Ayy nekadar şanslısın maaşallah hayırlı olsun inşallah devam eder Dr neden olamaz demiştiKzlar mrb beni hatrlayan bilir 6 ay önce donayondan bi oğlum oldu. Ama dün test yaptm çift çizgi çktı nasıl olur doktor bana asla olamaz senin çocuğun demişti hala şoktaym dün 1 saat ağladm gece uyumadm hayal gibi geliyo bana. Inanamıyorum
Benim de 7 in altinda oldugunda transfer olmaz diyorlardi, transfere son bes gun once de benim ki 7.6 ya anca cikmisti... Peki sende sonuc ne olmustu?Benim rahim baya bi geç kalınlaşmıştı 6.8 olduğunda sevinmiştim ama doktor yeterli değil dedi. 7.8 di en son bakıldığında transfere 5 gün sonra gitmiştim.
Al yine başa döndük gene reklama başladık.
Canım tebrik ederim hamileymişin, Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin ,yani artık kendine odaklansan hamileliğin tadını cikarsan diyorum.
Sırf ölçüm için Kıbrısamı çağırdı? Bunlar ilçeler arası geçiş felanmı sanıyorlar bunu yok artık yaaBenim burdaki doktorum 9,1 ölçtü Kıbrıs’ta ki doktorum kendi muayene edip görmek istediği için Pazartesi çağırmıştı gittik o da 8, 5 ölçtü. Sırf ölçüm için Pazartesi git gel yaptık
Bir tane tavşan varmış
Eczaneye girmiş
Havuç varmı havuç demiş
Eczacı demiş yok burası eczane
Sonra yarım saat sonra yine gelmiş havuç varmı havuç
.........
::)) ne diyelim.
Biz yılların Kıbrısını bile aman bir eksiğimiz varmı diye pür dikkat birbirimizi takip ederKen.
Bakü çok ucuzmuş arkadaşlar ::))
birde süper embriyoları var unutmayalım:)
Birde süper embriyoları varBir tane tavşan varmış
Eczaneye girmiş
Havuç varmı havuç demiş
.........
Biz yılların Kıbrısını bile aman bir eksiğimiz varmı diye pür dikkat birbirimizi takip ederKen.
Bakü çok ucuzmuş arkadaşlar ::)) ::))
Aynen hem ölçüm hem de rahmin durumunu görmek için çağırdı Kıbrıs’ı komşu kapısı yaptık artık :)Sırf ölçüm için Kıbrısamı çağırdı? Bunlar ilçeler arası geçiş felanmı sanıyorlar bunu yok artık yaa
bravo vallahı hersey ile ilgilenmıs tebrıklerAynen hem ölçüm hem de rahmin durumunu görmek için çağırdı Kıbrıs’ı komşu kapısı yaptık artık :)
Kızlar transferim yarın, benim için dua edermisiniz herşey yolunda gitsin ve bu son olsun beni en iyi anlayan ve emin ki en içten dua edeceklerde sizlersiniz
Öncelikle hayırlı olsun gozunuzaydin neden kibrisı kötülüyorsunuz bu hoş değil ki bi tarafı öve öve bitiremiyorsunuz bi tarafı da yeriyorsunuz şuan kibrista tedavi olanlar var yada olacaklar var neden onları etkiliyorsunuz ki..Hepinizin Enerjisini iyi dileklerinizi kalbimde bebislerimde hissediyorum binlerce fazlasini hissettmenizi umit ediyorum hepinize cok tesekkur ederim. Arkadaslar bir kere daha sizlere tavsiyem bakuye gidin korkmayin Ben hep olumsuz Yorumlar okudum kibris icin ArkadaşLarimdan olumsuz donusler oldu iyiki de bakuye gittim iyiki de boyle bir ekibe guvendim. Binlerce kez Allah razi olsun.
Girne tüp bebekİnşallah herşey yolunda gider canım.
Pozitifleri görürsün inşallah.
Söylemişsindir belki ama nerde yaptırıyorsun canım.
Ama her iki sonuc da cok iyi, transfere hazir Rahim :)Yeter ki sonuç güzel olsun ne giden para da gözüm var ne de çektiğim eziyette
Hayırlısı artık Allah nasip ettiyse umarım hepimizin hayalleri gerçeğe dönüşürAma her iki sonuc da cok iyi, transfere hazir Rahim :)
Kıbrıs british kolan hastanesi firdevs oguzhangi klinik burası?
Kalınlaşması için dr biz ne vermişti acsbaBenim rahim baya bi geç kalınlaşmıştı 6.8 olduğunda sevinmiştim ama doktor yeterli değil dedi. 7.8 di en son bakıldığında transfere 5 gün sonra gitmiştim.
Ama sonunda eczacı çıldırmışBir tane tavşan varmış
Eczaneye girmiş
Havuç varmı havuç demiş
.........
Bakü çok ucuzmuş arkadaşlar ::)) ::))
Allah o firdevsi bildigi gibi yapsin nekadar merhametsuz vicdansiz bir kadin birde anne Allah da onu en sevdikkeriyke sinasin vicdani cok rahatmis vicdani olmayan nasil vicdanim rahat diyor7000 eurimu yedi bide bana sen haketmiyirsun diyor boylesini gormedimCanim ben de oranın magduruyum yalan söylüyor onlar para almadan hiçbirşey yapmazlar bahane üretiyorlar hep suç bizde onlar mukemmeller benim ne emeklerle aldığım arabamı sattım gittim hala kredi borcumu ödüyorum haram zıkkım olsun ben hakkımı helal etmiyorum firdevs gile keşke sorsaydın o kadar çok ornek var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?