dene inşallahta yavruna kavuşursunBöyle düşünmen beni çok rahatlattı canım çok sağol şu an desteğe çok ihtiyacım var bebeğim olsun çok ama çok istiyorum tabi hayırlısıyla, bu şekilde şansım artacaksa da denemeye değer diye düşünüyorum
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallahArkadaşlar merhaba..bu cumartesi 36+1 de bebeklerim dünya ya geldi..Doktor kontrolumuzde sancı cikinca ertesi gün bekletmeden aldı doktorumuz..Once bebeklerimle öpüştük koklastik ama sonra 37 hafta öncesi oldukları için prematüre kabul edilip kuveze alındılar...Çok şükür iyiler ama 2-3 gün daha emme reflekslerini kontrol edip taburcu edecekler insallah...Miniklerimiz cok guzeller :) Allah isteyen uğraşan herkeze bir an önce evlat versin. Doğum bekleyenlerinde yavrulari sağlıkla gelsin insallah...
Allahıma binlerce şükürler olsun gözlerim dolduArkadaşlar merhaba..bu cumartesi 36+1 de bebeklerim dünya ya geldi..Doktor kontrolumuzde sancı cikinca ertesi gün bekletmeden aldı doktorumuz..Once bebeklerimle öpüştük koklastik ama sonra 37 hafta öncesi oldukları için prematüre kabul edilip kuveze alındılar...Çok şükür iyiler ama 2-3 gün daha emme reflekslerini kontrol edip taburcu edecekler insallah...Miniklerimiz cok guzeller :) Allah isteyen uğraşan herkeze bir an önce evlat versin. Doğum bekleyenlerinde yavrulari sağlıkla gelsin insallah...
hiç bir şey olmaz22.gün transfer yapıldı ama dün tutmadı diye progestanı ampulu 6 saat geç yaptım birşey olmaz heralde
Hayırlı olsun canım 22. gün transfer yapılınca geç mi tutunuyo o zaman yarın tekrar test yaptırcaksn dimi inşallah katlanarak artar değerin güzel haberlerini bekliycz22.gün transfer yapıldı ama dün tutmadı diye progestanı ampulu 6 saat geç yaptım birşey olmaz heralde
Çok sağol canım bilemedim ben de neden böyle oldu inşallah devam ederHayırlı olsun canım 22. gün transfer yapılınca geç mi tutunuyo o zaman yarın tekrar test yaptırcaksn dimi inşallah katlanarak artar değerin güzel haberlerini bekliycz
bazen geç tutunma oluyormuşÇok sağol canım bilemedim ben de neden böyle oldu inşallah devam eder
28 gunr kadar kuvoz ucreti alinmiyor diye biliyorum. Ama sormak lazım.Canım mavi'cim çok sevindim.
Bugün aklımdaydın hatta perşembe günü icin dualar yolladım.Demek kısçeler artîk iyice sıkılmış kapalı alandan.çıkıvermişler : )
maşallah bence yinede iyi durdular iki kişi orada
35 haftanın üzerindekiler küveze girmiyor sannediyodum.meğer sınır 37 haftaymış.
extra küvez ücreti ödemedin onu sıgorta karşılıyordu dimi?
kısçeler kaç kg doğdular?
inşallah bahtları çok güzel olsun.
Rabbim ayırmasın sizi birbirinizden.
Kıbrıs serüveninin ilk günlerine buradan şahit olmuş biri olarak extra mutlu oldum bu güzel doğumuda okuyunca.
kucak dolusu sevgilerr♡♡
Gözün aydın sağlıklı mutlu büyüsünler inşallah :)Arkadaşlar merhaba..bu cumartesi 36+1 de bebeklerim dünya ya geldi..Doktor kontrolumuzde sancı cikinca ertesi gün bekletmeden aldı doktorumuz..Once bebeklerimle öpüştük koklastik ama sonra 37 hafta öncesi oldukları için prematüre kabul edilip kuveze alındılar...Çok şükür iyiler ama 2-3 gün daha emme reflekslerini kontrol edip taburcu edecekler insallah...Miniklerimiz cok guzeller :) Allah isteyen uğraşan herkeze bir an önce evlat versin. Doğum bekleyenlerinde yavrulari sağlıkla gelsin insallah...
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinArkadaşlar merhaba..bu cumartesi 36+1 de bebeklerim dünya ya geldi..Doktor kontrolumuzde sancı cikinca ertesi gün bekletmeden aldı doktorumuz..Once bebeklerimle öpüştük koklastik ama sonra 37 hafta öncesi oldukları için prematüre kabul edilip kuveze alındılar...Çok şükür iyiler ama 2-3 gün daha emme reflekslerini kontrol edip taburcu edecekler insallah...Miniklerimiz cok guzeller :) Allah isteyen uğraşan herkeze bir an önce evlat versin. Doğum bekleyenlerinde yavrulari sağlıkla gelsin insallah...
canım bi erkek 'le bi bayan bu konuya aynı bakmıyor bence kadın ortamlarında sürekli çocuktan konuşuluyor ve ben eşimi suçlamıyorum allah onu öyle yaratmış diye düşünüyorum ama arkadaşlarıma falan bakınca hepsininyazdıklarını okudukca o kadar üzülüyorum ki.. acaba diyorum evlenerek karşımdaki kişiye haksızlık mı yapmış oluyorum. ya o da bu kadar kapatırsa kendını. yanlış anlama. sen de bilerek evlenmiştin. ama suan bebek çok istiyorsun.. tabiki istersin de.. içiim burkuluyor okudukca.
Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı sağlıkla sıhhatle büyütsün. Sonunda kavuştun sende anneler kervanına katıldın. darısı bizlerin anne olmayı bekleyen herkesin başına olsun.Arkadaşlar merhaba..bu cumartesi 36+1 de bebeklerim dünya ya geldi..Doktor kontrolumuzde sancı cikinca ertesi gün bekletmeden aldı doktorumuz..Once bebeklerimle öpüştük koklastik ama sonra 37 hafta öncesi oldukları için prematüre kabul edilip kuveze alındılar...Çok şükür iyiler ama 2-3 gün daha emme reflekslerini kontrol edip taburcu edecekler insallah...Miniklerimiz cok guzeller :) Allah isteyen uğraşan herkeze bir an önce evlat versin. Doğum bekleyenlerinde yavrulari sağlıkla gelsin insallah...
Nasıl anladı canım darlık oldugunuTolga Hocaya gittim tekrar, rahminde bir genişletme yapmamız gerekebilir biraz darlık var gibi duruyor bir rahim filmi çektir dedi. Bu beni aşırı paniğe soktu. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
Nasıl anladı canım darlık oldugunu
Benim ki de öyleydi ama bu darlık rahim filmini çektirince anlaşıldı normalde anlamamştı doktor sonra histeroskopi oldum kenarlardan genşletlme yapıldıTolga Hocaya gittim tekrar, rahminde bir genişletme yapmamız gerekebilir biraz darlık var gibi duruyor bir rahim filmi çektir dedi. Bu beni aşırı paniğe soktu. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
Benim ki de öyleydi ama bu darlık rahim filmini çektirince anlaşıldı normalde anlamamştı doktor sonra histeroskopi oldum kenarlardan genşletlme yapıldı
Ağustosun ilk haftası yapılmıştı ondan sonra denemedim tekrar tüp bebekSonrasında transferiniz yapıldı mı? Ne kadar oldu histeroskopi yapılalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?