- 7 Mayıs 2017
- 677
- 1.287
- 63
yesılada ben kacırmısım senın ıkı kere mı ıdı... Canımsın...Düşününce bana da daral geliyor..diyorum dünya Turu yapardık biz iki donasyonparasıyla..iki tane denedin olmadı işte zorlama üçüncü diye diyorum sonra da bi bebek görüyorum hepsi silinip gidiyor bir daha bir daha deneyeyim gerekirse borç harç yeterki olsun diyorum...bu işlerle uğraşıp biraz kafayı yemeyen yoktur herhalde..çok üzüldüm laydecz..hala da keyfim yok..umarım bir mucize olur..olmasa da nolur dene..ilkinde tutmayıp daha sonraki denemelerde başarılı olan daha çok..
Uzun zamandır kucaklaşma yapmamıştık.Harika arkadaşım Hayırlı doğumların olsun Sağlıklı bebişlerini kucağına al inşallah .
Inşallahhh Rabbim dualarımızı duysun.Allah’a bir tsne saglıklı evlat ıcın dua edıyorum.
Rabbim sabır versin canım ne deyimZazacım benımkıler fazla sıkı tutunmus hucreler herhaldee amann sımdı ne bebek olacagız hep beraber yok olalım daha ıyı demısler herhalde....Kafayı yemıs kadın sendromu yasıyorum ...
Sımdıden esım bır daha yaparız demeye basladı...Dun gece praq a yazdım bır sayfa maıl atmıslar daha okumadım.
Bakalım merkez bana ne onerecek bır sonra kı testten sonra yanı sebebıne ne dıyecekler, bır daha onerecekler mı vs vs..
Transfer ederken bu embroları mahvetme yuzdelerı ne acaba hıc arastırmadım bunu..
Cok daral geldı bana sıze de geldı mı...
Bır tamam sorun yok haydı bır daha denerız dıyroum sonra amann bu donasyonda da garantı yok hıc ugrasma dıyorum..
Sızden baska da kımseye yazamıyorum...
Saol canım bende seni sevgiyle kucaklıyorum 18 haftaya girdik hayırlısıyla ,şimdilik bir sıkıntı yok Cümlemizin bebişlerini Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsiin Bu arada benim minnoş prenses çıktı :))Uzun zamandır kucaklaşma yapmamıştık.
önce seni bi kucaklıyim teşekkür ederim arkadaşım : )
Amin inşallah.
Senin nasıl geçiyo hamileliğin ?
Maşallahh kısçeye : )Saol canım bende seni sevgiyle kucaklıyorum 18 haftaya girdik hayırlısıyla ,şimdilik bir sıkıntı yok Cümlemizin bebişlerini Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsiin Bu arada benim minnoş prenses çıktı :))
Bidaha kültür tahlil verdim salı günü sonuç alcam bakalım nediycekler[/QUOT Çok dikkat edin ne olur
Canım nasılsın nasıl gidiyoInşallahhh Rabbim dualarımızı duysun.
tüm bekliyen kaderdaşlarımızın yüzünü güldürsün.
Aman boşver ben bir sürü ülke gördüm biryerden sonra hepsi birbirinin aynısı. Helede insana değer verilen ülkelere gidiyorsan memleket dönünce depresyona giriyorsun hiç gerek yok :) onun yerine bebişe ver parayı :)Düşününce bana da daral geliyor..diyorum dünya Turu yapardık biz iki donasyonparasıyla..iki tane denedin olmadı işte zorlama üçüncü diye diyorum sonra da bi bebek görüyorum hepsi silinip gidiyor bir daha bir daha deneyeyim gerekirse borç harç yeterki olsun diyorum...bu işlerle uğraşıp biraz kafayı yemeyen yoktur herhalde..çok üzüldüm laydecz..hala da keyfim yok..umarım bir mucize olur..olmasa da nolur dene..ilkinde tutmayıp daha sonraki denemelerde başarılı olan daha çok..
canım arkadaşım.Canım nasılsın nasıl gidiyo
İki kez canım ikisi de gynolife sonuncusu üç donmuş embriyomuzla..ilki hazirandaydıyesılada ben kacırmısım senın ıkı kere mı ıdı... Canımsın...
O da doğru :)) olsun da bebişle de gideriz inşalalhAman boşver ben bir sürü ülke gördüm biryerden sonra hepsi birbirinin aynısı. Helede insana değer verilen ülkelere gidiyorsan memleket dönünce depresyona giriyorsun hiç gerek yok :) onun yerine bebişe ver parayı :)
Sonuc negatif mi oldu prag neresiZazacım benımkıler fazla sıkı tutunmus hucreler herhaldee amann sımdı ne bebek olacagız hep beraber yok olalım daha ıyı demısler herhalde....Kafayı yemıs kadın sendromu yasıyorum ...
Sımdıden esım bır daha yaparız demeye basladı...Dun gece praq a yazdım bır sayfa maıl atmıslar daha okumadım.
Bakalım merkez bana ne onerecek bır sonra kı testten sonra yanı sebebıne ne dıyecekler, bır daha onerecekler mı vs vs..
Transfer ederken bu embroları mahvetme yuzdelerı ne acaba hıc arastırmadım bunu..
Cok daral geldı bana sıze de geldı mı...
Bır tamam sorun yok haydı bır daha denerız dıyroum sonra amann bu donasyonda da garantı yok hıc ugrasma dıyorum..
Sızden baska da kımseye yazamıyorum...
hoşgeldin canım..Merhaba arkadaslar ben yenı uye oldum ınsallah aranıza alırsınz benıde
Tesekkur ederım hosbuldum canmhoşgeldin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?