yesılada ben kacırmısım senın ıkı kere mı ıdı... Canımsın...

Rabbim sabır versin canım ne deyim
Güç versin ne deyim
Kuvvet versin
Bir daha bu sıkıntıyı yaşatmasın

Uzun zamandır kucaklaşma yapmamıştık.
önce seni bi kucaklıyim teşekkür ederim arkadaşım : )
Amin inşallah.
Senin nasıl geçiyo hamileliğin ?
Saol canım bende seni sevgiyle kucaklıyorum 18 haftaya girdik hayırlısıyla ,şimdilik bir sıkıntı yok Cümlemizin bebişlerini Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsiin Bu arada benim minnoş prenses çıktı :))

Maşallahh kısçeye : )
Saglikli dogzsun insallah

Aman boşver ben bir sürü ülke gördüm biryerden sonra hepsi birbirinin aynısı. Helede insana değer verilen ülkelere gidiyorsan memleket dönünce depresyona giriyorsun hiç gerek yok :) onun yerine bebişe ver parayı :)

Canım nasılsın nasıl gidiyo
canım arkadaşım.
iyiyim, Tedbir amaçlı bebeklere nifty testi yaptırdım salı sonuç bekliyorum.O da güzel çıkarsa daha iyi olucam canım
Sen nasıl oldun.Bekleyen embriyoları ne zaman almayı düşünüyosun.Inşallah onlarla tekrar hamile olucaksın ve Allahın izniyle kucağına alıcaksın.

O da doğru :)) olsun da bebişle de gideriz inşalalh

Sonuc negatif mi oldu prag neresi

Yumurta donasyonu yaptıranlarla burada sohbet kurmak bılgı alamak ıcın uye oldun cok uzun zamandır zaten arada gırıp bakıyorum ben 3 kez denedım ılk basladıgımdan buyana gırıp bakıyorum sızler neler yasadınız bebegını kucagına alan varmı merak edıyorum kızlae yardımcı olursanz sevınırım benımde basından 3 donasyon tedavısı gectı ama nasıp degılmıs hepsını kaybettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…