Kader arkadaşımArkadaşlar 7 ay sonra ilk defa giriyorum uzun.bir gecmisim var donosyonda malesef ama mutlu.sona gidiyorum.galiba suan 24+1 haftalık.olduk ikizlerimle ama.zor bir.surecten geciyoruz surekli yatak istiratı Allahin.izniyle bu asamayıda.atlaticaz Allahim.sizlerede.nasip etsin
Amiiin kuzumZazam ne yollar aştik seninle 2 yil olmus emek.emek geldik bu.yollara butun dualarim sizlerle Allahim sana.ve diger can yoldaslarima anneligi tattirsin ikiz yada ücüzlerle
Evet yakim.arkadaşim.45 yasinda.suan..ikizlere.hamile ve donosyon.sigara iciyodu ama.simdi tiksindi.ve icmiyo45 yasinda sigara icme gecmisi olan herhangi biri burada hamile kalabildi mi kibrista? Kaldi ise kacinci kez kaldi?
Sayfa 2832Yakin dogu uni hastanesi hkkda bilgi sahibi olan var midir? Varsa benimle paylasabir mi? tesekkurler
Başka sayfalarda var sanırım hepsini açmadım. Google'da yakın Doğu donasyon kadınlar kulübü yazınca çıkanlara baktımYakin dogu uni hastanesi hkkda bilgi sahibi olan var midir? Varsa benimle paylasabir mi? tesekkurler
2 yıl önce ilk bu topiğe geldigimde.Firdevs den negatifi almış yeni bi yer arayışındayken ozamanki kordinatör Hazel hn sayesinde yakindoguyla çok uzun bi zaman dialog kurdum.Yakin dogu uni hastanesi hkkda bilgi sahibi olan var midir? Varsa benimle paylasabir mi? tesekkurler
Arkadaşlar geçtiğimiz cihazlar manyetik rezonansmış bize zarar veren xraymiş yani o çantaları koyduğumuz cihaz içinden geçtiğimiz zarar vermez dedi bana da doktorumOrdaki doktorlar gecebieceğimizi söyledi.Ben de bıkac günlük embriyonun zarar göreceğini düşünmüyorum.Ben önemsemedim ama test gününe kadar olan süreçte sürecte özellikle alışveriş merkezine gitmedim.
morcum bir merkez eğerki embriyoyu 5 güne getiremiyorsa demek labaratuvar biraz eskiAyrıca Yakındoğu , Burcu hoca yumurta donasyonu dahil 3. gün embriyosunu tercih ediyormuş çoğunluk olarak.
Ilkbahar arkadaşımızda 3.gün emb. ile bebeklerine sahip oldu.
4 mesajın var 4 üde baküye dair : )Kizlar hepinize yeni umutlu guzel bir gun diliyorum oncelikle ben inanin her yeri arastirdim firdevs hanimi zehra hanimi bahceciyi yakindoguyu hemen hemen hepsinin yaptigi da ayni aslinda kizlar dunyanin her yerinde bu islemler ayni ben gurcistanida bakuyude amerikayida ispanyayi da arastirdim. Butun hepsinde yasayan bi tanidik buldu arkadasimin birisi cok ust duzey devlet adami her yerde tanidigi var yani anlayacaginiz. Ben kararimi bakuden yana kullaniyorum insallah da olumlu sonuclarla donecegim. Kalben inaniyorum fiyat olarak da 3500 euro fiyat aldim. Fiyatta cok ucuk degil karsilama otel ilaclar hersey de var dediler. Sagolsun gercwkten burda kizlarin bazilarinin dedigi gibi Merkezin genel kordinatoru Hasan bey cok ilgili ve daha oncede 5-6 yil kibrisda yasamis herkesi herseyi biliyor arkaslarimdan edindigim bilgileri birde kendisine tastiklettirdim gercwkten cok candan birisi guvendim ben bakuye gidecegim 1,5 hafta sonra falan tedavim baslar insallah
Haklısın zaza'cım.morcum bir merkez eğerki embriyoyu 5 güne getiremiyorsa demek labaratuvar biraz eski
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?