dene inşallahta yavruna kavuşursun
inanki neler görüyoruz yaşadıkca akrabamın böbrekleri çalışmıyor böbrek nakli için yakın akrabaları incelediler bir anne babadan olan kardeşlerinin hücreleri uyum sağlamadı

Gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah

Allahıma binlerce şükürler olsun gözlerim doldu
iyiki yazdın canım arkadaşım
darısı bize olsun
o miniklerin ellerinden ayaklarından öperim

22.gün transfer yapıldı ama dün tutmadı diye progestanı ampulu 6 saat geç yaptım birşey olmaz heralde
Hayırlı olsun canım 22. gün transfer yapılınca geç mi tutunuyo o zaman yarın tekrar test yaptırcaksn dimi inşallah katlanarak artar değerin güzel haberlerini bekliycz

Iyi dilekleriniz cokk cokk tesekkurederim canlar..epinizi sevgiyle opuyorum...darısı başınıza inşallah..
morkanatlarim bebeklerim den biri 2750 diğeri 2400 doldu canım.. aslında kilo sorunlarıda pek yoktu ama ciğerlerinden biraz şüphelendiler...Bende gebelik şekeri vardı ve insulin kullandım.. o nedenle çok tedbirli davranmak istediler..Çok şükür ciddi bir sorunları yok...darısı başına morcum..seni ve yavrularını öpüyorum.

28 gunr kadar kuvoz ucreti alinmiyor diye biliyorum. Ama sormak lazım.

Gözün aydın sağlıklı mutlu büyüsünler inşallah :)

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

canım bi erkek 'le bi bayan bu konuya aynı bakmıyor bence kadın ortamlarında sürekli çocuktan konuşuluyor ve ben eşimi suçlamıyorum allah onu öyle yaratmış diye düşünüyorum ama arkadaşlarıma falan bakınca hepsinin
Çocuğu oldu bir tek bizim yok. Eşim de bana haksızlık ettiğini düşünüyordu ama bu benimde başıma gelebilirdi. bende haklı olarak bi bayanım ve çocuk hasreti çekiyorum eşim donasyonu kabul etmiyor. Inşallah siz donasyon ile çocuk sahibi olabilirsiniz

Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı sağlıkla sıhhatle büyütsün. Sonunda kavuştun sende anneler kervanına katıldın. darısı bizlerin anne olmayı bekleyen herkesin başına olsun.
Dün laporaskopi ameliyatına girdim tüplerimi aldırdım ,hayırlısı bakalım Rabbim hayırlara vesile etsin.

Tolga Hocaya gittim tekrar, rahminde bir genişletme yapmamız gerekebilir biraz darlık var gibi duruyor bir rahim filmi çektir dedi. Bu beni aşırı paniğe soktu. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

Tolga Hocaya gittim tekrar, rahminde bir genişletme yapmamız gerekebilir biraz darlık var gibi duruyor bir rahim filmi çektir dedi. Bu beni aşırı paniğe soktu. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
Nasıl anladı canım darlık oldugunu

Nasıl anladı canım darlık oldugunu

Ultrasonda görmek istediğim o üçgen görüntüyü alamıyorum, rahim filmi çektirirsen emin oluruz eğer tahmin ettiğim gibiyse histereskopi yapıp hafif genişletirirz dedi

Size bir sorum olacak arkadaşlar, donör olayını ailelerinize söylediniz mi özellikle annenize ve nasıl tepkiler aldınız, söyleyipte bebişi olan ve ailesinin tepkisi değişenler var mı acaba?

Benim ki de öyleydi ama bu darlık rahim filmini çektirince anlaşıldı normalde anlamamştı doktor sonra histeroskopi oldum kenarlardan genşletlme yapıldı

Benim ki de öyleydi ama bu darlık rahim filmini çektirince anlaşıldı normalde anlamamştı doktor sonra histeroskopi oldum kenarlardan genşletlme yapıldı

Sonrasında transferiniz yapıldı mı? Ne kadar oldu histeroskopi yapılalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…