tabiki öyle bu değeri o kadar aldım ki bildiğin negatif.5 değerleri de kimyasal gebelik o da başıma geldi onu demek istedim.
ama mantıgı nerede onu merak ediyorum... Hıcbır acıklama yapamadım yanı 5 altı olsun komyasal genelık olsun bende dıyeyım kı a konulmus saglıklı embryo da tutmamıs... Ama 0,1 yahu:) Doktora soracagım buradakıne bugun ulasabılırsem ama merak ettım iste

Canım transferden sonra negatifi alınca akabinde regl oluyorsun ki benim de üç beş gün geç geldi..sonra ki ikinci periyodda..yani ben şu an Reglim transfer geçen aydı..bi sonraki ay tedavi ve transfer arada iki regl var..senin tedavi başlangıcı ocak periyodun..ocaktaki reglin ilk gününden 18 gün sonra da transfer..bir ay ara olacak aramızda canım..şu 0.1 mevzuna gelince...ilkinde değer onuncu gün onikiydi..tutunmaya çalışmış embriyolar ama bu sefer kocaman 0.1..ben transferden yatağa geçerken bişey çıktı gibi hissettim içimden belki de koydukları gibi gitti boşu boşuna ilaçlar umutlar...rahme hiç yerleşmedi hatta en ufak bir hareket olmadı ki 0.1 çıktı..

İnsallah bu tedavinde pozitif alır hatta ikiz olur da bu yaşadığın olumsuzlukları unutursun.

evet bu durumda teansferı yapan dr da onemlı bence olabılır mı? yanı on numara super embryonun 0,1 cıkması bana da cok mantıksız gelıyor tatmın olamadım verdıklerı cevaptan

Canım hayırlısı olsun tez zamanda güzel haberlerini alalım inşallah

Meyracım inşallah meleğine kavuş ve bu kötü yaşananları unut
firdevs ve zehra,halil beğ bunlar hepsi bahçeci kurumundan çıkan doktorlardı ve sonradan kendi merkezlerini açtılar bunu duydum demeki öyleymiş
o hemşire özlemde zehrayla en son çıktı ve zehra hanımın yanında şimdi çalışıyor
merkez magosadan levkoşaya taşındı
ismi ilk britiş konuldu sonra yeniden bahçeci oldu
merkezde çalışan doktor murat beğ
baş hemşire eylem hm
ve bir sürü çalışn hemşireler var
ama inankı bu işler şans bak benim donörden 5 güne 2 embriyo giti 3 embriyo 6 güne
menthanın 5 güne 7 embriyo hepside 5aa 4aa 3 aa
zy arkadaşımızı 5 güne 3 bb 3 bb iki embriyo konuldu
mentha negativ,ben pozitiv ama düştü
zy gebe kaldı maşallah devamda etti
mentha arkadaşımda dondurulmuşlardan 2 koydular 3 keseye oluştu ama ikisinin kalbi duyuldu ve maşallah gebelik devam
inşallah kızlar bu yolda hepinizin şansı açık olsun
kaliteli donör yumurtası denk gelsin
birde unutmayın güzel kaliteli yumurtası olan donörun her defasında aynı olmaya bilir
yinede şans şans şans derim

benim eşiminde morfolojısı sıfır gebelik yaşadım
inşallah anne olsam sana bir örnek olucam-))
İnşallah arkadaşım peki donasyonla mı hamile kaldın? Bi de gebeliğin devam ediyor di mi arkadaşım? Sağsalim kucağına al

Arkadaşım ben yumurta donasyonu yapılan sperm değil morfoloji sıfır ama ben yumurta alıp eşimin spermiyle döllenecek. Yani bu durumda ihtimal nasıl? Bizim korkumuz spermde sıkıntı olduğu için yumurta donasyomunda embriyo gelişiminde sıkıntı yaşar mıyız

Hayırlı olsun canm ınsallah yenı yılda bebegınle yada bebeklerınle olacaksn

Hayırlı olsun sağlıkla ve kolaylıkla bu kez bebeklerine kavuşmanı diliyorum arkadaşım...

Arkadaşlar bende yumurta donasyon u yaptırıyorum dün dönerden alınan yumurtaların 21 tanesi döllenmiş sizce kaçtanesi 5. Güne gider.Bu kadar olup hiçbirinin gitmediği oldu mu
Hayirli olsun, bende 18 döllendi, 8 tanesi 5.güne gitti, ikisi transfer oldu 6 si donduruldu.. Senin sayi olarak cok iyi

Devam eden gebelik hala yok
İnşallah zazacım hamile kalırsında bana umut olursun ben seni okumuştum ancak sıkıntı morfoloji olduğunu bilmiyordum yaştan dolayı yumurta sıkıntısı sanıyordum inan üye değildim ama bahçecide denemelerini felan okuyunca sana dua etmiştim

Caaan çok sağol
ben 44 yaşındayım doktorlara gidince yumurtalar sizden genç diyorlar
yani antral foliküllerim var ama malesef 11 defa kendi yumurtamı denemekten bıktım ve donasyona geçtim
kendi yumurtamla 2 gebelik düşük
donasyon son çare dedik ondanda 3 defa gebe kaldım ama biri elime gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…