bılıyorum major zor ama kendını dınleme arkadasım. Muhakak arada yuru ku kan akısı olsun. Bır de cok canın cekerse kandan ama 7-8 baktır ya da baktırma total surprız olsun. Aklımızdasın. Sevgıler.Kizlar bugün transferimin 2.günü Hersey gayet iyi gidiyor, burda Dr. Dan rapor aldim bütün hafta ise gitmemeye karar verdim, zaten Merkezde de Dr. dedi ki Isin riskli en azindan bir hafta gitme ise... Belirti yok zaten aramıyorum bunlarla kendimi deli etmemeye karar verdim, göguslerim de hasasiyet kasik agrisi var tamamen aldigim ilaclarin etkisi... 24.11 de test yazmis lar Kan Dan.. Hayirlisi artik
Gercekten saka gibi :) cok sevindim ne güzel bir haberKzlar mrb beni hatrlayan bilir 6 ay önce donayondan bi oğlum oldu. Ama dün test yaptm çift çizgi çktı nasıl olur doktor bana asla olamaz senin çocuğun demişti hala şoktaym dün 1 saat ağladm gece uyumadm hayal gibi geliyo bana. Inanamıyorum
Hayırlı olsun canım ınş sonuç güzel olur.sızde gynolife tamı yaptınız.ılk donanosyonuzmuKizlar bugün transferimin 2.günü Hersey gayet iyi gidiyor, burda Dr. Dan rapor aldim bütün hafta ise gitmemeye karar verdim, zaten Merkezde de Dr. dedi ki Isin riskli en azindan bir hafta gitme ise... Belirti yok zaten aramıyorum bunlarla kendimi deli etmemeye karar verdim, göguslerim de hasasiyet kasik agrisi var tamamen aldigim ilaclarin etkisi... 24.11 de test yazmis lar Kan Dan.. Hayirlisi artik
gynolife başlayacamSiz nerde başladınızki
Sagol canim gynolife ilk ve son olur insallahHayırlı olsun canım ınş sonuç güzel olur.sızde gynolife tamı yaptınız.ılk donanosyonuzmu
önerilHayırlı olsun canım ınş sonuç güzel olur.sızde gynolife tamı yaptınız.ılk donanosyonuzmu
inş. canım.benımde dilegim bır defa yapalım pozitifi görelım inş.bende başladım ilaç tedavisine.gitmeden hsg çektiniz mi hangı normal hormon tahlilerını tekmı yaptınızSagol canim gynolife ilk ve son olur insallah
Al yine başa döndük gene reklama başladık.Bakü fiyatları çok uygun arkadaşlar otel ilaçlar ve Donasyon paket fiyat hem evinize ilaçlarınızıda gönderiyorlar iletişime geçmek isteyen olursa numara verebilirim. Ayrıca yeni yazan arkadaşlarların iyi dilekleri için teşekkür ederim. En kısa zamanda inşallah sizde bu heyecanı tadarsınız.
bana yazar mısınız ben gorusmek ıstıyorum.Bakü fiyatları çok uygun arkadaşlar otel ilaçlar ve Donasyon paket fiyat hem evinize ilaçlarınızıda gönderiyorlar iletişime geçmek isteyen olursa numara verebilirim. Ayrıca yeni yazan arkadaşlarların iyi dilekleri için teşekkür ederim. En kısa zamanda inşallah sizde bu heyecanı tadarsınız.
Evet hamileyim. 18 haftalık. Doğuşta yaptırmıştım. Fakat benimkisi embriyo donasyonu.Şu an bebek var mı yani hamilemisiniz nerde yaptırdınız
ay benim güzelim canım...allhım iyi haberlerin, nasip etsin:)iyi yapmışsın dinlen güzelce ama hep yatma yürü mutlaka..Kizlar bugün transferimin 2.günü Hersey gayet iyi gidiyor, burda Dr. Dan rapor aldim bütün hafta ise gitmemeye karar verdim, zaten Merkezde de Dr. dedi ki Isin riskli en azindan bir hafta gitme ise... Belirti yok zaten aramıyorum bunlarla kendimi deli etmemeye karar verdim, göguslerim de hasasiyet kasik agrisi var tamamen aldigim ilaclarin etkisi... 24.11 de test yazmis lar Kan Dan.. Hayirlisi artik
Umarım hamilesindir. Ben söyledikleri gün yaptırmıştım öncesinde değil. Ama beklemek çok zor oluyor zamn geçmek bilmiyor :)Kizlar bugün transferimin 2.günü Hersey gayet iyi gidiyor, burda Dr. Dan rapor aldim bütün hafta ise gitmemeye karar verdim, zaten Merkezde de Dr. dedi ki Isin riskli en azindan bir hafta gitme ise... Belirti yok zaten aramıyorum bunlarla kendimi deli etmemeye karar verdim, göguslerim de hasasiyet kasik agrisi var tamamen aldigim ilaclarin etkisi... 24.11 de test yazmis lar Kan Dan.. Hayirlisi artik
Hayirli olsun Arkadaşım, gitmeden E2 progesteron Hormon cok önemli birde Rahim kalinligi endometrium 7cm ve uzeri olmasi gerekiyor sende bu sorun var mi bilmiyorum ama ben iki ay sorun yasadim tedavim bu yüzden uzadi biraz ve transfer olmadan son ölçüm de Zar zor 7.6 cm cikmistiöneril
inş. canım.benımde dilegim bır defa yapalım pozitifi görelım inş.bende başladım ilaç tedavisine.gitmeden hsg çektiniz mi hangı normal hormon tahlilerını tekmı yaptınız
canım allah rast getirsin..herşey çok güzel olsun..bebişlerini al gel..Kızlar transferim yarın, benim için dua edermisiniz herşey yolunda gitsin ve bu son olsun beni en iyi anlayan ve emin ki en içten dua edeceklerde sizlersiniz
Hayirlisiyla insallah çok iyi geçsin bebisleri alip gelmen için dua ediyorum...Kızlar transferim yarın, benim için dua edermisiniz herşey yolunda gitsin ve bu son olsun beni en iyi anlayan ve emin ki en içten dua edeceklerde sizlersiniz
Hayırlısı inşallah canım Rabbim zoru kolaştırsın yardımcın olsun seni bebeklerine kavuştursun.Kızlar transferim yarın, benim için dua edermisiniz herşey yolunda gitsin ve bu son olsun beni en iyi anlayan ve emin ki en içten dua edeceklerde sizlersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?