Ben zaten embriyonun sayisina takilmadim ki o anda oyle sorunlar yasadilar ki hastane olarak. Zehra hanim tam transferim sirasinda hemsireye bagirdi daha ogrenemedin mi diye baska hemsireyi cagirdi. Transferden ciktim bir hemsire bir hastaya yanlis birsey yapmis bir bagirti koptu hastaneden nasil sormadan yapar vs. Diye. Benim onlara kizdigim sey su olabilir belki 2. Transferde 3 embriyo vardi 1 i bozuldu 2 kaldi bana bunu neden soylemediler. Neden transferden sonra soylediler. Ben 1500 u cikarttim da 2000 daha cikaramazmiydim bana samimice diyecekleri sey cozulurken embriyon bozuldu 2 tane kaldi bu ikitaneyi transfer yapalim mi yoksa 3500 e yeniden mi calisalim diye soyleyeceklerdi. 1. Transferden belli sir gibi sakladilar kac embriyonun kaldigini bunlar yanlis seyler acik ve net olmalilar ilk donorde nasil hic embriyo olmadi dedilerse 2. De de 2 embriyon kaldi diyeceklerdi bana. Hersey para degil ki benim duygularim yasadigim stres ben bebegimi kurtajla aldirdim aglayamadim bile annem babam vardi yanimda utandim icime attim hala aklima geldikce kotu oluyorum. Allah onlari bildigi gibi yapsin dolandirildik resmen. Insallah bu yazilarimi merkezde calisanlardan birisi okur zaten beni de tanirlar ama belki de tanimazlar Allah bilir kac kisiye bunu yaptilar. Vallahi simdi ki sistemlerini bilmem ama diger ulkelerle gorustugum de kibrista dondurulmus yumurta kullandiklarini kac dr. Kac merkez soyledi hatirlamiyorum.
Hakkiyla doktorluk yapan butun doktorlarin ellerinden operim hepsine selam olsun. Lutfen bu yazdiklarimdan suan orada tedavide olan kader arkadaslarim etkilenmesin benim yasadigim olayin ustunden yillar gecti simdi melegim kalsaydi 3.5 yaslarinda olacakti.

Kesinlikle haklısın embriyo sayısı değil sadece tüm ayrıntıları bilmeliyiz..çok sıkıntılar yaşamışsın sen de. bu sefer ilkinde al bebeğini inşallah canım

Kesinlikle haklısın embriyo sayısı değil sadece tüm ayrıntıları bilmeliyiz..çok sıkıntılar yaşamışsın sen de. bu sefer ilkinde al bebeğini inşallah canım
Amin insallah canim suan ki doktoruma o kadar cok guveniyorum ki insallah yine yanilmam benden ofis histeroskopi istedi dr. Bende hocam param yok tedavi parasi zar zor denkleyecegim dedim adamin bana soyledigi seye bakar misin.
Benim devlet hastanesinde hatrimin gectigi doktorlar var onlarla gorusecegim devlet hastanesinde yaptirirsin. Allah razi olsun diyebildim sadece. Ama oncesinde beni 1 ay transfere hazirlar gibi sadece estrofem ile tedaviye alacakmis. Rahim kalinliginin kac mmm e ciktigini analiz etmek icin. Iste boyle hakkiyla yapan insanlar da var. Allah kimseyi yolundan sasirtmasin...
Ha sunu da soylemeyi unuttum bahcecide 1. Transferde kurtaj oldum ya 2. Trabnsferde benden rahim filmi bile istemedi Zehra hanim insanin hayalleri umutlari bu kadar mi degersiz?

Alakh razı olsun o iyi doktorlardan..onda bir filan ... gerisi için pek bir önemi yok sadece istatiğiz biz onlar için..bu kadar kul hakkı bu kadar vebalden nasıl kurtulacaklar bakalım.:

Yok canim, bana iyi geliyorsun :) aklimdan gecmiyor degil belki yaparim
Yapma kuzum gununu bekle ama sunu yapabilirsin. Esine idrar testi nasil yapilir ogret. 4 tane idrar testi al arkasina etiket yapistir tarih at. Sonra o testi yapsin ve saklasin. Hem hatirasi kalir hemde o ogrenir zaten eger gebelik olusursa 4. Testte ortaya cikar o zaman 12. Gun sana bir hediye alip gelsin ve supriz yapsin. Biz esimle simdiden bunu anlastik o bana supriz yapacak

Hepimiz çok ağır yollardan geçtik ve geçiyoruz
Şuanda ilk meleğim kalsaydı 22 yaşınday
Son kürtaj yaptığım meleğimde 4 aylık içimdeydi
Ben şuan o merkezde tedavi görüyorum ve yazdığın şeylerin hiç ama hiç birini yaşamıyorum
Ve inşallah yaşamam
O merkezden şu an çoook arkadaşlarımız meleklerini içinde taşuyor ve mavisufi kardeşimde yeni ikiz kızlarını doğurdu
İnşallah bende o merkezde anne olurum ve gürurla bana yaptıklarını söylerim
Bak yalnış anlama belki sana yapılan şeyler bana yapsaydılar başka türlü olurdu ama şu ana kadar ben bu merkezde yalnıştık görmedim

9
Dedigim gibi ablacim ben suan orada tedavi goren insanlari uzmek kirmak istemiyorum benim yasadigim olay yillar once Zehra hanimin zamanindaydi. Simdi nasillar bilmiyorum ki. Herkesin tedavisi iyi sonuclanir insallah Allahim hakkimizdakini gönlumüze, gönlumüzdeki ise hakkimiza hayirli eylesin

Zehra hanımın neler yaptığını bilmiyorum
Ama şuan Murat hoca bahçecide doktor ve çok alçak gönüllü ve cana yakın doktor
İnanın kim bahçecide onu görmüş ve tedavi olmuşsa hiç kimse onun için kötü şey sölemedi

Seni inandırım bu zamanlarda tedavi görseydin orda ve olumsuz olsaydı bile böyle düşünmezdin

Arkadaşım sprem normal hamilelik için olumsuz olabilcek durumda ama genç bi yumurta ve tüp bebekle şansınız var.
Insallah yumurta alip esinin spremi ile bebegine kavusursun.Eger allah korusun olmazsa embriyo donasyon (yumurta+sprem almak ) şansın çok daha fazla yüksek tabi.
insallah gönlündeki olur.

Arkadaşlar 7 ay sonra ilk defa giriyorum uzun.bir gecmisim var donosyonda malesef ama mutlu.sona gidiyorum.galiba suan 24+1 haftalık.olduk ikizlerimle ama.zor bir.surecten geciyoruz surekli yatak istiratı Allahin.izniyle bu asamayıda.atlaticaz Allahim.sizlerede.nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…