Transfer sonrasıKuzlar transferden sonra hangi ilaçlar veriliyor acaba? Bana bılgı verebılır mısınız? Aylin buralarda mısın? Bizim aynı merkezdi belki sen bana yardımcı olabilirsin.
Kizlar esim 3 unu de koyalim diyor embroyalarin
Transfer sonrası
Clexane 1*1 göbekten
Progestan 50*2 -popoya
Proluton depot 3 günde bir
Estrofem3*1
Prednol 8 mg bir defA
Folik asit 1*1
hayırlı olsun.fiyat ne kadar soyledıler
Hatırladım estrofem 2*2 kullanmıştımProluton iğne bende de vardı estrofeme devam etmişmiydim hatırlamıyorum folik asit öncesinden başlayıp kesmeden devam
Allah razı olsun zaza cım .İnş iyi sonuç alırım güveniyorum hepimiz. Maddi manevi gücümüzle dayanıyoruz allah yardımcımız olsun çok sağolallah seninde tedavini güzel sonuçlandırsın inşallah
çok iyi bir kurumda tedaviye başlamışın
güven merkezine
Zazacım bu prednola ne zamana kadar devam etmeliyizTransfer sonrası
Clexane 1*1 göbekten
Progestan 50*2 -popoya
Proluton depot 3 günde bir
Estrofem3*1
Prednol 8 mg bir defA
Folik asit 1*1
Eğer otoimun hastalıklar yoksa transferin 12-14 günü yavaş yavaş burakmak lazımZazacım bu prednola ne zamana kadar devam etmeliyiz
Prednolu hatırlat
yok prednol kullanmayacakmis... 5 gundur iciyordum transfer oncesi ama sonra icmeyecekmisjn... bugun transfer... Aah alah yaPrednolu hatırlat
Progestan fitil yazdıysa iğneyi yapma
Her doktorun hastaya göre tedaviside farklı
Ama prednolu mutlaka hatırlat her halde unutulmuş
Anladım senin transfere 5 gün kala başladılar prednola bunu yeterli gördüleryok prednol kullanmayacakmis... 5 gundur iciyordum transfer oncesi ama sonra icmeyecekmisjn... bugun transfer... Aah alah ya
Hadi hayırlısı güzel haberlerini alalım inşallahyok prednol kullanmayacakmis... 5 gundur iciyordum transfer oncesi ama sonra icmeyecekmisjn... bugun transfer... Aah alah ya
Ayy hadi insallah Okurken ben heyecanlandim sizin heyecaninizdan .insallah tutar. Burada insanlarin heyecanlandik yazmalarini okuyup anlayamiyordum ama sanırım insan isin içine daha cok girince daha cok empati kuruyor.icsellestiriyor yorumları. Gercekten sizle heyecanlandim.guzel haberlerinizi duyalim inş.yok prednol kullanmayacakmis... 5 gundur iciyordum transfer oncesi ama sonra icmeyecekmisjn... bugun transfer... Aah alah ya
İnşallah herşey yolunda gider bebeklerin sana sıkı sıkı tutunur canım, rahat ol stres yapma hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahyok prednol kullanmayacakmis... 5 gundur iciyordum transfer oncesi ama sonra icmeyecekmisjn... bugun transfer... Aah alah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?