyi yapma
Her doktorun hastaya göre tedaviside farklı
Ama prednolu mutlaka hatırlat her halde unutulmuş

Prednolu hatırlat
Progestan fitil yazdıysa iğneyi yapma
Her doktorun hastaya göre tedaviside farklı
Ama prednolu mutlaka hatırlat her halde unutulmuş
yok prednol kullanmayacakmis... 5 gundur iciyordum transfer oncesi ama sonra icmeyecekmisjn... bugun transfer... Aah alah ya

yok prednol kullanmayacakmis... 5 gundur iciyordum transfer oncesi ama sonra icmeyecekmisjn... bugun transfer... Aah alah ya
Anladım senin transfere 5 gün kala başladılar prednola bunu yeterli gördüler
Hiç strese girme
Haydi evlatlarına kavuş ve gel

Ayy hadi insallah Okurken ben heyecanlandim sizin heyecaninizdan .insallah tutar. Burada insanlarin heyecanlandik yazmalarini okuyup anlayamiyordum ama sanırım insan isin içine daha cok girince daha cok empati kuruyor.icsellestiriyor yorumları. Gercekten sizle heyecanlandim.guzel haberlerinizi duyalim inş.

Birsey sormak istiyorum.Baku de donasyon yaptirmis ya da yaptiracak biri var mi gercekten? Parca parca okuyorum ama ne zaman bir baku lafi gecse altinda hesap sahteymis,reklammis mesaji cikiyor. Bu yazanlarin hepsi sahtemiymis ? Ben de bu reklam olaylarindan soguyup hic arastirmadim Bakuyu.

Kızlar tiriotim olmadığı halde Dr euthyrox kullandırıyordu bana bir aydır ilacın dozunu yükseltmişlerdi meğersem bir aydır fsh yükselmiş haberim yok dün tahlil yaptırınca haberim oldu belkide bebeğin birini bu yüzden kaybettim ve diğerinden şüpheliyim Dr yarın gidicem inşallah bişey olmamıştır çok korkuyorum

İnşallah herşey yolunda gider bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur canım, rahat ol stres yapma hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…