Kader arkadaşım
Can yoldaşım
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasib etsin ikizlerini
Biz teyzelerede umut uğur getirsinler

Bugun 1000 sayfa geriye gidip yine okudum ama tabii kim ne sonuc almis kac yasinda bilemedim bir de en onemli sorum EMBRYO donasyonu daha mi garantidir?

Slm herkese
Arkadaslar baska deneyip emin oldugunuz guvendiginiz merkezler hakkinda bu yil icin bilgi verebilir misiniz? En iyi yasayan bilir sonucta hangi temsilciyle konussaniz iyi olduklarini soyluyor. Merkezlerde embriyologlar bile onemli.Bilgilerimizi olumlu ya da olumsuz paylasirsaniz.Simdiden tesekkur ederim.
Karmakarisik bir surec iste (

Son düzenleme:
Yakin dogu uni hastanesi hkkda bilgi sahibi olan var midir? Varsa benimle paylasabir mi? tesekkurler
2 yıl önce ilk bu topiğe geldigimde.Firdevs den negatifi almış yeni bi yer arayışındayken ozamanki kordinatör Hazel hn sayesinde yakindoguyla çok uzun bi zaman dialog kurdum.
Burcu hanimın youtubeda videoları var onları izledim.
üniversite hastanesi olduğu için güven hissettim.Kendisiyle hic telefonda konusamadim.kordinatör aracılığı ile bilgi edinebiliyodum
Ancak burcu hn . benim kendi yumurtam ile tedavi olmamı istemedi düşük amh nedenim ile embriyo don. önerdi. Basari sansinin %85 Oldugu soyleniyor genc yum +genc spremin..
Ayrıca orada sprem donörlerininde resimleri gösterilmiyor olması benim için eksiydi.
Orada ilkbahar nickname li arkadaşımız 18 yasinda bi kisinin yumurtasi ile ikiz ogullarini dünyaya gelirdi..Ilkbaharda yanlis hatirlamiyosam 44 filan yaşındaydî.
O çok memnun kalmış oradan.
Ben kendi yumurtamı denemek ve sprem donorunun illa resmini görmek istedigim için vazgeçtim ordan.
kordinatör Hazel hn da işten ayrildi. Yeni gelen kordinatör hakkinda pek iyi şeyler duymadım.
Oraya başlamakdan son anda vazgeçen 3 _ 4 arkadaşımız var.eğer onlarda yaşadıklarını yazmak isterlerse yazarlar.
Diğer merkezlere oranla daha fiyatı uygun bi yerdi.
Kurum hakkında ne olumlu nede olumsuz bişey söyliyemiyorum

Ayrıca Yakındoğu , Burcu hoca yumurta donasyonu dahil 3. gün embriyosunu tercih ediyormuş çoğunluk olarak.
Ilkbahar arkadaşımızda 3.gün emb. ile bebeklerine sahip oldu.

Arkadaşlar geçtiğimiz cihazlar manyetik rezonansmış bize zarar veren xraymiş yani o çantaları koyduğumuz cihaz içinden geçtiğimiz zarar vermez dedi bana da doktorum

Kizlar hepinize yeni umutlu guzel bir gun diliyorum oncelikle ben inanin her yeri arastirdim firdevs hanimi zehra hanimi bahceciyi yakindoguyu hemen hemen hepsinin yaptigi da ayni aslinda kizlar dunyanin her yerinde bu islemler ayni ben gurcistanida bakuyude amerikayida ispanyayi da arastirdim. Butun hepsinde yasayan bi tanidik buldu arkadasimin birisi cok ust duzey devlet adami her yerde tanidigi var yani anlayacaginiz. Ben kararimi bakuden yana kullaniyorum insallah da olumlu sonuclarla donecegim. Kalben inaniyorum fiyat olarak da 3500 euro fiyat aldim. Fiyatta cok ucuk degil karsilama otel ilaclar hersey de var dediler. Sagolsun gercwkten burda kizlarin bazilarinin dedigi gibi Merkezin genel kordinatoru Hasan bey cok ilgili ve daha oncede 5-6 yil kibrisda yasamis herkesi herseyi biliyor arkaslarimdan edindigim bilgileri birde kendisine tastiklettirdim gercwkten cok candan birisi guvendim ben bakuye gidecegim 1,5 hafta sonra falan tedavim baslar insallah

4 mesajın var 4 üde baküye dair : )
Bu ara bakü reklam vermeye bayağ bi uğraşıyo anlaşilan.
Samimiyetine ASLA inanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…