Asi yaptirdim canim. Bir ay sonra bir tane daha var onu da yaptirdim. Tetanos aşısı. Dogumda mikrop kapmayalim diye

Bana telefon felan verilmedi direk herseyi irem halleti dr un telu defalarca istedim irem bana soyleyin dr a iletirim bu hep boyle oldu veburdaki bicok arkadas firdevs magdurudur tabi havaalindan alinir bizde yattik ilk gece cynku gece inmistik ucaktan ikinci transferde kabul etmediler hemende transferi yaptilar 3saat yatirdilat beni kibrista hermerkez havalanindan aliyo bu sadece onlara has bisey deil yani be ni hickimse o merkezin sizin anlattiginiz gibi olduna inandiramaz bicok arkadas var burda firdevs magduru onlarda inanmaz sizin yazdiginiz gibi degil orasi helede firdevs hastayla muhatap okan biri degil sadece transferde goruyoz keske sizin anlattiniz gibi olsada beddua almasa dua alsa

Bu arada ilk negatif sonuçlu transferimde eşimde yanımda olmadığı için ne embriyo resmi istemeyi akıl ettim ne rapor ne bişey. Sanıyorumki hemen tutucak embriyo çünkü tüm merkezler % 70 başarı diyorlar. Bu sefer transfer olmadan hemen istedim hem resmini hemde kalitesini yazan bir rapor resim hemen verildi transfer çıkışındada Tarkan bey odama raporumu getirdi. Orda yazıyordu 4aa . Bu arada ben ilk kıbrıstaki 3 doktorlada görüşürke Tandemide sordum. Bahçeci ve hit yaparız dedi. Firdevs hanım raporlarımı göndermemi istedi gönderdim ve istersen direk donasyon yapalım dedi. Yani ümit görmedi benim yumurtalarımda. Daha fazla para alması mümkündü ne dese yapacak durumdaydım ama yapmadı. Hatta son transfer de orda vurlacak iğneler ve ilaçları bile bir günlük istediler eczaneden Türkiye de daha ucuz dediler. Ben iyilik gördüm sizde farklı olmuş nasıl siz kötülüyorsanız canınız yanmasa yazmazsınız ama ortada bir iletişimsizlik olmuş bende yaşadıklarımı yazıyorum

İlk kim sizi yönlendirdi firdevs hanıma? O kişi neden vermedi dr un telini? Bana dr teli verildi.Benim derdimden ne anlar . neden irem hanımı arıyım? Kulaktan kulağa oynar gibi bence burda bizi okuyan hastalar dikkat etsinler merkezle irtibata geçtiklerinde dr teli verilmezse size gelmiyorum desinler. Tamam her dk cevap veremzler ama gün sonunarasın yine arasın yazsın mesaj . Çocuk oyuncağımı bu. Sadece transfer günü görmek olmaz keşke siz tavrınızı baştan koysaydınız

Firdevs hanımın kliniğini bende aradım çok çok ısrar ettim ama kesinlikle hastalarla görüşmediğini söyledi irem hanım. O zaman sizde yaptırmam dedim hatta benim için doktorla direk görüşmek önemli dedim ona rağmen görüştürmediler. Firdevs hanımla direk görüşen bir hasta hiç duymadım bu sitede.

Yasak olmasa telefon mesajlarımı yayınlarım size inanınki benim tüp bebek yaptırdığım hastane verdi teli ve hep mesajlaştık ve konuştuk.

Bu hastane paragöz olsa neden sizi kaçırmak istesin ki?

Yasak olmasa telefon mesajlarımı yayınlarım size inanınki benim tüp bebek yaptırdığım hastane verdi teli ve hep mesajlaştık ve konuştuk.
Ben inanmiyorumtekefonla firdevs muhatap degil irem muhattap vermiyo vermiyor demekki size ozel muameke olmus ben intde buldum mucize deyincrmucixe olcak sandim iremin tatli dili ikna etti beni ama sonradan o tatli dil buz kesti

Ozamn cok hasta vardi gozu doydu belki ozamnkar daha iyi is yapiyolardi simdi hsstslari azaldi

Ben inanmiyorumtekefonla firdevs muhatap degil irem muhattap vermiyo vermiyor demekki size ozel muameke olmus ben intde buldum mucize deyincrmucixe olcak sandim iremin tatli dili ikna etti beni ama sonradan o tatli dil buz kesti

Bence sizin irem hanımla olmuş anlaşmazlık ben ilk gün aradım cebinden o yumuşacık sesi ve beni dinleyişi beni ona yönlendirdi diğer 2 dr o kadar soğuk konuştuki. Hatta donör için 20 -30-40 lı yaş resimlerimi gönderdim zamanla değiştim ona göre olsun dedim bizzat ben ilgilenicem dedi. Canım semra hemşireye aman çok kilolu olmasın ben kilolu değilim yok şöyle olmasın diye yüzlerce konuşma yaptım artık eşim kızdı bıktırttım insanları burası marketmi o kadar şey istiyorsun diye.

Size nasıl ispat edebilirim bahçeci murat beylede direk konuştum dr hit halil ibrahim tekinlede direk konuştum çünkü bana merkezlerin değil onların cebi verildi. Ama benim içim firdevs hanımdan yana oldu. Erkek dr olarak çok rahat olamıyorum ivf dr da bayandı . Ve beni dinleyişi sorularıma sıkılmadan cevap verişi beni etkiledi diğerleri gibi kıbrısa gelin burda görüşme yapıyoruz demedi. İlk konuştuğum günün kaç kerede mesaj yazdım hepsine cevap yazdı ne diyim demekki benim şansımmış. Beni tanımıyorsunuz ve Tanımadığınız biri hakkında bu kadar önyargılı olmayın lütfen

Ben iremi tanımadım bile banane iremden. Bana özelden tekefonunuzu verin arayım siZi ivf hastanemin telefonunu vereyim arayın ordan versinler bu dr lrın tellerini anlayın doğrumu yalanmı

Nasil.bir.mantik.bu.yaaa neymis.halil bey murat bry erkekmisde firdevs hanim bayanmis ya burda.okurken cildirdım

allah hepinizin gönlüne göre versin benimde. Benim için kötü düşünenin düşündüğü kadarı ona yeter içinizi biraz ferahltın peşin hükümlü olmyın

Yoo firdevsin sesimi yumusak kadin bana resmen siz hicbise hak etmiyosunuz dedi ya stresliymisim onlarin embriyo super sorun ben de allah askina onlari bana ovmeyin ben bilirim ne yasadigimi 7 bin eurom gitti diyorum zorla dindurdular o kotu embriyolari bana 500 eurom vardi aldilar illa dondurdular 5 kurussuz eve geldim ben tajsiye verecek oaram bile yoktu ac gozluler biliyolardi durumumu 600 euro dediker dondurmaya 500 vardi bizde madem para goz degiller bana diyo kartiniz varsa karttan cejelim benim gunahim neydi ilk onlara guvendim gittim ben durumumu izah ettim 3ayda alinan engelli maasiyla borc iduyom ben girtlama kadar borcluyum annem hac parasi ni vetdide gittim bunu onlara soyledim merhametsizler resmen o irem ve billur dalga gecti bizle otelde yiyin icin gezin bol bol sevisin dedi birakin allah askina ben yandim Allah da onlari yaksin insallah haram olsun zikkim olsun ovmeyin bana inlari bosubosuna parami yediler onlariyi insan olsa transferimede 1500 almazlardi bizden uzak olsun haram olsun

Siz yaşamışsınız evet size yapmışlar demekki ama ben gerçekten Firdevs hanımla hep görüştüm ve başımdan geçen bunlar ne diyim içi yanan parası giden sizsiniz ben size beddua etmeyin diyemem benimde ilki tutmadı yine demedim bu yapı benim tarzım bu. Kime be demek istiyorsanız deyin yine diyorum iremi ve diğerlerini tanımam Firdevs hanım benımle hep konuştu ben iyiliğini gördüm ben onun için dua edicem hep herkes istediğini yapsın benim amacım o değilki işkinde tutmayan donasyon ikincisinde tuttu hemde 45 yaşındayım burdakiler okuyınca umut olur sevinirler diye düşündüm evet dr ve merkezdende memnun kaldım. Rabbim yardım etmiş bana demekki. Evet hayatım boyuncada firdevs hanıma duacı olucam

Süper embriyoyu okuyana kadar iyi gidiyordunuz.:)

Merhaba benim yaşım 30 maalesef erken menopoz ve amh 0.01 Eylül ayında adetim gecikince hamilelik ümidiyle gittiğim doktordan duyduklarıma yıkıldım tek şansımin donasyon olduğunu öğrendim o zamandan beri burayı takip ediyorum ve kendi hikayemide paylaşıp birilerinin okumasını destek bulmasını istiyorum çünkü çoğu bilgi çok geride ve hepsini okumak çok zor yeni bilgilerin daha faydalı olucagini dusunuyorum

Kıbrıs'ta ilk denememizi yaptık maalesef negatif biraz telaşlı aceleci bir yapım var doktorlar tüp bebek olmaz deyince donasyonu hiç beklemeden denedim hemen internetten yerler baktım Firdevs Hit Bahçeci ile görüştüm İst yeri olduğu için Hit i tercih ettim yoksa sorduklarım aldığım cevaplar hemen hemen aynıydı ilk görüşmeye gittik uygun olduğumu felan söylediler adetimle birlikte tedaviye başladık donor hemen bulundu ama onla tedavi nasıl denk geldi bilmiyorum çokta didiklemedim Halil bey biraz soğuk ama Selda hanım zaten gerekli herşeyi acikliyor sürekli tahlil verdim belli günlerde gitmeden de rahim kontrolü yaptırdım ilk eşimle günü birlik gittik geldik hastane tertemiz çalışanlar çok ilgili içimiz görünce de rahat etti sperm verildi dönüldü sonra merkezden aradılar 8 embriyo oluşmuş altısı iyi diye anlamadığım için onuda didiklemedim a mi b mi transfer günü kalmadık bence bizim hatamiz buydu sabah erkenden gittik yemek yemeği bile unutmuşum transfer sonrası bayıldım böyle bir şey yaşayan varmı bilmiyorum dönüşte de uçak rötar yedi mafolduk olumsuz olduysa bunların etkileri var sanırım ikinciyi yine hitte denicem Selda hanıma guveniyorum destek oldu hep ikinci transfer içinde para peşinde olmadılar hakkımızda hayırlısı benim negatifle ilgili görüşlerinizi bekliyorum arayış içinde olanlarada tavsiyem sakin olun gerisi Allah ol derse

Zeki kadinin hali başka oluyor beee. Seviyorum seni biliyorsun sesli güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…