Canım senida bugünden yeni gün başladı seninçin
Sen allahın izniyle annesin
İnşallah bebişlerin seni sevsin ve burakmasın

Hayırlı olsun canım. Güzel embriyon olmuş son zamanlarda duyduğum en yüksek rakam. Donörün iyi muhtemelen. Embriyolarında çok iyi olsun sağlıkla tutunsun sana inşallah.

Ben 8. Haftadayım 12. Haftaya kadar devam dediler

merhabalar 4 yil onceki denemeniz olumsuz mu olmustu

Canım hayırlı olsun
İnşallah pozitifşeri görürsün.
Kime yaptırmıştın

Canım benim kendine de bebeklerine de çok iyi bak..seninle değişecek buranın havası biz üst üste üzüldük artık yeter..tüm kalbimle dua ediyorum..

Acaba bende senin gibi düşünücem zazam bu son dondurulmuşlarimi koydurduktan sonra herseyi anlicam sanirim ve farkettimde halile giden kimse yok ya gynolife yada bahceci ve sen beni ilk tedaviye başladigimda uyarmiştin inşallah pisman olmam

Ayy inşallah sevgicim anne ol ve unut bu öerkezleri
Halildede çok arkadaşım gebe kaldı nolursun kötü şeyler aklına gelmesin
Benim sevmediyim şey ordakı ilgisizlik
Onuda boş ver gebe kal el üstünde tutun sevdiyin doktor tarafından

Dun dua ettik bugun de edelim. Rabbim mutlu, olumlu guzel haberlerle suslesin insA. Yeni yila bebislerle girmeni diliyorum.

Bugun artik test yaptirmami soylediler herhalde benden bikti merkez :) Normalde yarindi test gunu. Hani mucize bekliyoruz ya . Ya aslinda kendime de kizdim cok stres yaptim ben herhalde ilk donor egg oldugu icin biraz olayi kabullenmedim belki yuregimde belki korktum ( hani kesin cozum gibi hissettigimden sanirim cocuk olayindan bile korkmus olabilirim.) Oysa hersey inanmak. Benim 44 yasinda bir rkdasim gecen sene kesin olacak inaniyirum diye havuz sistemi ile kendi yumurtasini toplatti usenmedi bir sene boyubca ve sonunda o altin yumurtayi yakaldi. Onda ki inanc biz de olsa keske. Yeniden baslayacak arkadaslar gonulden dua edin, Allah la konusun dua rtmek yerine sohbet edin ve tamamdir diye girin transfere. Ben kfami resetleyecegim baska carem yok. Size de yazayim istedim.
Sebida seninle baslayacak guzel olumlu ruzgarlar inaniyorum. Test yaptirdiktan sonra haber veririm.
Bir de sebida nin dedigi su idrara sıkısma olayı var ya hamıle olan arkadaslar sız hemen yaptınız mı transferden sonra yoksa bekledınız mı yarım saat fılan. Hatırlıyormmusumuz?
sevgıler

arkadaşım inş haber alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…