Merhaba zaza tanışmıyoruz ama sizi çok okudum en tecrübeli arkadaşlarımızdansın endometrium 6 nasıl sizce tecrübelerinizle yorumlarsanız çok sevinirim
Canım arkadaşım statistik olarak transfer sırası 7-8 mm üstü istenilir ama mm daha önemlisi endometriyumun düzgün triple olması
Eğer 6 mm endometriyum düzgünse hiç canını sıkma
4 mm gebeliği taşıyan gördüm
Histeroskopi yaptırdınmı?
Önemli olan yapışıklık,polip olmasın
Bunlarda rahmin kalınlaşmasını engeller

Merhaba bende Perşembe hit e gideceğim siz ne zaman gideceksiniz hit te ilk denemeniz mi olacak
Birde eğer sana 6 mm halil dediyse unutma o hep öyle ince der 2 mm düşük söyler kardeşine fizik tedaviye göndermek için
Vallah etkilemek için yazmadım
Ama fizik tedavisi istese transfer öncesi her halde 200 eu tutuyor deki param yok yaptıramam
Buda tavsiyem

Umuuuut gözün aydııııın
Kardeş geliyor
Çok çok çok sevindim adına
Rabbim tamamına erdirsin
Ama lütven bizede yaz
O kurban olduğum Allahım isterse çok şeyler olur

Hazanım eskini artık unut rahat ol kuzum
Her şey kafada bitiyor

Arkadaşıma katılıyorum
Hamileliyin tadını çıkar
Burda isteyen sana özelden yazar

Yok hit söyumedi burda baktırdım yarın gece ordayım gelince birde ben bakayım demiş histeroskopi yaptırdım evet yapışıkşık ve polipte yok ön görüşmede götürmüştüm Eylül de o zaman baktığında kalınlık 10 mm di Rahim çok iyi yumurta donasyonu ile başarılı sonuç alırız dedi transfer 21 inde kalınlaşırmı acaba o güne kadar günde 3 adet esrofem 1 adet bisteron aspirin ve omega içiyorum daha önce 3 kez tüp bebek denedim tek sorunun yumurta azlığı olduğunu söyledi dr lar hit te dahil Rahim içini hepsi iyi buldular şimdi böyle çıkınca şaşırdım

Ozaman belkide doktor rahmin ince kısmını ölçmüş söylemiş
İnşallah transfere kadarda artar ve sonucu güzel olur

Aslında bütün bu tedavileri ilaçları iğneleri düşündükçe normal yolla hamile kalmak nasıl bir mucize diye düşünüyorum. Biz bu kadar tedaviye ince eleyip sık dokumaya rahimin kalınlığının ölçüsüne kadar inceliyoruz ama olmadı olmuyor işte. Kendiliğinden hamile kalanlara ayrı bir hayranlık duyuyorum, inşallah bizlerin de bu son olur ve mucizelerimize kavuşuruz

Merhaba arkadaslar bı sorum olucaktı ben cd 56 yı arastırırken bırsey ogrendım tekrarlayan tup bebek basarısızlıklarında ve tekrarlayan gebelık kayıplarında kullanılan bı tadavı varmıs bır serum tedavısı tranfer oncesı transferde ve gebelıgın ılk 3 ayında belırlı gunlerde serum alınıyormus bagısıklıgı desteklemek embrıyo ve gebelık tutunsun dusuk tehlıkesı azlsın dıye boyle bı serum kullanan varmı aramızda ıntralıpıd dıye bı serum mus galıba

Bu transferde kullanıcakmışım ben..testi yaptırdım 16 çıktı sonuç..aslında çok yüksek değil ama iki negatifim var diye riske atmıyorlar..transfer günü takıcaklar..aynı zamanda dekort tablet de alıcam..

Kızlar bişey sorcam bnm 3 tane 3 CÜ gün 8 hüçreli donmuş emriolarım var tecrübeli arkadaşlarıma soruyorum sizce rahimde bir sıkıntı yoksa bunlarda tutunma şansı nedir sizce

Kızlar transferim yarın, benim için dua edermisiniz herşey yolunda gitsin ve bu son olsun beni en iyi anlayan ve emin ki en içten dua edeceklerde sizlersiniz
Canm rabbım yardımcın olsun gonlune gore versın ınsallah bebeklerınle hayırlısı ıle don ve saglıklı bır sekılde kıcagına aldıgın gunlerıde gor ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…